Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΣΦΚ Πιερικός - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕΖΟΝ 2019-2020

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει σε όλο το φίλαθλο κοινό της Πιερίας ότι έχει ξεκινήσει επίσημα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020.

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού (Υπενθύμιση)

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ...

Αλλαγή ημερομηνίας της μουσικής παράστασης της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης"

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών η μουσική παράσταση της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης" μεταφέρεται από το Σάββατο 13/07/2019 την Τετάρτη στις 17/07/2019 την ίδια ώρα.

 

Η Κατερίνη γεμίζει παλαιστές για το Beach wrestling!

Η Κατερίνη θα έχει την τιμητική της, καθώς την Κυριακή διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Wrestling.

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, η Συνάντηση σε Ανοικτό Διάλογο των Μελών της ΕΠΣ Πιερίας

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου (στις 8 το βράδυ) στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Κονταριώτισσας, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση σε Ανοικτό Διάλογο, των Σωματείων – Μελών της ΕΠΣ Πιερίας.

ΘΕΡΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ Π.Α.ΜΕ. 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 8:30μμ

Δήλωση του Προέδρου του ΣΕΒΕ, Δρ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου και τη νέα Κυβέρνηση.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019 μπορεί να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και έχει δημιουργήσει αισιοδοξία στην εξωστρεφή οικογένεια της χώρας για ένα καλύτερο αύριο.

"5o Summer Fun Camp" από τους "PIRATES". 18 Ιουνίου - 2 Αυγούστου 2019 (Για παιδιά 6-13 ετών)

"5o Summer Fun Camp" από τους "PIRATES".
18 Ιουνίου - 2 Αυγούστου 2019 (Αθλητισμός, ψυχαγωγία, βιωματικές δράσεις, εκδρομές, ρομποτική) Για παιδιά 6-13 ετών.

Ένα ακόμη μεγάλο μπασκετικό ραντεβού στην Ελλάδα!

Ένα ακόμη μεγάλο μπασκετικό ραντεβού στην Ελλάδα! Η επόμενη γενιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ μας συστήνεται σε Βόλο και Πορταριά! Από 27 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18!

«Ένα ανεκμετάλλευτο κεφάλαιο»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Tο νέο Υπουργικό Συμβούλιο απαρτίστηκε, εκτός από εκλεγέντες βουλευτές και από ένα σημαντικό αριθμό εξωκοινοβουλευτικών στελεχών-τεχνοκρατών, διακρινομένων για την επιστημονική τους κατάρτιση, την αξιοσύνη τους και την εν γένει συγκρότηση της προσωπικότητας τους, ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα.

O Γιώργος Τακίδης στον Πιερικό

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τακίδη Γεώργιο ο οποίος αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικό χαφ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα (13 Ιουλίου)

1174 - Ο Γουλιέλμος Α΄ της Σκωτίας συλλαμβάνεται στο Άλνουικ από δυνάμεις πιστές στον Ερρίκο Β΄ της Αγγλίας.

Γιορτάζουν σήμερα (13/7/19)

ΗΛΙΟΦΩΤΟΣ
ΣΑΡΡΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 13 Ιουλίου 2019