Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

3ος ΣΤΗΝ Α' ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πολύ δυνατή είναι η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά πετυχαίνοντας την 3η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων στην κατηγορία παίδων/κορασίδων.

Η Γαλλία καλεί σε συμμαχία κατά της Τουρκίας. Η Αθήνα τι κάνει;

Με μήνυμα στο επίσημο λογαριασμό του στο facebook, γραμμένο στα Ελληνικά ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στηρίζει Ελλάδα και Κύπρο και καλεί στην ουσία σε μία συμμαχία κατά της Τουρκίας.

ΚΚΕ Πιερίας: Να ξεκουμπιστούν οι φονιάδες των λαών(ΝΑΤΟ-ΗΠΑ) από την Αλεξανδρούπολη!

Οι τελευταίες εξελίξεις με την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας μόλις μία ημέρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και τις δηλώσεις του εκπροσώπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, που χαρακτήρισε "αμφισβητούμενα ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο" την περιοχή για την οποία η Τουρκία έχει εκδώσει Navtex...

Κάμερα με εικόνα από το λιμάνι της Παραλίας Κατερίνης (Εγκαταστάσεις ΝΟΚΑΤ)

Ανακοίνωση από την Αστυνομία για ψεύτικο μήνυμα σε κινητά τηλέφωνα

Προσοχή! Κυκλοφορεί καταφανώς απατηλό μήνυμα. Παρακαλούνται οι πολίτες να το αγνοούν.

Νέα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Μετά την δημιουργία δικτύου πράσινων κάδων (για τα κοινά οικιακά απορρίμματα), επεκτείνεται το δίκτυο ανακύκλωσης με την προσθήκη νέων σημείων...

5o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης - Έκφραση ευχαριστηρίων προς Δήμο Κατερίνης

Ο Δ/ντής Βασίλης Τσακιρίδης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Κυριακή 26 Ιουλίου - 
Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.) εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου για την εγκατάσταση παλλόμενων φωτεινών σηματοδοτών στην είσοδο και έξοδο του Στρατοπέδου Μπαλανίκα στο Λιτόχωρο ύστερα από αίτημα του Προέδρου του Δ.Σ. μας Μαυρίδη Βασίλειο για την τοποθέτηση τους.

Πάλι καλά ή δυστυχώς που υπάρχουν και οι άλλοι...

Όταν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφερόμενο στην τουρκική προκλητικότητα μίλησε για "γκρίζα" νερά στο Αιγαίο, η λογική λέει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα ψέλλιζε για τους τύπους έστω κάποια ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς την αμερικάνικη κυβέρνηση.

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΑΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Αγαπητά Μέλη της Ε.Α.Α.Σ. Αγαπητοί Συνάδελφοι ε.ε και φίλοι. Κατόπιν αποφάσεως του Δ/Σ της Ε.Α.Α.Σ. ανακοινώθηκαν τα νέα Τ/Σ των Παραρτημάτων σε όλη την επικράτεια που προέκυψαν μετά από ψηφοφορία που έγινε την 15 Ιουλ. 2020 για την τριετία 2020-2023.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

811 - Ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Νικηφόρος Α´ καταλαμβάνει τη βουλγαρική πρωτεύουσα Πλίσκα και το ταμείο του χάνου Κρούμου.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Η πιο ζεστή ημέρα της εβδομάδας θα είναι η σημερινή για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 23 Ιουλίου 2020