Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ - Η Κατερίνη τραγουδάει για την Μακεδονία (Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019)

Όλη η πόλη... φώναζε για την Μακεδονία! (ΦΩΤΟ)

Δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο στην σημερινή παρέλαση στην Κατερίνη, όπου να μην υπήρχαν πολίτες -μικροί, μεγάλοι- και να μην φωνάζουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 ομιλία με θέμα: "Παθητικό κάπνισμα"

H Αντικαπνιστική Κίνηση Κατερίνης για την Προστασία από το Παθητικό Κάπνισμα σε συνεργασία με την οικολογική ομάδα Μητέρα Γη, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα ''Παθητικό Κάπνισμα και εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου''...

Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης χειροποίητες κούκλες με παραδοσιακές φορεσιές ηρώων του 1821

Τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, συμβολική ημέρα για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821. Οι μαθητές των σχολείων παρέλασαν γενναία και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές, τις οικογένειές τους αλλά και από τους προσκεκλημένους.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Περίστασης συγχαίρει τους μαθητές όλων των σχολείων για τη συμμετοχή τους στους 2ους Ρητορικούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιό μας την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019.

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα και με την παρουσία πλήθος κόσμου, εορτάστηκε στην έδρα του Δήμου, το Λιτόχωρο, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Φωτορεπορτάζ από την σημερινή μαθητική παρέλαση στην Κατερίνη για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821


Η επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Θείας Αναλήψεως στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ)


ΒΙΝΤΕΟ - Αποδοκιμάστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Χάρης Τζαμακλής και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κατά την κατάθεση στεφάνων σήμερα στην Κατερίνη

Είχαν όλοι την Μακεδονία στην... καρδιά τους! Μια παρέλαση όλο Μακεδονία! (ΦΩΤΟ)

Μικροί, μεγάλοι, μαθητές και μαθήτριες, επίσημοι και απλός κόσμος φορούσαν όλοι τους στο μέρος της καρδιάς το σήμα της Μακεδονίας (Ήλιος της Βεργίνας) σήμερα στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

ΒΙΝΤΕΟ - Η στιγμή που φυγαδεύεται από την αστυνομία ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Χάρης Τζαμακλής

Φυγαδεύτηκε από την αστυνομία μετά το τέλος της παρέλασης στην Κατερίνη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Χάρης Τζαμακλής.

Υπό την προστασία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων φυγαδεύτηκε μετά το πέρας της παρελάσεως για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Χάρης Τζαμακλής, από ένα εξαγριωμένο πλήθος πολιτών που διαμαρτύρονταν για την "Συμφωνία των Πρεσπών".


ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Γράφει ο Τσακιρίδης Βασίλης - Δάσκαλος*

Oι Εθνικές Επέτειοι είναι οι μέρες τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες και μάρτυρες που θυσιάστηκαν «για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία», την ελευθερία όλων μας.

Το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Όπως κάθε χρόνο το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης τίμησε την επέτειο της επανάστασης του 1821 με μια όμορφη γιορτή στην κατάμεστη από γονείς, μαθητές-τριες και εκπαιδευτικούς, αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821, Ζήτω η Ελλάδα μας

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου συμβολίζει την αναγέννηση, τη ζωή, την Ανάσταση και γιορτάζεται την ίδια ημέρα με την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων από τον Οθωμανικό ζυγό.

Σχολική γιορτή 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

Με συγκίνηση και θαυμασμό πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά ο διπλός εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με μια θαυμάσια σε εκτέλεση θεατρική παράσταση, τιμώντας τους ήρωες της επανάστασης.

Ομιλία για την 25η Μαρτίου

Της Ειρήνης Παξιμαδάκη

Τι ακριβώς γιορτάζουμε σήμερα; Τι είναι αυτό που είναι ανάγκη και ηθική επιταγή να μνημονεύουμε κάθε χρόνο τέτοια ημέρα;

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου της υποψήφιας δημ. συμβούλου Μαρίας Νικολαίδου

Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και δόξας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε ο Ελληνισμός.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

421 - Παραδοσιακή ημερομηνία ίδρυσης της Βενετίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
➤ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
➤ ΠΕΛΑΓΙΑ
➤ ΘΕΟΔΟΣΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 25 Μαρτίου 2019. Δίδυμη γιορτή για την Πατρίδα μας!