Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Συγχαρητήριο μήνυμα των Ακαδημιών Χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης

Συγχαίρουμε το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης για την κατάκτηση του τροπαίου του σχολικού πρωταθλήματος χειροσφαίρισης Κατερίνης καθώς και το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης για την συμμετοχή του στον τελικό, όπως και όλα τα σχολεία που αγωνίστηκαν στο φετινό σχολικό πρωτάθλημα.

Τελικός κυπέλλου χάντμπολ Λυκείων - Στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης το κύπελλο!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Άρωμα Αρχέλαου Κατερίνης είχε ο φετινός τελικός χειροσφαίρισης (χάντμπολ) των Λυκείων της Κατερίνης! Το τρόπαιο κατέκτησε το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης που στον τελικό νίκησε την ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Πιστοποίηση δημοτικών υπαλλήλων σε Πρώτες Βοήθειες

Πρόγραμμα εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Κατερίνης, στην Υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, καθώς και στη χρήση εξωτερικού απινιδωτή παρακολούθησαν 34 υπάλληλοι υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

Πιστοποίηση BLS από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Το Σάββατο στις 02 Απριλίου του 2021, στις εγκαταστάσεις της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στο παλαιό Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη πιστοποίηση πάνω στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS)...

Απάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων στις καινοφανείς για Ορθόδοξο Ιεράρχη θέσεις του Σεβ. Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, για το Μάθημα των Θρησκευτικών (Μέρος Α’)

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (ΠΕΘ) εκφράζει τη βαθιά της λύπη, για τις παράδοξες, για Ορθόδοξο Ιεράρχη θέσεις, που εξέφρασε, δημοσίως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ για τον χαρακτήρα και τη θέση του Μαθήματος των Θρησκευτικών (ΜτΘ) στο ελληνικό σχολείο.

Ενημέρωση για προστασία των μελισσών από ψεκασμούς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς τη αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους ψεκασμούς κατά την περίοδο ανθοφορίας των καλλιεργειών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συνταξιούχοι, Γυναίκες και Άντρες της Πιερίας όλων των ασφαλιστικών ταμείων, πάρτε μαζικά μέρος στην Συγκέντρωση Κεντρικής –Δυτικής Μακεδονίας την τρίτη 12/4/22 ώρα 10.30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης . Διαδηλώνουμε μαζικά και βροντοφωνάζουμε με όλη μας την δύναμη!!

Αντιπολεμική συναυλία σωματείων στην Κατερίνη

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΛΑΟΙ!
Μεγάλη Αντιπολεμική Συναυλία
Σάββατο 9 Απρίλη, 7μμ, 
Κεντρική Πλατεία Κατερίνης

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 8η Απριλίου είναι η 98η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 267 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριος προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 8 Απριλίου 2022


Αίσχος και ντροπή η παρουσία του Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ

Η κυβέρνηση με τη σύμφωνη γνώμη σχεδόν όλων των κομμάτων της Βουλής, κάλεσε την μαριονέτα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και εκφραστή του ναζιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας, πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, να μιλήσει στην Ελληνική Βουλή.