Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Έλληνες της Στουτκάρδης βοηθούν την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

«Έλληνες βοηθούν τους Έλληνες» ονομάζεται η άτυπη πρωτοβουλία πολιτών που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου στην ευρύτερη περιοχή της Στουτκάρδης με στόχο τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα.

Γίναμε 3.000.000…

Γίναμε 3.000.000…
3.000.000 επισκέψεις μέσα σε 2,5 χρόνια λειτουργία της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ»!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΕΛΜΕ Πιερίας καταγγέλλει απερίφραστα την απαράδεκτη λεκτική επίθεση του συναδέλφου Αθανασίου Βρακόπουλου, ο οποίος με δημόσιες αναρτήσεις αλλά και προσωπικά sms επιτέθηκε επανειλημμένα με χυδαίο τρόπο...

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

Για άλλη μια φορά ελάχιστες αποσπάσεις σε σχέση με τα πραγματικά λειτουργικά κενά των σχολείων και τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών.
Οι εκπαιδευτικοί που αιτούνται απόσπαση παραμένουν εγκλωβισμένοι για πολλά χρόνια σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στον Πλαταμώνα τα Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Τα λείψανα των Νεοφανών και Θαυματουργών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τη Μυτιλήνη, υποδέχθηκε χθες ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Πλαταμώνα.

Εντοπισμός σορου αγνώστου άντρα στον Πλαταμώνα Πιερίας

Εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Πλαταμώνα Πιερίας στα ΚΑΥ και σε απόσταση 800 μέτρων από την ακτή σορός αγνώστου άντρα και αγνωστων στοιχείων.
Πρόκειται για άτομο ηλικίας περίπου 30 ετών αναστηματος περίπου 1.80 μ. αρτιας σωματικής διαπλασης αδυνατος με κόμη χρώματος καστανη σκούρα με ιδιαίτερο σημάδι αναγνώρισης την απουσία δοντιών άνω γναθου ο οποίος φορουσε μόνο μαύρο μαγιο.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (28-7-2017) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία 45χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, όπου σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να διενεργούνται παράνομα τυχερά παίγνια.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

Με την προβολή της Ισπανικής ταινίας “ Τα πρόβατα δεν χάνουν το τρένο’’ ολοκληρώνεται την Πέμπτη 3 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης, το αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο, στο πλαίσιο των θερινών προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.

Συλλυπητήριο της Μπέττυς Σκούφα

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του 36χρονου πρώην προέδρου του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου του Αγίου Δημητρίου, Νίκο Παπαγρηγορίου, που έφυγε τόσο αιφνίδια από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη όλους όσους τον γνώριζαν.

Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ – ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 26 & 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Στα Αλώνια Πιερίας πραγματοποιήθηκε 26 και 27 Ιουλίου διήμερο εκδηλώσεων υπό την αιγίδα του Αθλητικού Συλλόγου Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ για τον εορτασμό του Πολιούχου του Αγ. Παντελεήμονα με πολύ έντονη την συμμετοχή του κόσμου όπως γίνεται τα τελευταία 8 χρόνια.

Συνελήφθησαν 3 άτομα για εισαγωγή στην ελληνική Επικράτεια σημαντικής ποσότητας κάνναβης

Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας εντοπίσθηκε σε περιοχή της Φλώρινας όχημα με κάνναβη βάρους άνω των 26 κιλών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας,

Ανάκληση «ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ»

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά του Γ.Χ.Κ., κατά την διενέργεια ελέγχων, διαπίστωσε ότι...

5,4 εκατ.ευρώ Ενισχύσεων σε μελισσοκομικές δράσεις

5,4 εκατ.ευρώ Ενισχύσεων σε μελισσοκομικές δράσεις
Στο πλαίσιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και ειδικότερα σε ότι αφορά τη μελισσοκομία που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εξέδωσε ΚΥΑ μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών που αφορά την ενίσχυση του κλάδου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ντύθηκε στα μελανόλευκα ο Γιάννης Κανταρτζής

Στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ βρέθηκε σήμερα και υπέγραψε ο γνωστός Βολιώτης 24χρονος υψηλόσωμος (1,92) κεντρικός αμυντικός, στόπερ, ποδοσφαιριστής Γιάννης Κανταρτζής με πλούσιο βιογραφικό ομάδων με παραστάσεις από Super League A ΄εθνικής κατηγορίας...

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 29 Ιουλίου 2017

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 29 Ιουλίου 2017