Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Εδώ υπήρχε κάποτε μία... Εγνατία

Η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθώντας τα παραδείγματα των τελευταίων κυβερνήσεων παραχώρησε τα δικαιώματα χρήσης και εκμετάλλευσης του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού...

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γαρίδες

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για την παρακολούθηση των επιπέδων των προσθέτων τροφίμων σε αλιεύματα» έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία:

Ενημέρωση για εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση...

Λάβρος ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατά του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου

Η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο facebook δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στην οποία ο κ. Λαβρόφ αναφέρει:

Το Υπουργείο Παιδείας δουλεύει και ταλαιπωρεί τους εκπαιδευτικούς

Σε άκαρπη αναζήτηση σελφ τεστ έχουν επιδοθεί οι εκπαιδευτικοί εδώ και μέρες και ενώ αύριο 1/9/21 πρέπει να παρουσιαστούν στην υπηρεσία τους.

Ανακοίνωση Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 1961

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.

Πρόσκληση εθελοντών για τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης στην άμμο στην Παραλία Κατερίνης

Στην Παραλία Κατερίνης θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο Ανδρών Γυναικών και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων, εφήβων, κορασίδων και νεανίδων από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Ανακοίνωσε μεταγραφές ο Πιερικός

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πιερικός:

Ας μιλήσουμε για κάδους σκουπιδιών...

Νέους κάδους σκουπιδιών απέκτησε η Κατερίνη και πλέον βρίσκονται σχεδόν σε όλη την πόλη. Φυσικά και δεν θα μας ρωτούσε ο Δήμος Κατερίνης για το τι κάδους θα αγόραζε (με τα χρήματα μας...), αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να πούμε την γνώμη μας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 31η Αυγούστου είναι η 243η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (244η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 122 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ηλιόλουστη και όμορφη ημέρα προβλέπεται σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 21 Αυγούστου 2021