Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

H OMAΔΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-2 Διεκόπη το παιχνίδι λόγω επεισοδίων. Διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ για την διαιτησία. Ακόμα μια... "διαφήμιση" για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που ακολουθεί την κατρακύλα της κοινωνίας μας...



Πεζοπορία με την Olympus Mountain Activities

Την 06 Μαρ 2016 επιλέξαμε να επισκεφτούμε τα Πιέρια Όρη με στόχο το σημείο πτώσης του ουκρανικού Α/Φ ΥΑΚ -42  Γιάκοβλεφ Περιοχή «Ντίτσιος» υψ 950μ
Ονειρεμένη φύση και τρεχούμενα νερά, αξέχαστη φιλοξενία και χαμογελαστοί άνθρωποι, παραδοσιακό περιβάλλον και γραφικές γωνιές,  με μονοπάτια γεμάτα μύθους, θρύλους και παραδόσεις, μεταξύ  Θεών και Μουσών , μεταξύ Ηρώων και  Αγίων

Πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας. Και μαθηματικά πλέον πρωταθλητής στον όμιλο του το προπαιδικό τμήμα του Πιερικού


Και ενώ απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας  και συγκεκριμένα στην κατηγορία του προπαιδικού , τα παιδιά του Πιερικού εξασφάλισαν από τώρα ήδη τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή έχοντας μάλιστα συμπληρώσει  μια εντυπωσιακά μεγάλη  συγκομιδή νικών και μόλις μια ήττα και μια ισοπαλία . Η πολύ καλή δουλειά  του προπονητή της ομάδος κ. Βλάγκα αποτυπώθηκε όχι μόνο  στη βαθμολογική θέση και την πρωτιά αλλά και στη συνολική  παρουσία της ομάδος  μέσα από το εξαιρετικό  ποδοσφαιρικό θέαμα που παρουσίασε . Για τη συνολική παρουσία της ομάδας ο κ. Βλάγκας μας είπε :

Ήταν όλοι τους εκεί! Η Κατερίνη μετακόμισε στις Βρυξέλλες για την συνεδρίαση της επιτροπής αλήθειας για το δημόσιο χρέος



Ζήσης Ζάννας, Σταύρος Αποστόλου, Νίκος Παντελιάδης αλλά και... άλλοι Κατερινιώτες έδωσαν το παρόν τους στην συνεδρίαση της επιτροπής αλήθειας για το δημόσιο χρέος που έγινε στις Βρυξέλλες.


“Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ” ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Πιερίας “Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ”, το Θεατρικό Εργαστήρι “ΑΥΛΑΙΑ”, ο Δήμος Κατερίνης και η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

Tο Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο συνεδριακό κέντρο “ΕΚΑΒΗ” να παρακολουθήσετε την πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση “Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ” του Φάνου Ναθαναήλ σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μιχαήλ.
Ο σκοπός της παράστασης είναι η συλλογή τροφίμων αντί εισιτηρίου, τα οποία θα παραλάβει η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, τα οποία θα διαθέσει σε άπορους συμπολίτες μας.

Τα τοπικά προϊόντα της Πιερίας στην 25η DETROP BOUTIQUE 2016

Τοπικοί οίνοι, μέλι, σάλτσες, αρωματικά - φαρμακευτικά φυτά και βότανα, γαλακτοκομικά προϊόντα, τραχανάς, ζυμαρικά, σιτηρά κ.ά. της Πιερίας στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας, την 25η DETROP BOUTIQUE 2016, που πραγματοποιήθηκε από τη ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, από 26 έως 29 Φεβρουαρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Περιφέρεια, Δήμος και Νοσοκομείο, ένωσαν τις δυνάμεις τους και εμβολίασαν τους ΡΟΜΑ Κατερίνης


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 28 – 2 – 2016


Τα μέλη της  εργατικής ταξικής ενότητας  οικοδομών Κατερίνης, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Τόνισαν ότι η ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου, γίνεται σε μια περίοδο, που συνεχίζεται η επίθεση στα δικαιώματα της εργατικής τάξης, από την συγκυβέρνηση ( ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ), στις  κατευθύνσεις του τρίτου μνημονίου που ψήφισαν το καλοκαίρι, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και της πολιτικής της Ε.Ε.

Είναι ν’ απορείς; Του Στέργιου Καστόρη βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ


Όσο πληθαίνουν και αγριεύουν οι επιθέσεις του παλιού καθεστώτος της διαπλοκής και της διαφθοράς εναντίον της σημερινής κυβέρνησης, τόσο βεβαιωνόμαστε ότι αυτή βαδίζει στο σωστό δρόμο.
Δεν είναι να απορεί κανείς με τον πανικό που έχει πιάσει το παλιό πολιτικό σύστημα και τους νεόκοπους ομοϊδεάτες συνοδοιπόρους  τους, που ζητούν να φύγει εδώ και τώρα η σημερινή κυβέρνηση. Βιάζονται να ξανα-αναλάβουν αυτοί τα ηνία της χώρας, είτε ως κυβέρνηση εθνικής ενότητας, είτε ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας (τρομάρα τους!), είτε ως κυβέρνηση διορισμένων από τη Βουλή τεχνοκρατών, για να προλάβουν να κλείσουν τα ντουλάπια τους με τους κρυμμένους σκελετούς που ανοίγει ένα-ένα η κυβέρνηση.

Εκδήλωση - αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016, στις 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης  το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης θα παρουσιάσει εκδήλωση – αφιέρωμα, με τίτλο «Ανοιξιάτικη Ρομάντζα», στον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Καζαντζή. Το μουσικόφιλο κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον καλλιτέχνη, το έργο του και να απολαύσει μελωδίες και τραγούδια του εκτελεσμένα από τα Σύνολα Μουσικής Έκφρασης και Δημιουργίας του Μουσικού Σχολείου.
Στην εκδήλωση θα παρίσταται  και ο ίδιος ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής μαζί με τους συνεργάτες του Λιζέτα Καλημέρη και  Δημήτρη Ζερβουδάκη, που θα τραγουδήσουν γνωστές επιτυχίες του συνθέτη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Το 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης ευχαριστεί θερμά για την υλοποίηση του προγράμματος προληπτικής παρέμβασης με θέμα  «Παχυσαρκία:  Ψυχοκοινωνικές αιτίες και συνέπειες»:
  Τον κ. Α. Χαρίση,  υπεύθυνο  του Συμβουλευτικού  Σταθμού Νέων (ΣΣΝ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος ,την κ. Τσιρώνα Ευδοκία, προϊσταμένη του  Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕΔΔΥ) για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, το οπωροπωλείο «Τέσσερις εποχές» και τον κ. Π. Καλλιό & ΣΙΑ ΟΕ «Οπωρολαχανικά» για την προμήθεια φρούτων.

21 ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016
ΤΟ 21ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ
ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
  Στην τρίτη δεκαετία περνά πλέον το ΑΝΤΑΜΩΜΑ των απανταχού δημοτών του Δίου Πιερίας, ένα έθιμο που δίνει την ευκαιρία να συναντηθούν και να διατηρήσουν τη συνοχή οι διαμένοντες στο Δίον με τους διαβιούντες μακριά από την ιδιαίτερη παρολύμπια πατρίδα τους.