Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Πατέρα, τι πας να κάνεις:(Σκίτσο αναγνώστη)


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



                       ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 17η  Ιουλίου  2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), στην αίθουσα του 1ου ορόφου με θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.


                                            Για το Δ.Σ.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ                         ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ" "Δυναμικό παρόν στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης Πιερίας"

Μια πανδαισία χρωμάτων, παραδοσιακών μουσικών, χορών και φορεσιών 8 Ευρωπαϊκών Χωρών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να θαυμάσουν από κοντά όσοι παρευρέθηκαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης κατά τo διήμερο 4 και 5 Ιουλίου 2015 στον Κορινό και την Ολυμπιακή Ακτή αντίστοιχα. Παρών στην όλη διοργάνωση εκπροσωπώντας την Ελληνική συμμετοχή στις εκδηλώσεις της 5ης Ιουλίου, ήταν και ο Σύλλογός μας, ύστερα από αποδοχή της ιδιαιτέρως τιμητικής πρόσκλησης των διοργανωτών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ" "Εθελοντική Αιμοδοσία: Πράξη Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο"



Μια δράση διαφορετική από όλες τις άλλες, με έντονο τον κοινωνικό και ανθρωπιστικό της χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 στην Πολιτιστική μας Στέγη. Πρόκειται για τη διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, μια πρωτοβουλία η οποία αποτελεί υπέρτατη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αν και φέτος, λόγω εργάσιμης ημέρας η ανταπόκριση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας στο κάλεσμα ήταν μικρότερη της αναμενόμενης, κάποιοι συμπατριώτες μας προσήλθαν και αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές αιμοδότες που με τη συμμετοχή τους εξέφρασαν με τον πιο έντονο τρόπο την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας και έστειλαν το ηχηρό μήνυμα της ζωής! Επίσης, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την άψογη συνεργασία και συνδρομή προς την όλη πρωτοβουλία.

Με εκτίμηση,


το ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"

ΠΟΔΗΛΑΤΑ - ΜΗΧΑΝΕΣ- ΑΛΟΓΑ- ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2015 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


 (Φωτογραφίες: Γιώργος Κατσαβός)

Συμμετοχή του Συλλόγου Κρητών - Το Ξαθέρι στην 17η Μυδοχαρά στο Μακρύγιαλο Πιερίας


Το βράδυ της Κυριακής 12 Ιουλίου μέλη της χορευτικής ομάδας του συλλόγου μας συμμετείχαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της 17ης Μυδοχαράς στο Μακρύγιαλο Πιερίας. Η παρουσία των χορευτών μας υπήρξε ιδιαίτερα δυναμική, καθώς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξεσηκώνοντας τους επισκέπτες υπό τους ήχους της κρητικής παραδοσιακής μουσικής. Ευχαριστούμε το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού για την πρόσκληση σε αυτήν την όμορφη διοργάνωση και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές εκδηλώσεις του!

5η ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Η Κ.ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΡΙΟ
5η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΟΙ Κ.ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ (Ν.Ο.ΚΑΤ.)-Σ.ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ (Ε.Ν.Ο.Α.)

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12/7 στην Ελβετία η τελευταία φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας με τη συμμετοχή στο μεγάλο τελικό του αγωνίσματος διπλό σκιφ γυναικών του ελληνικού πληρώματος με τις Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και Σοφία Ασουμανάκη του Ε.Ν.Ο.Αιγυπτιωτών.
Το ελληνικό πλήρωμα που δημιουργήθηκε μόλις πριν λίγους μήνες πραγματοποίησε πολύ δυνατή εμφάνιση στο προκριματικό και τον ημιτελικό και κατόρθωσε στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου, να αναδειχθεί ανάμεσα στα 6 κορυφαία πληρώματα και να κατακτήσει την 5η θέση, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του διαγράφεται ευοίωνο. 
Βασικός στόχος της Κατερίνας Νικολαΐδου και της Σοφίας Ασουμανάκη άλλωστε είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Αύγουστο στη Γαλλία, όπου θα επιδιώξουν να βρεθούν μέσα στα 11 καλύτερα πληρώματα, που θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο. Αν και απουσίαζαν κάποια δυνατά πληρώματα (Λιθουανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Πολωνία) η 5η θέση σε αυτό το Παγκόσμιο κύπελλο χαρίζει αισιοδοξία και δύναμη στα δυο κορίτσια.

Σήμερα τo βράδυ στις 22.00, συνέντευξη στην ΕΡΤ-1 του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.


"Στο μικρόφωνο" με τον Δημήτρη Καζάκη στις 14 Ιουλίου 2015

Διάθεση εισιτηρίων ημιτελικών αγώνων του UEFA EURO U19 Championship Greece2015


Από την Οργανωτική Επιτροπή του UEFA EURO U19 Championship Greece2015 ανακοινώνονται τα σημεία και οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων για τους ημιτελικούς αγώνες της διοργάνωσης.

Επισημαίνεται ότι τα εισιτήρια διατίθενται στους φιλάθλους δωρεάν και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραλάβει 2 εισιτήρια με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.


Για τον ημιτελικό αγώνα Ρωσία-Ελλάδα, που θα διεξαχθεί στις 16/7/2015 (ώρα έναρξης 19:00) στο AEL FC Arena, η διάθεση θα γίνεται ως εξής:

Ημέρα
Ώρα
Σημείο διάθεσης
Τετάρτη 15/7
16:00-21:00
16:00-21:00
Γραφεία ΕΠΣ Λάρισας
Κεντρική Πλατεία Λάρισας
Πέμπτη 16/7
10:00-14:00
10:00-Έως έναρξη αγώνα
Γραφεία ΕΠΣ Λάρισας
Εκδοτήρια Θύρας 1, AEL FCArena

Για τον ημιτελικό αγώνα Γαλλία-Ισπανία, που θα διεξαχθεί στις 16/7/2015 (ώρα έναρξης 21:45) στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, η διάθεση θα γίνεται ως εξής:

Ημέρα
Ώρα
Σημείο διάθεσης
Τετάρτη 15/7
16:00-21:00
Πλατεία Ελευθερίας
Πέμπτη 16/7
10:00-Έως έναρξη αγώνα
Εκδοτήρια Θύρας 4, Α' ΔΑΚ Κατερίνης

ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Μετά από σύσκεψη της Συντονιστικής των ΑΝ.ΕΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ και παρουσία Πολιτευτών του Νομού, σήμερα 14 Ιουλίου 2015 πάρθηκε κατά πλειοψηφεία η απόφαση στήριξης του Προέδρου του κινήματος ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ και της Κοινοβουλευτικής ομάδας για να διαχειριστούν τις επόμενες πολιτικές εξελίξεις για το καλό της χώρας. Διαμηνύουμε στον Πρόεδρο ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ότι από εδώ και στο εξής πρέπει να επιδοθούμε σε έναν αγώνα χωρίς επιστροφή , όσον αφορά την κατακεραύνωση της διαφθοράς , την εξεύρεση του μαύρου χρήματος και της παραδειγματικής τιμωρίας όσων μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Ο λαός και η Δημοκρατία δεν αντέχει άλλο , τέρμα στην διαπλοκή , μηδενική ανοχή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν.Πιερίας

Σήμερα ξεκινάει η χορήγηση δελτίων για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου αρχίζει η χορήγηση δελτίων για τα προγράμματα παροχών του ΟΓΑ έτους 2015 στους κληρωθέντες, οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ και να λάβουν τα δελτία τους.
Η διανομή των δελτίων θα γίνουν από τα ΚΕΠ όλης της χώρας.
Τα ατομικά Δελτία των κληρωθέντων θα διανέμονται από την Τρίτη 14 Ιουλίου από τα ΚΕΠ όλης της χώρας.
Τα Προγράμματα που υλοποιούνται είναι:

1) Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 85.000 άτομα (συνταξιούχους και ασφαλισμένους του Ο.Γ.Α. και προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους), διάρκειας έως 15 Μαΐου 2016.
2) Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού για 15.000 συνταξιούχους του ΟΓΑ, διάρκειας έως 15 Μαΐου 2016.
3) Εκδρομικό Πρόγραμμα τριήμερων, διήμερων ή μονοήμερων εκδρομών για 49.000 άτομα, διάρκειας έως 15 Μαΐου 2016.
4) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου για 90.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Μαΐου 2016.
5) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων για 180.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Δεκεμβρίου 2015.


zougla.gr

Το tweet του βουλευτή Πιερίας Ζήση Ζάννα


Τα εισιτήρια του ημιτελικού της Πέμπτης για το UEFA UNDER19 στην Κατερίνη θα αρχίσουν να διανέμονται από το απόγευμα, αν είναι έτοιμα. Παρακαλείται το φίλαθλο κοινό της πόλης μας για να μην ταλαιπωρείται κάτω από τον ήλιο να μην προσέρχεται στο χώρο διανομής σήμερα το πρωί γιατί τα εισιτήρια ακόμη δεν έχουν εκτυπωθεί.


Ο Θερινός Δωδεκάλογος συνεχίζεται με το πρόγραμμα του Ιουλίου και με ακόμη μία βραδιά Θερινού Κινηματογράφου.


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σας καλεί στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, στην προβολή της ταινίας, «Το Πάρτυ» με την οποία αναβιώνει ο παλιός καλός και κλασικός Θερινός Κινηματογράφος. Την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015, εκεί γύρω στις 21:00, μόλις το φως της ημέρας πέσει για τα καλά, ο Πίτερ Σέλλερς σας καλεί στο πάρτυ του.

Ο γνωστός σε όλους μας ως «επιθεωρητής Κλουζώ» στη σειρά ταινιών Ροζ Πάνθηρας, θα μας κρατήσει συντροφιά και θα μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για το  Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο των Γιατρών του Κόσμου.

Οι μέρες είναι δύσκολες πραγματικά για όλους μας. Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ζητάει από τους φίλους και τις φίλες της ομάδας να μην κάνουν εκπτώσεις. 2 κιλά τρόφιμα λοιπόν από το υστέρημα μας για κάποιους θα είναι πραγματικά ωφέλιμο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για αυτό.
Στο διάλειμμα της ταινίας - επειδή ούτε κι εμείς κάνουμε εκπτώσεις - ο μικρός του σινεμά θα σας κεράσει ποπ κορν από το καλαθάκι του.
Μια αξεπέραστη κωμωδία του Μπλέικ Έντουαρντς, αφού άντεξε μέσα στο χρόνο, 40 χρόνια και πλέον μετά την Α' προβολή της. Από τις κορυφαίες ταινίες όλων των εποχών. Δίπλα στον χαρισματικό Πίτερ Σέλλερς ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, ακούσια, ανατρέπει το ..."σύστημα", και δημιουργεί το γνωστό "χάος" στο Πάρτι, ο μεθυσμένος σερβιτόρος, η άλλη κωμική καρικατούρα που εξίσου αμφισβητεί την "Τάξη" του Συστήματος και παρεκτρέπεται με τα γνωστά ιλαροτραγικά αποτελέσματα. Μέσα σ' όλα αυτά βάλτε τους ...Ρώσους (μην ξεχνάμε πως και μόνο το άκουσμα "έρχονται οι Ρώσοι" υποδηλώνει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της εποχής, εντείνοντας το ψυχροπολεμικό κλίμα) καλλιτέχνες, τον ελέφαντα των ..."λουλουδιών" και τον περιβόητο αφρό στη βίλα του αφεντικού και έχετε τα κλειδιά μιας από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες αναρχικού ύφους, που έγιναν ποτέ ... Είναι 1968, η εποχή των χίπις συνοδεία της αξέχαστης μουσικής επένδυσης του Χένρι Ματσίνι. Ότι άλλο και να προσθέσουμε είναι λίγο. Από τις ταινίες που πρέπει κάποιος να δει πριν πεθάνει! Όχι αναγκαστικά από τα γέλια...

Σφηκοφωλιές στο γήπεδο!

Τρεις περιπτώσεις τσιμπήματος από σφήκες χθες το βράδυ στο γήπεδο του Πιερικού, στον αγώνα Ρωσίας-Γερμανίας.
Δυο μικρά παιδιά και ένας ενήλικας ήταν τα… θύματα της επίθεσης σφηκών στην θύρα 5 του γηπέδου του Πιερικού.
Στις περιπτώσεις των μικρών παιδιών χρειάστηκαν να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από την διασωστική ομάδα.

Με δυο αγώνες ακόμα να γίνονται στην Κατερίνη, Πέμπτη και Παρασκευή, καλά είναι οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν ώστε να μην έχουμε ξανά παρόμοια περιστατικά.

Δημοσιογράφοι στην Πιερία.για την προβολή του νομού μας.

 Με στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας και την προώθηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σχεδίασε και υλοποίησε δράση προβολής της περιοχής μας.

Μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, δημοσιογράφοι τουριστικού ρεπορτάζ από εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας (ΤΟ ΒΗΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΘΝΟΣ, REAL ΝEWS, MAΚΕΔΟΝΙΑ) ταξίδεψαν στην Πιερία με σκοπό την προβολή των ορειβατικών διαδρομών του Ολύμπου καθώς και των ακτών της Πιερίας.

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας-Το δικό μας ΟΧΙ ισχύει για πάντα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πριν από 10 μέρες οι συντονιστές και οι συντονίστριες της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας αποφασίσαμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση, εκθέτοντας την άποψή μας σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015.
Θεωρήσαμε σωστό και ηθικό να φωνάξουμε - για ακόμη μια φορά - το δικό μας ΟΧΙ. Ένα ΟΧΙ, που ηφωνάζει εδώ και χρόνια. ΟΧΙ, ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση για να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα των συνανθρώπων μας να αλλάξουν ζωή. ΟΧΙ ενάντια στον εξευτελισμό, στην ατίμωση και στην ταπείνωση της πατρίδας μας. ΟΧΙ στην καταλήστευση του εθνικού μας πλούτου.
Σήμερα, ακούγοντας την Merkel και βλέποντας τον Έλληνα υπουργό οικονομικών «τσαλακωμένο» ανάμεσα στα γεράκια της λιτότητας στην Ευρώπη, θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση, κυρίως απέναντι στους εαυτούς μας, αλλά και στους χιλιάδες πολίτες που μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα, μα και στις αρχές της ομάδας, να πάρουμε για ακόμη μια φορά θέση ξεκαθαρίζοντας πως το δικό μας ΟΧΙ ισχύει για πάντα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ας στερηθούμε! Αν χρειαστεί, ας σταθούμε σε ουρές για λίγο κρέας και ψωμί. Όμως, ας κάνουμε μια νέα αρχή για να γίνουμε επιτέλους χώρα! Εμείς δεν είπαμε ΟΧΙ για να συνηγορήσουμε στην υποδούλωση και να ζήσουμε έναν νέο εξευτελισμό! Οι κόκκινες γραμμές μας ξεπεράστηκαν γι’ αυτό και δεν θα φοβόμαστε να διατυπώσουμε δημόσια πλέον το ερώτημα: Αξίζει να ανήκουμε σε μια Ευρώπη που περιφρονεί βαθύτατα τη χώρα μας, μας προσβάλει, ταπεινώνει και υποδουλώνει τον λαό μας, αδιαφορεί και καταργεί τη δημοκρατία στην πατρίδα μας;
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας δεν βρίσκεται στο ίδιο κάδρο με τους βουλευτές του ΝΑΙ και όλους αυτούς που στήριξαν με την ψήφο τους τα κατάπτυστα μέτρα των μνημονίων. Η ομάδα δεν μπορεί να ταυτιστεί με τους εκφραστές των δανειστών, ούτε να βρεθεί στο πλευρό εκείνων που εγκρίνουν αυτό που απέρριψε ο ελληνικός λαός. Η ομάδα δεν μπορεί να βάλει πλάτη στην περαιτέρω φτωχοποίηση της κοινωνίας, ούτε να υποκρίνεται πως δεν αντιλήφθηκε την παραβίαση και την αντιστροφή της λαϊκής ετυμηγορίας.
Εμείς, σαφώς και δεν είμαστε πολίτες «παντός καιρού». Για εμάς, όλοι όσοι θα συμβάλλουν με την ψήφο τους στην περαιτέρω εξαθλίωση των πολιτών δεν θα είναι πια «κάθε λέξη του Συντάγματος», ούτε «σάρκα από τη σάρκα αυτού του λαού».

Θερινό σινεμά από την Κινηματογραφική Λέσχη Πιερίας.

Με την προβολή της Ισπανικής ταινίας “Η Χιονάτη’’ ξεκινάει την Τρίτη 21
Ιουλίου (ώρα προβολής 21:30) στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης, το
αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο, στο πλαίσιο των θερινών
προβολλων του φετινού καλοκαιριού από την Κινηματογραφική Λέσχη
Κατερίνης. Η προβολή της ταινίας γίνεται σε συνεργασία με το Οργανισμό
Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, του
Ινστιτούτου Θερβάντες και την πρεσβεία της Ισπανίας.

Σκηνοθεσία: : Πάμπλο Μπεργκέρ

Το παραμύθι της Χιονάτης (τη γνωστότερη εκδοχή του οποίου έχουμε μάθει
από τους αδελφούς Γκριμ) αποφάσισε να μεταφέρει ο σκηνοθέτης στη
Σεβίλλη του 1920. Στην χώρα του Φλαμένκο και των ταυρομαχιών, μια νεαρή
κοπέλα υποφέρει στα χέρια της μητριάς της και αποφασίζει να φύγει με μία
ομάδα νάνων ταυρομάχων.  Ο λυρισμός της ισπανικής λαϊκής κουλτούρας
ενσωματώνεται με όσα θυμίζουν έντονα τις καλύτερες σουρεαλιστικές
παραδόσεις του ισπανικού κινηματογράφου.


Είσοδος ελεύθερη

ΡΩΣΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 2-2 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ HD). ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. (ΑΥΡΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)



Γαλλία - Ισπανία και Ρωσία - Ελλάδα στους Ημιτελικούς του UΕFA U19 Championship την επόμενη Πέμπτη!