Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Παρουσίαση σήμερα το βράδυ στην Αστική Σχολή Κατερίνης, λευκώματος για την ελιά. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρουσίαση σήμερα το βράδυ στην Αστική Σχολή Κατερίνης, λευκώματος για την ελιά. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Παρουσίαση σήμερα το βράδυ στην Αστική Σχολή Κατερίνης, λευκώματος για την ελιά. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η τοποθέτηση του κ. Ζαφειρόπουλου Θανάση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για το αιολικό πάρκο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τοποθέτηση του κ. Ζαφειρόπουλου Θανάση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για το αιολικό πάρκο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε την τοποθέτηση του κ. Ζαφειρόπουλου Θανάση, τοπικού σύμβουλου Μηλιάς στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για το θέμα της δημιουργίας αιολικού πάρκου στα Πιέρια Όρη.


Ο Ζήσης Ζάννας στην εκπομπή Olympos 1η ματιά, με τον Γιάννη Παπαζαχαρία

Ο Ζήσης Ζάννας στην εκπομπή Olympos 1η ματιά, με τον Γιάννη Παπαζαχαρία


 Στην εκπομπή της Πέμπτης 30 Ιούνιου θα φιλοξενήσουμε στο στούντιο του Ράδιο Ενημέρωση 92,2 τον πρώην βουλευτή Πιερίας Ζήση Ζάννα (Zisis Zannas).
Τα λέμε λίγο μετά τις 8 π.μ. με την πρώτη εκπομπή της Πιερίας Olympos 1η ματιά
Στα μικρόφωνα ο Γιάννης Παπαζαχαρίας
Ακούστε ζωντανά: http://www.e-radio.gr/Enimerosi-922-Katerini-i653/live‪#‎Olympos1stLook


Ανοικτή Επιστολή του Χάρη Τζαμακλή προς τους δημάρχους και την Αντιπεριφερειάρχη για την κήρυξη της Πιερίας ως Ζώνης Ελεύθερης από τις συμφωνίες TTIP & CETA

Ανοικτή Επιστολή του Χάρη Τζαμακλή προς τους δημάρχους και την Αντιπεριφερειάρχη για την κήρυξη της Πιερίας ως Ζώνης Ελεύθερης από τις συμφωνίες TTIP & CETA
Έκκληση προς την Αντιπεριφερειάρχη, τους Δημάρχους και τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων των τριών Δήμων της Πιερίας να αναλάβουν πρωτοβουλία και να λάβουν σχετικές αποφάσεις για να κηρυχθεί η Πιερία Ζώνη Ελεύθερη από την Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ε.Ε. (ΤΤΙΡ) και την Περιεκτική Οικονομική και Εμπορική Συμφωνία (CETA) μεταξύ Καναδά και Ε.Ε. μεταφέρει με ανοικτή επιστολή ο Χάρης Τζαμακλής.

Ερώτηση της Βουλεύτριας Πιερίας Ε. Σκούφα για την επαναλειτουργία των 757 σχολικών βιβλιοθηκών

Ερώτηση της Βουλεύτριας Πιερίας Ε. Σκούφα για την επαναλειτουργία των 757 σχολικών βιβλιοθηκών
Συνυπογράφουν 53 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την επαναλειτουργία των 757 βιβλιοθηκών που λειτουργούσαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης » και την προκήρυξη έστω σε πιλοτική βάση, οργανικών θέσεων υπευθύνων Σχολικών Βιβλιοθηκών, ζητά μεταξύ άλλων σε ερώτησή της την οποία συνυπογράφουν 53 ακόμη βουλευτές, προς τον υπουργό Παιδείας, η βουλεύτρια Πιερίας Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.
757 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ - 5.000 ΤΙΤΛΟΙ ΒΙΒΛΙΩΝ

Ορκωμοσία Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού

Αντικατάσταση Κοινοτικών αδειών και επικυρωμένων γνήσιων αντιγράφων τους, που χορηγήθηκαν σε μεταφορικές επιχειρήσεις, από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Σας ενημερώνουμε, ότι οι μεταφορικές επιχειρήσεις Διεθνών Μεταφορών που έχουν έδρα τον νομό Πιερίας οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με σκοπό να κλείσουν ραντεβού για να αντικατασταθούν τα έντυπα των κοινοτικών αδειών που κατέχουν .

Ο π. Βουλευτής Πιερίας Ζ. Ζάννας στο ΠΣ της ΛΑΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης Πανελλαδικής Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης της Λαϊκής Ενότητας, που έλαβε χώρα το τριήμερο 24-25-26/06/2016, στο ΣΕΦ.

Οι εργασίες της συνδιάσκεψης ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 26/06 με την ψήφιση του κειμένου των προγραμματικών θέσεων, του κανονισμού λειτουργίας και της πολιτικής απόφασης της συνδιάσκεψης , καθώς και με την εκλογή του νέου Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας.

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, στην ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Αλωνίων, για το πρώτο βραβείο που απέσπασαν για την «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2016»

Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα των μαθητών του Γυμνασίου Αλωνίων για το πρώτο βραβείο που απέσπασαν στο 

10ο Τελικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2016» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece»

που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, αλλά και στους καθηγητές και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.


Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, μέλους Π.Σ. της ΛΑΕ, για τις εξελίξεις στην αλυσίδα Super Market ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


«Οι επιχειρήσεις κλείνουν, οι εργαζόμενοι απολύονται και δυστυχούν, οι ιδιοκτήτες μεγαλομέτοχοι ευημερούν»
Η κυβέρνηση εξαγγέλλει συνεχώς την ανάπτυξη, που όμως με τα εφαρμοζόμενα μνημόνια λιτότητας δε θα έρθει ποτέ, ενώ την ίδια στιγμή «σκάει» το ένα κανόνι μετά το άλλο, με μεγάλες επιχειρήσεις να κλείνουν και να στέλνουν στον καιάδα της ανεργίας δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους.

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ". (Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τσακιρίδη Βασίλη)

Η τοποθέτηση του αναπληρωτή Δημάρχου κ. Λεμονόπουλου για το αιολικό πάρκο στα Πιέρια Όρη. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τοποθέτηση του αναπληρωτή Δημάρχου κ. Λεμονόπουλου για το αιολικό πάρκο στα Πιέρια Όρη. (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε τι δήλωσε ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Λεμονόπουλος στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης για την δημιουργία αιολικού πάρκου στα Πιέρια Όρη.

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

     
               
Δείτε τα αριστεία των μαθητών και μαθητριών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης:

«ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

 «ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ  ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» «ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ  ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»
Συμβολικό αποκλεισμό δύο υποκαταστημάτων Τραπεζών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκαναν το πρωί οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και Διαμεσολαβητές- Μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις τακτικές του αθέμιτου ανταγωνισμού, των πιέσεων και των εκβιασμών, που αυτές ακολουθούν για την προώθηση των δικών τους ασφαλιστικών προϊόντων.

Η ΕΡΤ επίσημος χορηγός επικοινωνίας του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2016»

Η ΕΡΤ επίσημος χορηγός επικοινωνίας του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2016»
Παράλληλα με τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Πιερίας, η ΕΡΤ, μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας της ΕΡΤ3, των ραδιοφωνικών συχνοτήτων 102 FM & 958FM, των social media και της επίσημης ιστοσελίδας της, θα είναι ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας του 5ου Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη», μίας διοργάνωσης – θεσμού για το μαζικό αθλητισμό της Πιερίας και της ευρύτερης περιοχής.

Δήμος Κατερίνης: Ενθουσιασμός, παιδική δημιουργία και γνώση στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού


Μια θεματική αποστολή εξερεύνησης φέρνουν εις πέρας με την συνδρομή βιβλιογραφίας και δημιουργικών εργαστηρίων και με μέσο εξερεύνησης: τη ζωγραφική, το θέατρο, τη φωτογραφία, την ραπτική κ.ά. τα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, που πλημμυρίζουν καθημερινά τους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης και Κορινού αντίστοιχα.

Γιορτή νεολαίας στην αυλή της Αγίας Άννης

Δημοσίευση των αριστούχων μαθητών του Γυμνασίου Περίστασης


Δείτε τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Περίστασης:


Η τοποθέτηση του επικεφαλής του "Άλλου Δρόμου" Γιώργου Κυριακίδη για το Αιολικό Πάρκο στα Πιέρια Όρη. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τοποθέτηση του επικεφαλής του "Άλλου Δρόμου" Γιώργου Κυριακίδη για το Αιολικό Πάρκο στα Πιέρια Όρη. (ΒΙΝΤΕΟ)Παρακολουθήστε την τοποθέτηση του επικεφαλής του "Άλλου Δρόμου" Γιώργου Κυριακίδη για το Αιολικό Πάρκο στα Πιέρια Όρη χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.Δείτε το βίντεο:


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων καθηγητών του ΓΕΛ Κορινού συγχαίρουν τους μαθητές και τις καθηγήτριες, Ζιούδρου Ηρώ και Παντελίδου Τάνια, του Γυμνασίου Αλωνίων επειδή κατέλαβαν την 1η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Εικονική μαθητική επιχειρηματικότητα» που διοργάνωσε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων. Αυτή η επιτυχία τούς δίνει τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον αντίστοιχο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό στη Λουκέρνη της Ελβετίας.
Τους ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία!

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μπάκου Γεώργιου με τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών – Εκλογές Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μπάκου Γεώργιου με τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών – Εκλογές Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας
Μέσα σε πολύ δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, η ενεργοποίηση όλων μας κρίνεται επιτακτική. Ο κλάδος των Πολιτικών Μηχανικών επλήγη με τρόπο βάναυσο από την οικονομική κρίση που συντάραξε τη χώρα μας από το 2010 και μετά. Η κάμψη της οικοδομικής δραστηριότητας έβαλε λουκέτα σε τεχνικά γραφεία, οδήγησε στην ανεργία χιλιάδες μηχανικούς και έδιωξε πολλούς νέους διπλωματούχους από τη χώρα μας προς αναζήτηση εργασίας.

Αποπεράτωση των παρεμβάσεων βελτίωσης τμήματος του επαρχιακού οδικού δικτύου Φωτεινά- Σκοτεινά-Φτέρη από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Αποπεράτωση των παρεμβάσεων βελτίωσης τμήματος του επαρχιακού οδικού δικτύου Φωτεινά- Σκοτεινά-Φτέρη από την Περιφερειακή Ενότητα ΠιερίαςΑποπεράτωση των παρεμβάσεων βελτίωσης τμήματος του επαρχιακού οδικού δικτύου Φωτεινά- Σκοτεινά-Φτέρη από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
 Ολοκληρώθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας οι εργασίες βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Φωτεινά- Σκοτεινά-Φτέρη και συγκεκριμένα στο τμήμα Σκοτεινά -Φτέρη , μήκους περίπου 9 χλμ., που ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου 2015.

Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας - Αλιείας, Λουξεμβούργο 27 & 28 Ιουνίου 2016

Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας - Αλιείας, Λουξεμβούργο 27 & 28 Ιουνίου 2016Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας - Αλιείας, Λουξεμβούργο 27 & 28 Ιουνίου 2016
 Στον απόηχο της απόφασης του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ε. Ένωση, πραγματοποιήθηκε στις 27 & 28 Ιουνίου 2016 στο Λουξεμβούργο το τελευταίο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας. Τη Χώρα εκπροσώπησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπο Κασίμη.

Ευχαριστούμε για τις ευχές. Ιδιαίτερα σημαντικές όταν προέρχονται από εσάς κ. Χατζηγιάννη.


Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Ο εθελοντισμός αποτελεί σημαντικό και πρωτοκυρίαρχο στοιχείο στη λειτουργία του Φεστιβάλ Ολύμπου. Αξιόλογος αριθμός παλαιών και νέων εθελοντών θα συνδράμει στην υλοποίηση των εκδηλώσεων και του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου που ξεκινά στις 2 Ιουλίου 2016 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016.

Π.Α.ΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ: Κυβέρνηση - ΣΕΒ - ΕΕ στρώνουν το έδαφος της επόμενης λεηλασίας!


Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας!
Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!
Το ΠΑΜΕ σας καλεί να προετοιμαστούμε για αγωνιστική απάντηση και αντεπίθεση!

Πήρε ο άνεμος τα όνειρα μας... Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης η δημιουργία Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στα βουνά της Πιερίας μας. (ΒΙΝΤΕΟ)


Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση χθες το βράδυ στο Δημαρχείο Κατερίνης, με την αντιπολίτευση σύσσωμη να διαφωνεί, πολίτες να διαμαρτύρονται και την ένταση να χτυπάει κόκκινο, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του συνδυασμού του κ. Σάββα Χιονίδη έδωσαν την συγκατάθεση τους για την δημιουργία Αιολικού Πάρκου στα Πιέρια.

Τους 36 έφτασαν οι νεκροί στην Κωνσταντινούπολη από την επίθεση στο αεροδρόμιο Κεμάλ Αταρτούκ


Εκτός από τους 36 νεκρούς, νεκροί είναι και οι τρεις δράστες που ήταν ζωσμένοι με εκρηκτικά.
Οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 100...