Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2017 - 2018 -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 17ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Συγχαρητήριο Δημάρχου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στην Ολυμπιακή Ελληνορωμαϊκή Πάλη Παίδων από τους αθλητές του συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»

Συγχαίρω θερμά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στο άθλημα της Ολυμπιακής Ελληνορωμαϊκής Πάλης Παίδων, τους αθλητές του συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ». Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα των κορασίδων, για την κατάληψη της 4ης θέσης στο ίδιο πρωτάθλημα. 

Ο Θανάσης Μολυβδάς στις προπονήσεις του Πιερικού Αρχέλαου

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης βρέθηκε ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών, Θανάσης Μολυβδάς, λίγες μέρες πριν την συγκέντρωση Εθνικής ομάδας για τις υποχρεώσεις της στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το 2019 στην Κίνα.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης Πίτας των μελών και φίλων της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη στην αίθουσα του κέντρου ΠΙΕΡΙΔΑ.

«Προς τον έρωτα»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μουσικοποιητική εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου , «προς τον έρωτα». Στην κατάμεστη αίθουσα του παλιού σχολείου τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους τοπικοί φορείς, μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Ομίλου και οι οικογένειες των συμμετεχόντων. 

52 οικίσκους για προσωρινή εγκατάσταση των Ρομά εξασφαλίζει μέσω ΕΣΠΑ ο Δήμος Κατερίνης

«Θετική εξέλιξη για τον Δήμο Κατερίνης» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, στη διάρκεια χθεσινοβραδινής προ ημερήσιας ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου, την ΚΥΑ, η οποία εκδόθηκε για τα ζητήματα των Ρομά και επικεντρώνεται στο αίτημα του Δήμου, για την προμήθεια 52 οικίσκων για προσωρινή εγκατάστασή τους. 

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

  Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - Αποκριάτικο πάρτι

 ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - Αποκριάτικο πάρτι
Με το MASKE PARTY, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο Vibe, οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ κατακτούν την κορυφή του κεφιού!!!  Οι Πιερίδες Μούσες, απολαμβάνοντας την βαθμολογική κορυφή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου, φιλοδοξούν να κατακτήσουν και την κορυφή του κεφιού και της διασκέδασης.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Αστείρευτο κέφι, τραγούδι, χορός και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Τον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό του διοργανώνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 το απόγευμα, στο κέντρο διασκέδασης «ΑΡΙΑ», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κατερίνης, που υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο αποκριάτικο ξεφάντωμα. 

Δήμος Κατερίνης: Ανέγερση προτομής προς τιμήν του Ελευθερίου Ελευθεριάδη

Την ανέγερση προτομής προς τιμήν του Ελευθερίου Ελευθεριάδη, ύστερα από αίτημα των Ποντιακών Συλλόγων Δήμου Κατερίνης, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής του συνεδρίασης.

Κοπή πίτας του Συλλόγου των Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας στο κέντρο "ΘΕΑΜΑ"

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Από την ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 δεν θα διεξαχθούν αγώνες πρωταθλήματος Α΄, Β΄ και Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας. 

Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Στη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των Γραφείων της προχωρά η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος σε μια προσπάθεια να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πολίτες.

Μαγευτικό το τοπίο στο Ελατοχώρι - Φώτο Γιάννης Γραμματικόπουλος

Μαγευτικό το τοπίο στο Ελατοχώρι - Φώτο Γιάννης Γραμματικόπουλος

Δήμος Κατερίνης: Βιωματική εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος Free Mobility με θέμα: "Ελεύθερη πρόσβαση - Ελευθερία για να Ζω"

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και όλοι οι φορείς που διοργάνωσαν ή συνέβαλαν στα δυο προηγούμενα συλλαλητήρια, δηλώνουμε πως...

Τι Σημαίνει Στρατός Ξηράς


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σε μια εκδήλωση με εξαιρετικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερη βαρύτητα για τις τοπικές επιχειρήσεις, το Επιμελητήριο Πιερίας, πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας για το νέο έτος την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2018