Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Νέοι Αρχηγοί σε ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστική.

Κατόπιν απόφασης του ΚΥΣΕΑ, νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα...

18 χρόνια χωρίς τον Όμπι-Ουάν Κενόμπι...

Ο Σερ Άλεκ Γκίνες (αγγλικά: Sir Alec Guinness, 2 Απριλίου 1914 – 5 Αυγούστου 2000) ήταν Βρετανός ηθοποιός βραβευμένος με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα, BAFTA και Τόνυ, κατά την πολυετή καριέρα του. Μερικοί από τους διασημότερους ρόλους του ήταν στις ταινίες Η συμμορία των πέντε (1955), Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι (1957), Ο Λώρενς της Αραβίας (1962) και στην πρώτη τριλογία του Πολέμου των Άστρων (1978-83).


Το Μουσικό Σχολείο δεν πάει διακοπές … πάει Κατερινόσκαλα

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και η σχολή της Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργανώνουν, μετά από πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης...

Φωτιά πριν από λίγο σε ακατοίκητο σπίτι στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ)

Φωτιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε πριν από λίγο σε ακατοίκητο σπίτι απέναντι από το παλαιό Νοσοκομείο Κατερίνης και συγκεκριμένα επί της οδού Σκουφά, κάθετος στην 7ης Μεραρχίας.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα 5 Αυγούστου ημέρα Κυριακή υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχιστεί για τις επόμενες δυο ώρες στις παρακάτω περιοχές της πόλης της Κατερίνης:

Μουσική πανδαισία και θρησκευτική κατάνυξη στη συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής στην Παραλία Κατερίνης

Μια εξαιρετική συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής, που διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος σε συνεργασία με...

Η φωτιά αυτή, ιδιαίτερο φυσικό φαινόμενο.

Άρθρο Γνώμης του Ευάγγελου Αθανασιάδη*

Εν πρώτοις να εκφράσουμε τα βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Συλλυπητήρια σε οικογένειες με πολλαπλά κτυπήματα, ανθρωπίνων απωλειών και συνακόλουθα με απανωτές υλικές και συναισθηματικές απώλειες και ζημίες.

Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου - Τσεχικός Κινηματογράφος

Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου
«‘Ερωτας στο Ζέλαρι»
Τσεχικός Κινηματογράφος
Τρίτη 7 Αυγούστου 2018
Ανοικτό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης
Είσοδος Ελεύθερη

Ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο της Κυριακής 5-8-2018 (Ι' Ματθαίου)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Προς Κορινθίους Α΄ (δ΄ 9–16)

Ἀδελφοί, μοῦ φαίνεται ὅτι ὁ Θεὸς ἄφησε ἐμᾶς τοὺς ἀποστόλους νὰ ἐμφανισθοῦμε τελευταῖοι, σὰν καταδικασμένοι εἰς θάνατον, διότι ἐγίναμε θέαμα εἰς τὸν κόσμον, εἰς τοὺς ἀγγέλους καὶ εἰς τοὺς ἀνθρώπους.

Σαν σήμερα το 1824 η Ναυμαχία της Σάμου

Η Ναυμαχία της Σάμου ήταν μια ιστορική ναυμαχία που έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου εξ ου και η ονομασία της, μεταξύ των δύο συνασπισμένων στόλων των ελληνικών νήσων Ύδρας και Σπετσών, κατά του Οθωμανικού στόλου στις 5 Αυγούστου του 1824, κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821, με περιφανή νίκη του τότε Ελληνικού Ναυτικού.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

25 - Ο Κουάνγκγου γίνεται αυτοκράτορας, αποκαθιστώντας τη δυναστεία Χαν μετά την κατάρρευση της βραχύβιας δυναστείας Σιν.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη από την ΕΜΥ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 5 Αυγούστου 2018