Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ευχαριστήριο του κ. Τσιρβούλη Στράτου.

Ευχαριστήριο του κ. Τσιρβούλη Στράτου.

Ευχαριστώ τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Συριανίδη Δημήτριο για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί σήμερα στα εγκαίνια ζωγραφικής των 14ου και 15ου Δημοτικών  Σχολείων Κατερίνης στην Αστική Σχολή Κατερίνης και την βράβευση που ο ίδιος μου έκανε.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

Θερμά συγχαρητήρια στην Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ" εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια, για τη σπουδαία και τιμητική διάκριση της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας, η οποία εντάχθηκε επισήμως στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδηλατιστών (European Cyclists' Federation- ECF).
Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας για ακόμη μια φορά απέδειξε, πως με πολλή δουλειά και με μεράκι μπορεί κανείς να πετύχει θαύματα. 

Κελίδης Χαράλαμπος: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΗΡΑΤΟΣ

Στα ταμεία του ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ , ΝΑΤ, ΟΓΑ, 70% των συντάξεων γήρατος είναι κάτω των 600 ευρώ το 20% είναι από 600-700 ευρώ το 10% είναι από 700-850 Ευρώ.
Στο δημόσιο στις ΔΕΚΟ , στις τράπεζες, οι συντάξεις γήρατος είναι διπλάσιες, τριπλάσιες και σε μερικές περιπτώσεις τετραπλάσιες και τα όρια ηλικίας από 40-55 ετών δηλαδή είκοσι χρόνια νωρίτερα από τον ιδιωτικό τομέα βέβαια αυτό το προνόμιο με το όριο ηλικίας και στο δημόσιο καταργήθηκε μετά το 2012 υπάρχουν όμως και άλλα προνόμια στο δημόσιο που διατηρούνται ενώ ο ιδιωτικός τομέας έχει ισοπεδωθεί.

Για κυνήγι τρούφας στο... Γκάζι


Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών σε συνεργασία με την έγκριτη Σχολή Γαστρονομίας και Τουρισμού, συμμετέχουν στη μεγάλη εκδήλωση «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις, 2016» που διοργανώνει το περιοδικό Αθηνόραμα στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι στις 10, 11 & 12 Ιουνίου.

Συγχαρητήριες επιστολές της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Μπέττυς Σκούφα.

Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Νικολαϊδου και τη Σοφία Ασουμανάκη για τη διάκρισή τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία διπλού σκιφ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας, που κατέκτησαν για άλλη μια φορά απέδειξε το υψηλό επίπεδό των αθλητριών και της προπονητικής ομάδας. Έμπνευση και διδαχή η υπεράνθρωπη προσπάθειά τους για όλους μας. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ναυτικού ομίλου Κατερίνης και στους γονείς για την τεχνική υποστήριξη και εμψύχωση αντίστοιχα των διεθνούς κύρους αθλητριών μας.

Δώσε ζωή... είναι στο αίμα σου


«Ο Ασκός του Αιόλου» στον Καπνικό Σταθμό, το Σάββατο 4 Ιουνίου


Στην πάντα φιλόξενη αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί η προβολή του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ το οποίο θα προσπαθήσει να μας εξηγήσει το τι πραγματικά συμβαίνει στην πατρίδα μας σε σχέση με την «Πράσινη Ανάπτυξη». Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τους φίλους και τις φίλες της, στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Ασκός του Αιόλου» το οποίο συμμετείχε στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης. 

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...


Καλημέρα, Πέμπτη σήμερα 2 Ιουνίου 2016