Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας

Αστική Σχολή Κατερίνης την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Εκεί γύρω στις 20:30

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ τιμά την Πολιούχο της αγαπημένης μας πόλης Αγία Αικατερίνη και διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο "Στην Κατερίνη με αγάπη!"
Οι συγγραφείς της Πιερίας θα παρουσιάσουμε έργα μας με αναφορά στην Κατερίνη...δώρα ψυχής στη δική μας πόλη!

Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Κρητών Μακεδονομάχων Πιερίας και Μακεδονίας 1904 - 1908


Ανοιχτή επιστολή της ΕΟΔνΠ προς τους φορείς του Ν. Πιερίας για τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

Προς:
το Επιμελητήριο Πιερίας
τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης
τον Σύλλογο Ξενοδόχων Πιερίας
τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας
Θέμα: «Αποξήλωση παράνομων υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων»

Κυρίες και κύριοι

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ" θέλοντας να συμβάλλει και αυτή από την πλευρά της στην εξάλειψη της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης, πριν 5 χρόνια οργάνωσε την δράση «Η επιδημία της διαφημιστικής πινακίδας» και ενημέρωσε τις αρχές για τους κινδύνους που σχετίζονται άμεσα με την οδική ασφάλεια, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα του πολίτη.

Δυστυχώς, πέντε χρόνια μετά, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στην πόλη μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ

ΚΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ 48
ΤΗΛ. 2351 0 46858 & 2351 0 26234
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι Αιγοπροβάτων Για την υποβολή της δήλωσης απογραφής του ζωικού τους κεφαλαίου, στην Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων (ΚΒΔ) έως 11/12/2015.
Ενέργεια απαραίτητη και από κτηνοτρόφους πεδινών περιοχών για τη λήψη συνδεδεμένης ενίσχυσης (νέα ΚΑΠ).
Προσοχή στις ημερομηνίες, για αποφυγή απώλειας επιδοτήσεων και εξισωτικής αποζημίωσης.


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ,ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ ,ΚΙΛΚΙΣ , ΠΕΛΛΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΕΛΜΕ Πιερίας για την απεργία της Πέμπτης 12 Νοέμβρη.

Υπενθυμίζουμε ότι, η Πέμπτη 12/11 είναι ημέρα πανδημοσιουπαλληλικής - πανεργατικής απεργίας.
Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των σχολείων τις ημέρες της απεργίας, προς διευκόλυνση των συναδέλφων ή των μαθητών δεν προβλέπονται και δεν θα πρέπει να γίνονται.


Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πιερίας

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν με ειδοποίησαν να πάω στο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης για να δω κάποια προβλήματα που υπήρχαν, δεν περίμενα και ούτε ήμουν προετοιμασμένος για αυτά που θα έβλεπα…
Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και σε πιο θέμα να δώσω μεγαλύτερη βαρύτητα, γιατί όλα όσα αντίκρισα στο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης είναι εικόνες τριτοκοσμικές που δεν αρμόζουν σε ένα σχολείο εν έτη 2015, και θα πρέπει να γεμίζουν με ντροπή όλους αυτούς που είναι αρμόδιοι και υπεύθυνοι για την λειτουργία των σχολείων μας στην πόλη μας.

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Δ.Σ.  της Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας εκφράζει  την κατηγορηματική αντίθεσή του, για το γεγονός ότι οι συνάδελφοι Π. Βαϊνάς και Γ. Χρόνης, εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αιρετοί της Γ΄ Αθήνας, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια από υποψηφίους διευθυντές επειδή  βαθμολόγησαν-αξιολόγησαν με χαμηλό βαθμό τους συγκεκριμένους υποψήφιους διευθυντές.
Απαιτούμε
•        να σταματήσει εδώ και τώρα η δίωξη των συναδέλφων &
•        να καταργηθεί ο αυταρχικός Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας.

Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας-Ψήφισμα για το 1ο ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Η διαχρονική υποχρηματοδότηση από την πολιτεία των σχολικών επιτροπών έχει οξύνει τα προβλήματα στέγασης, συντήρησης και γενικότερα λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Νομού.
Τα προβλήματα αυτά ήταν, που έβγαλαν το προηγούμενο διάστημα τους μαθητές και τις μαθήτριες στους δρόμους, διεκδικώντας το σχολείο των σύγχρονων αναγκών τους, των ονείρων τους.
Ένα από τα σχολεία που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα είναι και το σχολικό συγκρότημα του 1ου ΕΠΑ.Λ., προβλήματα που αφορούν τα διαφανή καλύμματα του κεντρικού κτιρίου, τα παράθυρα των αιθουσών, τις σωληνώσεις πυρόσβεσης, θέρμανσης και ύδρευσης, τη στεγανότητα των εργαστηριακών χώρων και του λεβητοστασίου, του οποίου η ανακατασκευή είναι άμεσης προτεραιότητας εξαιτίας του επερχόμενου χειμώνα. Προβλήματα που με ευθύνη του Δήμου παραμένουν άλυτα.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Συνάδελφοι του κλάδου, άνεργοι. Η θα σκύψουμε το κεφάλι και θα παραδοθούμε στις ορέξεις – αξιώσεις των καπιταλιστών, μεγαλοεργοδοτών, την Ε.Ε. Η θα οργανωθούμε ταξικά, να παλέψουμε, να αγωνιστούμε ενάντια στην φτώχεια και δυστυχία μας και θα αντεπιτεθούμε, για την ζωή που δικαιούμαστε. Μέση λύση δεν υπάρχει.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015 - ΜΝΗΜΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Μουσείο Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος


Συλλεκτικά μετάλλια, μετάλλια μαραθωνίου δρόμου, δάδες, κύπελλα και σπάνιο φωτογραφικό υλικό παρουσιάζονται για το κοινό της Κατερίνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015», στο Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κοινωνία που δεν σέβεται τους νεκρούς της, είναι νεκρή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» καλεί όλα τα μέλη της, πεζούς, ποδηλάτες, μοτοσυκλετιστές, όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ασφαλή μετακίνηση, για μια ζωή χωρίς φόβο, μια πόλη και ένα κυκλοφοριακό δίκτυο που δεν θα παράγει τον θάνατο και την αναπηρία, και πρώτα απ’ όλα  τις οικογένειες των θυμάτων και τα ίδια τα θύματα των αναρίθμητων τροχαίων εγκλημάτων, να συντονίσουν τις δράσεις τους με τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στην πόλη μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Μετά την υπογραφή του Γ΄Μνημονίου και τη διαδοχική ψήφιση από τη σημερινή κυβέρνηση και κατά περίπτωση και άλλων προηγούμενων πολιτικών δυνάμεων- των μέτρων και των εφαρμοστικών νόμων που τα συνοδεύουν, είναι σαφές ότι η οικονομία θα βυθιστεί σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και ο λαός μας θα υποστεί μεγαλύτερη φτωχοποίηση.
Η πολιτική της παράλογης υπερφορολόγησης, των υπέρογκων χαρατσιών, των μειώσεων των εισοδημάτων θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση κάτω από τον μανδύα των διαφημιζόμενων μεταρρυθμίσεων/απορρυθμίσεων της αγοράς και θα οδηγήσει μαθηματικά στην εξαφάνιση των μικρών ΕΒΕ και των αυτοαπασχολούμενων που απέμειναν από την 6χρονη κρίση. Το επόμενο διάστημα θα αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο πλήγμα στο σύνολο της παραγωγικής, μεταποιητικής, εμπορικής και τουριστικής βάσης της χώρας με σημαντική επιδείνωση στα οικονομικά μεγέθη και στη δυνατότητα επιβίωσής μας. Είναι απαραίτητο να αντιδράσουμε ξεκινώντας από την αυριανή κινητοποίηση.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ, σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 πήρε απόφαση κατά πλειοψηφία στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΓΣΕΒΕΕ στις 12 του ΝΟΕΜΒΡΗ να συμμετέχει στην συγκέντρωση της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ και ώρα 11.00
Οσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της ΟΕΒΕΠ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας. Ημέρα μνήμης για τα θύματα τροχαίων

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας καλεί όλα τα μέλη της και τους φίλους του ποδηλάτου σε μια βόλτα μνήμης για τα θύματα τροχαίων. Στις 11:00 π.μ. δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας για μια βόλτα διαφορετική. Μια βόλτα που θα θυμίσει σε όλους εμάς ότι κάποιοι άνθρωποι έφυγαν άδικα από κοντά μας. Μετά το πέρας της βόλτας, θα προχωρήσουμε σε μια συμβολική δράση κατά της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης.

Τρόφιμα από την ΕΟΔνΠ για τα παιδιά του «Βενιαμίν»

Χθες, Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, παραδόθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου», 700 κιλά ζυμαρικά σε εκπροσώπους του συλλόγου προστασίας παιδιών «Βενιαμίν» με σκοπό τη στήριξη 70 μονογονεϊκών οικογενειών.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. Καμιά ανοχή στην επίθεση που δεχόμαστε. ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΑΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 10:30

Ανυποχώρητος αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής που μας αφανίζει.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί την πλειοψηφία των μικρών αυτοαπασχολούμενων σε αδιέξοδο, στη φτώχεια και στη χρεωκοπία. Για να ανακάμψουν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών.
Μας γδέρνουν με την αύξηση της φορολογίας, του ΦΠΑ και τον ΕΝΦΙΑ.
Μας κυνηγάνε ανελέητα για χρέη σε ΕΦΟΡΙΑ, ΟΑΕΕ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Επιταχύνουν τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς

Σ.Ι.Υ.Ν.Π "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" & ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο δήμος Κατερίνης εξακολουθεί να εμπαίζει τους εργαζόμενους στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας. Μέχρι τώρα αρνιόταν να εφαρμόσει τις δύο εγκυκλίους του  υπουργείου εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης, επικαλούμενος διάφορες  δικαιολογίες, όπως  συνηθίζουν οι δήμοι  που συμφωνούν με τις πολιτικές μερικής  απασχόλησης. Δικαιολογίες όπως ότι δεν  ήρθαν οι εγκύκλιοι, θα τις  πάρουμε και θα δούμε, κλπ. Ενώ εδώ και καιρό αρνείται να βάλει σε εφαρμογή  την εγκύκλιο που αφορά τους εργαζόμενους στην  αποκομιδή  των σκουπιδιών,  στην καθαρότητα, κλπ, η οποία αναφέρει για το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, το  γάλα, τις φόρμες τα  γάντια, με  αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένοι οι εργαζόμενοι σε μολυσματικές  ασθένειες και αυτοί  να σφυρίζουν αδιάφορα. Σήμερα  οι υπεύθυνοι του δήμου Κατερίνης  ανακάλυψαν  ότι οι εργαζόμενοι στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας δικαιούνται οκτώ  μέρες αδεία και όχι δέκα.  Αλήθεια, ο δήμος  Κατερίνης  από πού αντλεί το  δικαίωμα  να  εμπαίζει τους εργαζομένους αδιαφορώντας για τα δικαιώματα των δημοτών του;  

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" στα "ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015", στην έκθεση των εικαστικών καλλιτεχνών. (Φώτο-βίντεο)


Σήμερα το απόγευμα βρεθήκαμε στην Αστική Σχολή Κατερίνης όπου στα πλαίσια των«ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2015» λαμβάνει χώρα η έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι Χατζησαββίδης Χαράλαμπος αγιογράφος-ζωγράφος, Παπαδόπουλος Μιχάλης ζωγράφος, Σιδηρόπουλος Γεώργιος αγιογράφος, Vladimir Savic ζωγράφος και Ζερβός Γρηγόρης (καλλιτεχνικές κατασκευές).

Όπως και τότε, ούτε σήμερα έχουμε το δικαίωμα να σιωπούμε!


Του Ηλία Τσολακίδη

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Πριν 4 χρόνια διαμαρτυρηθήκαμε για τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά που δεν είχαν να το πληρώσουν και όταν η ΔΕΗ τους το έκοψε, εμείς τοξανασυνδέσαμε. Οργανώσαμε διαμαρτυρίες για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, σταθήκαμε αλληλέγγυοι στα υπερχρεωμένα  νοικοκυριά και πήγαμε«κόντρα στο ρεύμα» έχοντας στα πανιά μας τον αέρα του νομικού συμβούλου, ο οποίος τότε μας καλούσε να μην πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ, ενώ σήμερααυτογελειοποιείται, εξαργυρώνοντας τους μικρούς ή μεγάλους αγώνες μας, κατά της πολιτικής των μνημονίων, με το σκληρό νόμισμα της βολευτικής καρέκλας.

Δελτίο Τύπου Πιερικού Μετώπου Κοινωνικής Αντίστασης

Συμπολίτισσα-Συμπολίτη-Σε καλούμε σε κοινό αγώνα.
Την Πέμπτη 12 Νοέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, ώρα 9:30.
Την μάχη απέναντι σ' αυτούς που αποφασίζουν, σχεδιάζουν και ψηφίζουν την εξολόθρευσή μας θα την δώσουμε όλοι μαζί .
Έλα στη συγκέντρωση μαζί με το ΠΙΕΡΙΚΟ (ΜΕ.Κ.ΑΝ.) ΜΕΤΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
«Μαζί οργανώνουμε την αντίσταση και τον αγώνα»
ΟΧΙ στις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας - μικρών επιχειρήσεων και αγροτικής γης.
ΟΧΙ στους  φόρους εξόντωσης, των ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών.
ΟΧΙ στην εξαθλίωση, εργαζομένων-συνταξιούχων-άνεργων.
ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας.
Όλοι μαζί στον αγώνα «Για Ανατροπή των βάρβαρων σχεδίων τους.»

«…Έρωτας ..Μουσική & Ποίηση της Κρήτης» από τη Χορωδία Εκπαιδευτικων Α'/βαθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και τους Μελωδούς της Παράδοσης στην Αστική σχολή

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα Αικατερίνεια 2015
σας προσκαλούμε σε μια μουσική βραδιά με τίτλο
«…έρωτας ..μουσική και ποίηση της Κρήτης»
που θα παρουσιάσει το Τμήμα Χορωδίας του
Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας
και συμμετέχει το μουσικό σύνολο «Μελωδοί της Παράδοσης»

Καλλιτεχνικός Διευθυντής:
Δημήτρης Καραμούζας

Παρουσίαση:
Μαργαρίτα Αμανατίδου

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, στις 20:00

Αστική Σχολή Κατερίνης

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για την επιστολή του Στάθη Συμεωνίδη...

"Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ξέρει να ακούει ακόμη κι όταν φτύνουν τους ανθρώπους της, εκείνοι που πρότινος τους έγλυφαν!"

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Γράφει ο Στάθης Συμεωνίδης.

Επειδή από ότι φαίνεται το τραβάει ο οργανισμός σου Ηλία Τριανταφυλλίδη
«Άκου ανθρωπάκο».
Ούτε ένα λίβελο της προκοπής δε μπορείς να συντάξεις,
ούτε μια γνήσια παρακμή να διεκπεραιώσεις,
 τουλάχιστον μια κατηγόρια πικρή να εκστομίσεις.