Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Έγινε σήμερα το μεσημέρι η παράδοση-παραλαβή των ιατρικών μηχανημάτων προς τα νοσοκομεία Λάρισας και Κατερίνης στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Η προσπάθεια της Καλλιόπης Brantstatter με τη βοήθεια Γερμανών πολιτών για ενίσχυση των υποδομών των νοσοκομείων της χώρας μας συνεχίστηκε σήμερα με την δωρεά ιατρικών μηχανημάτων ιδιαίτερης αξίας, τόσο οικονομικής αλλά και ιδιαίτερα απαραίτητης και αποδέκτες σήμερα ήταν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Παρούσα από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης στην παραλαβή των μηχανημάτων ήταν η προσωρινή διοικήτρια του Νοσοκομείου Κατερίνης , ιατρός κ. Μαρία Μαλλιάρα.

"Έκλεψε" τις εντυπώσεις η Χορευτική ομάδα των Κοκκινοπλιτών στην “Κοπή Πίτας Βλάχων 2016” της ΠΟΠΣΒ στη Θεσσαλονίκη


Η όμορφη Θεσσαλονίκη με οικοδεσπότη την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων (ΠΟΠΣΒ) άνοιξε για μια ακόμη φορά τη φιλόξενη αγκαλιά της το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2016 για να υποδεχθεί παραδοσιακά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από διάφορες περιοχές της Βλαχόφωνης Ελλάδας, στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης Κοπής Πίτας Βλάχων 2016 
 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 4ΗΣ ΦΛΕΒΑΡΗ


Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους του Νομού Πιερίας να πάρουν μέρος μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στις 10:30 το πρωί.

«Η πιο όμορφη μέρα» του Κύπριου σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ ξεκίνησε τις παραστάσεις της για τα σχολεία της πόλης μας.

Είναι ένα θεατρικό έργο που δεν πρέπει να χάσει κανένα σχολείο της πόλης μας, γιατί αναφέρεται στην ιστορία της πατρίδας μας, και η Κύπρος είναι η πατρίδα μας και αποτελεί και μια αξιόλογη και σημαντική εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές/τριες της πόλης μας.

Εκπαιδευτικοί δώστε στα παιδιά μας την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία της Πατρίδας μας, μέσω θεατρικών παραστάσεων που αναφέρονται σε αυτή.  Μπορείτε φυσικά να πάτε τα παιδιά μας να δουν Όλιβερ Τουϊστ, Σκρουτζ, φραουλίτσες και κάθε τι θεατρικό που έρχεται στη πόλη μας για να κάνει... εισπράξεις, δώστε τα  όμως την ευκαιρία να μάθουν και κάτι...

Πρόσκληση - Πρόγραμμα Ι.Ν.Τιμίου Σταυρού Κατερίνης


ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ: 2-0 Στο ημίχρονο

Έχει... χάσει το παιχνίδι ο διαιτητής.
Δεν δόθηκε πέναλτυ στο 21' υπέρ του Ηρακλή.
Αυτογκόλ το πρώτο γκολ της ΑΕΚ
Με 10 παίκτες η ΑΕΚ

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΙΤΑΛΙΑ-ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ 4-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016


 Μία σπάνια και ενδιαφέρουσα περιήγηση στην πανέμορφη, το Μάρτιο, Βόρειο Ιταλία διοργανώνει ο Ελληνοιταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας.
          Συγκεκριμένα, ο Ελληνοιταλικός Σύλλογος αναχωρεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 για την Ιταλία σε μια Προσκυνηματική εκδρομή στην ανακάλυψη της Ελλάδας και του Βυζαντίου στη Βόρειο Ιταλία.

Απάντηση στον Δήμαρχο μας K. Χιονίδη, στην χθεσινή τοποθέτησή του για το 19ο Δημοτικό Σχολείο


Κ. Δήμαρχε,
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η συνάντηση, στην οποία σας καλέσαμε στο σχολείο μας, δεν είχε καμία πολιτική σκοπιμότητα από τη δική μας πλευρά. Δεν είναι καθόλου όμορφο να χρησιμοποιείτε εσείς αυτόν τον χαρακτηρισμό για την προσπάθεια μας να διορθωθούν οι συνθήκες στο σχολείο μας.
Εμείς πραγματικά ως Σύλλογος Γονέων σας θέλουμε δίπλα μας και όχι απέναντι μας.
Αναγκαστήκαμε να διαμαρτυρηθούμε και να χρησιμοποιήσουμε τη δημοσιότητα για να ακουστούν τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά στο σχολείο μας.
Σας καλέσαμε στο σχολείο μας να παρευρεθείτε στην συνάντηση, αλλά δεν ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας.

Διανομή νωπού κοτόπουλου στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ σήμερα το πρωί στην Κατερίνη


Με μια άψογη σε οργάνωση και εκτέλεση διαδικασία έγινε σήμερα το πρωί η διανομή νωπού κοτόπουλου στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.
Ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, τον Ερυθρό Σταυρό, το Εργατικό Κέντρο, την Κοινωνική Κουζίνα, τον Βενιαμίν, εθελοντές (ελπίζουμε να μην ξεχνάμε κανέναν) οργάνωσε και πραγματοποίησε μια άψογη διανομή.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/1 9-12:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ


ΤΏΡΑ επεισόδια στην AGROTICA. ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΜΑΤ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ. ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΉΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ. ΟΙ ΑΓΡΌΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ.


Ε.Ο.Σ Πέτρας πεζoπορεία και Κοπή Πρωτοχρονιατικης πιτας.

Την Κυριακή 31/01/2016 ο Σύλλογος  θα κόψη την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ταβέρνα Ολύμπου Γέυσεις στην Πέτρα Πιερίας, Νωρίτερα Θα προηγηθεί ήπια πεζοπορική από την πέτρα στο αναρριχητικό πεδίο, ρέμα ξηρολακίου, Μπάρα. Η κοπή της πίτας θα γίνει στις 5 το απόγευμα. Η συνάντηση για την διαδρομή θα γίνει στις 12 στην πέτρα.
Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας τα μέλη του συλλόγου, οι φίλοι και όσοι αγαπούν το βουνό και την ορειβασία.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Πληροφορίες εδώ.

Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στον υπουργό Οικονομικών και υφυπουργό Τουρισμού για τον επανακαθορισμό της ζώνης αιγιαλού στη θέση CAMPING ΕΟΤ Σκοτίνας μέχρι το TUNNEL της Παραλίας Παντελεήμονα

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: «Η Πιερία ως τουριστικός νομός πλήττεται άμεσα από το μη τεκμηριωμένο τρόπο καθορισμού της αιγιαλίτιδας ζώνης στη θέση CAMPING ΕΟΤ Σκοτίνας μέχρι το TUNNEL της Παραλίας Παντελεήμονα»


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου,  ευαισθητοποιημένη σχετικά με τον καθορισμό της ζώνης αιγιαλού στη θέση CAMPING ΕΟΤ Σκοτίνας μέχρι το TUNNEL της Παραλίας Παντελεήμονα, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υφυπουργό Τουρισμού, τον Εκτελούντα Χρέη Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, τον Περιφερειακό Διευθυντή Κτηματικής Υπηρεσίας και την Κτηματική Υπηρεσία Ν. Πιερίας, με την οποία αντιτίθεται στο μη τεκμηριωμένο τρόπο καθορισμού της αιγιαλίτιδας ζώνης της συγκεκριμένης περιοχής.

Κοπή πίτας στη βραδιά των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε μια όμορφη διασκεδαστική βραδιά,
η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το βράδυ στην αίθουσα της ταβέρνας "ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ".

Ευχές από τον Δάσκαλο, τον Βασίλη Τσακιρίδη

Εύχομαι  στον Μιχάλη  και στους συνεργάτες του ο χρόνος αυτός να είναι μόνο η αρχή μιας συνεχούς προσπάθειας ενημέρωσης των συμπολιτών μας.
Εύχομαι ειλικρινά σε όλο το στελεχιακό δυναμικό του site « ΑΛΗΘΕΙΑ», να συνεχίσει με την ίδια υπευθυνότητα, συνέπεια και αντικειμενικότητα στην καθημερινή προσπάθεια πληροφόρησης και ενημέρωσης των συμπολιτών μας.
Εύχομαι εγκάρδιος Μιχάλη να τα εκατοστίσεις
                                             Με εκτίμηση και αγάπη
                                                Βασίλης Τσακιρίδης

                                                            Δάσκαλος

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ



                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του
 Ε.ΠΑ.Μ (Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου

   Το Ε.ΠΑ.Μ χαιρετίζει την άνοιξη του ελληνικού λαού, που με τις αγροτικές κινητοποιήσεις διαφαίνεται μέσα στο καταχείμωνο. Και μέρα με τη μέρα η δίκαιη οργή των αγροτών φουσκώνει. Και όσο η οργή των αγροτών ξεχειλίζει, τόσο δυναμώνει η επιχείρηση εξαπάτησης από τους γνωστούς αγροτοπατέρες της δεξιάς και της αριστεράς. Από αυτούς τους ίδιους που όλα αυτά τα χρόνια οδηγούσαν τους αγρότες από ήττα σε ήττα, από το κακό στο χειρότερο.

Δεν γίνεται συμπαράσταση στους αγώνες των αγροτών χωρίς καταγγελία των μνημονίων κύριε Τζιτζικώστα


Περίσσεψε η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας στις 25 Ιανουαρίου, όταν η πλειοψηφούσα παράταξη Τζιτζικώστα είχε το θράσος να καταθέσει «ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών…», ζητώντας από όλες τις παρατάξεις να το στηρίξουν.
Επειδή μάλλον ξέχασε ο  περιφερειάρχης σε ποιο κόμμα διεκδικούσε την προεδρία πριν λίγες μέρες, ας του θυμίσουμε ότι η δική του Νέα Δημοκρατία ήταν που, στις 14 Αυγούστου  2015, στήριζε και ψήφιζε το 3ο κυβερνητικό μνημόνιο. Τα δικά της στελέχη ήταν αυτά που έλεγαν ότι πρέπει να ψηφιστεί πάση θυσία και ας βρισκόταν το κόμμα τους στην αντιπολίτευση.

Δραστηριότητες Συλλόγου Δρομέων «ΖΕΥΣ» Πιερίας


Αιμοδοσία συλλόγου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια  τακτική αιμοδοσία του συλλόγου Δρομέων «ΖΕΥΣ» Πιερίας που πραγματοποιήθηκε στις 10/01/2016 στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Οι δρομείς ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση του Δ.Σ, αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο τους  και πρόσφεραν «ζωή» μέσω της φιάλης αίματος. Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη για τη πολύτιμη προσφορά τους, καθώς επίσης και το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την άψογη συνεργασία και το εξαίρετο προσωπικό που στελεχώνει το τμήμα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗ Κ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ

Ιδιαίτερα λαμπρή ήταν η γιορτή, που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή(Ε.Ο.Ε.) στο κτήριο της, όπου ο ελληνικός αθλητισμός τιμήθηκε για τις επιτυχίες του το 2015. Υψηλοί προσκεκλημένοι, όπως ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (Δ.Ο.Ε.) Τόμας Μπαχ, ο επίτιμος πρόεδρος της Δ.Ο.Ε Ζακ Ρογκ και ο πρόεδρος των ευρωπαϊκών Ολυμπιακών επιτροπών, Πάτρικ Χίκι, τίμησαν με την παρουσία τους, τους αθλητές που σήκωσαν ψηλά την Ελλάδα τη χρονιά που πέρασε.

Με μεγάλη επιτυχία και παρόλες τις φαινομενικά αντίξοες συνθήκες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στο κτήριο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου στον Π. Παντελεήμονα, σεμινάριο β ΄ επιπέδου με θέμα: « Οι προστατευόμενες περιοχές πεδίο εκπαίδευσης για την Αειφορία».


Το σεμινάριο διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και Λάρισας, τις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Α/θμιας και Β/θμιας Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Β/θμιας Δυτικής Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν 52  εκπαιδευτικοί από τις παραπάνω διευθύνσεις και διακεκριμένοι εισηγητές όπως...

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΟΕΒΕΠ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ, εύχεται στην
ΑΛΗΘΕΙΑ  καλή δύναμη και πάντοτε δημοσιογραφικές επιτυχίες

ΟΕΒΕΠ.

Ποιοι μας επισκέφτηκαν

Με το μπλε χρώμα οι χώρες από τις οποίες μας επισκεφτήκανε.
Χμ... θέλουμε δουλειά ακόμα!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ. ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΠΝΟΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ(SLEEP APNEA). Του Ζαμάνη Βασίλη Ωτορινολαρυγγολόγου(ΩΡΛ)


Του Ζαμάνη Βασίλη
Ωτορινολαρυγγολόγου(ΩΡΛ)
Βάρναλη 3 Κατερίνη
23510 46996

                      ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΠΝΟΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ(SLEEP APNEA)
Εάν ροχαλίζετε δυνατά κατά τη διάρκεια της νύχτας και ξυπνάτε κουρασμένοι ή έχετε υπνηλία στη διάρκεια της ημέρας μπορεί να έχετε υπνική άπνοια μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση.
Ορισμός,τύποι

Μεταξύ των ηλικιών 30 και 35 ετών 20% των ανδρών ροχαλίζουν και 5% των γυναικών,ενώ μετά τα 60 έτη ροχαλίζει το 60% των ανδρών και το 40% των γυναικών. Η  θορυβώδης αναπνοή κατά τον ύπνο είναι το ροχαλητό που προκαλείται από κάποιου βαθμού απόφραξη. Η πιο σοβαρή της μορφή είναι η αποφρακτική υπνική άπνοια, κατά την οποία το ροχαλητό είναι έντονο, αλλά επίσης παρουσιάζονται διακοπές στην αναπνοή που διαρκούν τουλάχιστον για 10 δευτερόλεπτα , οι οποίες μπορεί να συμβούν πολλές φορές στη διάρκεια της νύχτας.


Ευχές από τον Δημήτρη Μπεη


Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στο Blog «ΑΛΗΘΕΙΑ» Ένα χρόνο πριν άνοιξε ένα νέο παράθυρο άμεσης και αντικειμενικής ενημέρωσης στην Πιερία και όχι μόνο . Μιχάλη καλή δύναμη , καλή συνέχεια στο έργο σου με πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες

Μπέης Δημήτρης .

Πρόσκληση Τριών Ιεραρχών 2016


Τώρα στην ΕΚΑΒΗ οι μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης παρακολουθούν την πιο όμορφη μέρα του σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ

Ευχαριστούμε Περικλή!


Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ


25 εκ. ευρώ στους Δήμους για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους. Τι ποσό αναλογεί στους δήμους της Πιερίας.


Το ΥΠΕΣ αποφάσισε την α΄ κατανομή ποσού 25.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2016, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους.

Δείτε τι ποσό αναλογεί στους τρεις Δήμους του νομού μας:

Ένας χρόνος "ΑΛΗΘΕΙΑ". Να τα πούμε;


Ήταν 28 Ιανουαρίου 2015, 5:19 το απόγευμα όταν κάναμε την πρώτη μας ανάρτηση.

Πως περνάει έτσι ο καιρός…

Ένα χρόνο αργότερα 28 Ιανουαρίου του 2016 με περισσότερες από 15.000 αναρτήσεις και με 550.000 σχεδόν επισκέψεις είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε ένα χρόνο ζωής μαζί και δίπλα σας.

Παρέμβαση...από Γιώργο Τόλιο

Μη τρελαθούμε κιόλας!!!
Του Γεωργίου Τόλιου
Μέλους της γραμματείας ΠΑΜΕ Πιερίας
«Η χώρα μετεβλήθη σε ένα απέραντο φρενοκομείο», Κωνσταντίνος Καραμανλής, 1989.
«Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.»
Δ. Σολωμός
Είναι παράξενο το πόσο επίκαιρες μπορεί να είναι κάποιες ρήσεις μεγάλων ανδρών, που ειπώθηκαν σε άλλες εποχές και  για καταστάσεις του παρελθόντος. Σήμερα ζούμε τη σχιζοφρένεια  κομματάρχες της δεξιάς, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων δηλωμένοι μνημονιακοί και ευρωληγούρηδες, όλοι μαζί να υπερβαίνουν εαυτόν και ιδεολογία και να τάσσονται στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών.

Αποχώρησαν χθες το βράδυ από το οδόστρωμα της εθνικής οδού στο ύψος της αερογέφυρα στην Νότια είσοδο της Κατερίνης οι αγρότες της Πιερίας

Στις 9:00 ακριβώς το βράδυ άνοιξε η εθνική οδός στο ύψος της αερογέφυρα στην Νότια είσοδο της Κατερίνης και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Οι αγρότες αποχώρισαν από το οδόστρωμα της εθνικής οδού και παράταξαν πάλι τα τρακτέρ τους επάνω στην αερογέφυρα.

Δηλώσεις Στέλιου Χατζηιωάννου αναφορικά με το παιχνίδι εναντίον του Αιόλου και με τη λήξη του 1ου γύρου του πρωταθλήματος.


"Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την απόδοση μας, και ιδιαίτερα όπως προσεγγίσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Αίολος Αστακού, αν χάσεις τον έλεγχο του ρυθμού και την επαφή με το σκορ νωρίς, απαιτείται τεράστια πνευματική και σωματική προσπάθεια για να ανακάμψεις. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι αυτές οι δυνατότητες μας και ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.