Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ σοκολάτας υγείας

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο Επίσημου Ελέγχου για αλλεργιογόνες ουσίες, διενήργησε δειγματοληψία σε σοκολάτα υγείας και σε συνέχεια εργαστηριακού ελέγχου του δείγματος...

Ισόβια μηνιαία τιμητική παροχή στους Έλληνες οπλίτες που συμμετείχαν στα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα στην Κύπρο κατά τα έτη 1964, 1967 και 1974

Το Υπουργείο Οικονομικών, ως ελάχιστη ανταμοιβή για την προσφορά των Ελλήνων οπλιτών που, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, συμμετείχαν στα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα στην Κύπρο κατά τα έτη 1964, 1967 και 1974, υπηρετώντας στη Ζώνη Πρόσω, τους χορηγεί ισόβια μηνιαία τιμητική παροχή ύψους 200 ευρώ, από την 1η Αυγούστου 2020. 

Σύσταση Εθελοντικής Τοπικής Ομάδας ΕΕΚΕ Κατερίνης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης του έργου Ψηφιακές Κοινότητες Τρίτης Ηλικίας στην Κατερίνη, με φορέα υλοποίησης την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund.

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης δίπλα στον κόσμο της εργασίας της Πιερίας

Κανείς άνθρωπος μόνος του απέναντι στην πανδημία και στον αγώνα για εργασία με αξιοπρέπεια.

4 Μετάλλια για τον Ν.Ο.Κατερίνης στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με 4 μετάλλια στις αποσκευές του γύρισε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης από το 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας εμπλουτίζοντας κι άλλο την τροπαιοθήκη του.

Πάνω από 6 δισεκατομμύρια το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το πρώτο εξάμηνο του 2020

Κύριες αιτίες του ελλείμματος η καραντίνα λόγω κορονοϊού που επέφερε μείωση της οικονομικής δραστηριότητας, αλλά και οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού που δόθηκαν σε μισθωτούς κ.α.

Ενημέρωση για την λειτουργία του γραφείου του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι από 1 Αυγούστου έως & 20 Αυγούστου 2020 το γραφείο του συλλόγου θα παραμείνει κλειστό.

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης. Πρόταση ψηφίσματος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης για την Αγία Σοφία

Την Παρασκευή που μας πέρασε όλοι οι Έλληνες αισθανθήκαμε προσβεβλημένοι από την απόφαση του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει και πάλι την Αγία Σοφία σε τζαμί και να ξεκινήσει εκεί θρησκευτικές λειτουργίες.

Η μάσκα της υποκρισίας

Δεν ήταν η πρώτη φορά που φόρεσα μάσκα. Έγινε διακοσμητικό αξεσουάρ του χαρακτήρα μου, εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που αφυπνίστηκα από το βαθύ λήθαργο της αγνότητας και της ανεμελιάς.

Η τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών με την οποία πληρώνονται οι σχολικοί τροχονόμοι

Δείτε την τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών στο σχέδιο νόμου "Εκσυγχρονισμός της ιδιωτικής εκπαίδευσης και άλλες επείγουσες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων", με την οποία δίνεται ένα τέλος στην ταλαιπωρία των σχολικών τροχονόμων.

Τρεις Δράσεις κατάρτισης, ύψους 296.000 ευρώ, ενέκρινε η Π.Κ.Μ. στον Δήμο Κατερίνης

Τρεις Πράξεις πιστοποιημένης κατάρτισης & συμβουλευτικής, ύψους 296.000 ευρώ, ενέκρινε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τον Δήμο Κατερίνης στο πλαίσιο του προγράμματος «Στρατηγική Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη».

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ»

Συνεχίζονται οι προβολές ταινιών στο θεατράκι του πάρκου Κατερίνης

Το πρόγραμμα της εβδομάδας:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1189 - Κατά τη διάρκεια της Γ΄ Σταυροφορίας, ο Φρειδερίκος Α΄ Βαρβαρόσσα φτάνει στη Νις (Σερβία), έδρα του Σέρβου βασιλιά Στέφανου Α΄ Νεμάνια.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αρκετή ζέστη αναμένεται να έχουμε σήμερα στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 27 Ιουλίου 2020