Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ"


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Συνδημότες με αυτή την επιστολή θέλω να σας κοινοποιήσω την ανεξαρτητοποίησή μου ως δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού «ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι πολιτικοί και συναισθηματικοί.
Πολιτικοί διότι δεν μπορώ να συμμετέχω πλέον σ΄ένα δημοτικό συνδυασμό ο οποίος είναι εντολοδόχος του Σύριζα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ συμμετείχε στον αγώνα δρόμου της Εκκλησίας Αγίου Χαραλάμπου στον Σιδηροδρομικό σταθμό Κατερίνης το Σάββατο 27-8-2016 καλύπτοντας τον αγώνα με τις ασύρματες επικοινωνίες .
Μας τίμησε με την παρουσία της η Κατερινιώτισα Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας του ΡΙΟ 2016 ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,καθώς ήταν η νικήτρια του αγώνα δρόμου στις γυναίκες.

5Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ"


Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 5η Γιορτή Τσικουδιάς που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στις 8.30 μ.μ.

Το Wheeling2help στην Κατερίνη τον Σεπτέμβριο


Στις 7 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που ξεκινάνε και οι Παραολυμπιακοί αγώνες στη Βραζιλία, το Wheeling2help ξεκινά με το ποδήλατο ένα υπέροχο ταξίδι με ένα μοναδικό σκοπό. Η διαδρομή,Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο Κρήτης, διασχίζοντας 1,700 χμ και 20 ελληνικές πόλεις σε 32 ημέρες,με σκοπό να συγκεντρωθούν 19,000 ευρώ και να αγοραστούν 100 αναπηρικά αμαξίδια.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τις μέλισσες; 10 συμβουλές για να τις βοηθήσουμε

Τι μπορείς να κάνεις για να φτιάξεις στον κήπο ή το μπαλκόνι σου, ένα περιβάλλον ιδανικό για τις πολύτιμες μελισσούλες; Δες μερικές συμβουλές παρακάτω:

ΣΧΟΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ-ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ


Σας ενημερώσουμε, ότι στα μέσα Οκτωβρίου 2016, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της Σχολής Σαμαρειτών-Διασωστών, του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συνάντηση εργασίας Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Γιάννη Αμανατίδη στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας


Συνάντηση εργασίας με τους βουλευτές και κομματικά στελέχη της Πιερίας είχε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον νομό, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Λήξης του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

ΒΕΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ


Στην Πιερία αρκετές δημόσιες υπηρεσίες δεν στεγάζονται σε δημόσια κτίρια, αν και υπάρχουν οι διαθέσιμες δομές, ώστε το Δημόσιο να ξοδεύει αρκετά λιγότερα χρήματα, τα οποία –με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων- δαπανώνται για καταβολή μισθωμάτων σε ιδιώτες.

Αναλυτικότερα, σε ιδιωτικά μισθωμένα οικοδομήματα στεγάζονται:

"ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ". Στα πόσα καίγεται...



Στις πόσες αποχωρήσεις καίγεται ο "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ";
Πολύ γρήγορα θα μάθουμε...

ΚΟΣΟΒΟ 2004. ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. 2016. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.


Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρου για τη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κολινδρού


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και εγώ προσωπικά εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την απόφασή σας με την οποία προβλέπεται η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κολινδρού. Δηλώνουμε απερίφραστα πως δεν πρόκειται να δεχτούμε παθητικά μια τέτοια ενέργεια που, κατά την άποψή μας, αποδυναμώνει την περιφέρεια, καθώς αποκόπτει τους κατοίκους μιας περιοχής από υπηρεσίες κρίσιμες, συνυφασμένες με την καθημερινότητά τους και την παράδοσή τους. 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 2ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Μοιράστηκαν 10.000 μερίδες μανιταριών δωρεάν


Η ικανοποίηση ήταν εμφανής στους ανθρώπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών από την επιτυχία της 2ης Γιορτής Μανιταριού που έγινε στην Καλαμπάκα, στις 26, 27 & 28 Αυγούστου 2016.
Υπολογίζεται ότι το τριήμερο αυτό πέρασαν περίπου 8.000 επισκέπτες και μοιράστηκαν γύρω στις 10.000 μερίδες μανιταριών εντελώς δωρεάν.

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης του ΠΑΟΚ στον Πιερικό Αρχέλαο!


Το ανδρικό τμήμα του Πιερικού Αρχέλαου προσέθεσε στο ρόστερ της τον πολλά υποσχόμενο σέντερ(2,05-18χρ) Γιώργο Κωνσταντινίδη.

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Σύμβουλου Γιάννη Φάκα


Με την επιστολή αυτή δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό "Άλλος Δρόμος για το Δήμο Κατερίνης".

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 29 Αυγούστου 2016