Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ανάκληση παιδικών μπισκότων του "JUMBO" από τον ΕΦΕΤ.


Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση μπισκότων σοκολάτας, στα οποία ανιχνεύτηκε η παρουσία συστατικού γάλακτος (καζεΐνη), χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος. Η καζεΐνη είναι συστατικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε άτομα που έχουν αλλεργία ή δυσανεξία στο γάλα και τα συστατικά του.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά  θα αγωνιστεί την Κυριακή 10 Απριλίου ο Πιερικός Αρχέλαος στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Τ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ: Ερώτηση για την Χρηματοδότηση των Δομών Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Θέμα: Χρηματοδότηση των Δομών Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Βρείτε το μνημείο! (Παίξτε με την… Αλήθεια!) Προσπάθεια ανάδειξης των μνημείων της πόλης μας

Βρείτε το μνημείο! (Παίξτε με την… Αλήθεια!) Προσπάθεια ανάδειξης των μνημείων της πόλης μαςΒρείτε το μνημείο! (Παίξτε με την… Αλήθεια!) Προσπάθεια ανάδειξης των μνημείων της πόλης μας

Δημοσιεύουμε την φωτογραφία ενός μνημείου/αγάλματος της πόλης μας, και σας ζητάμε να βρείτε ποιο είναι και που βρίσκεται!

Ξέρετε πιο μνημείο είναι και που βρίσκεται;

Ανακοίνωση Κωνσταντίνου Λάλλα Προέδρου ΟΝΝΕΔ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ


Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ είναι πολύ ενθαρρυντικά καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η νέα γενιά φαίνεται πως αφήνει στην άκρη την απολιτίκ στάση της και είναι έτοιμη για να συμμετάσχει στα κοινά. Οι νέοι , της υψηλής τεχνογνωσίας αλλά και των ιδεολογικών ανησυχιών, προσπαθούν να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο. Και μόνο αυτοί μπορούν να εγγυηθούν ένα υγιές μέλλον.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ



“Η ΔΕΥΑ Κατερίνης ανακοινώνει ότι, στις 08 Απριλίου ημέρα Παρασκευή, κατά τις ώρες 08:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ., θα υπάρχει διακοπή νερού στην περιοχή Χηράδικα και στις οδούς 25ης Μαρτίου, Αθ.Αστερίου, Ν.Γεωργούλη, Ηπείρου, Χρ.Σμύρνης, Μακεδονίας και πέριξ των οδών αυτών, λόγω τοποθέτησης κεντρικής βάνας επί τησ οδού Χρ.Σμύρνης”.

Δήμος Κατερίνης: Ανακοίνωση για τις αποδοχές προνοιακών επιδομάτων φορολογικού έτους 2015

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κατερίνης, ανακοινώνει ότι τα ποσά των προνοιακών επιδομάτων φορολογικού έτους 2015, εμφανίζονται στις φορολογικές δηλώσεις των δικαιούχων μέσω του taxisnet.
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος
Γεώργιος Ίτσιος

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κατερίνη


Δήμος Κατερίνης: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των 31ων  Ολυμπιακών Αγώνων «RIO 2016»

Η Ολυμπιακή φλόγα, δύναμη της φύσης, σύμβολο της ζωής και πηγή έμπνευσης λίγο πριν την τελετή παράδοσής της, στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «RIO 2016», θα φωτίσει όπως είναι γνωστό, τη Δευτέρα 25 Απριλίου και ώρα 16:55, την πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, στέλνοντας μήνυμα ειρήνης, ευγενούς άμιλλας, αισιοδοξίας και υπερηφάνειας.

Δήμος Κατερίνης: ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Δήμος Κατερίνης προσκαλεί τους εκπροσώπους των Δ.Σ. των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας, σε σύσκεψη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης, την Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 12:30 μ.μ.

Θέματα συζήτησης:

«Θείο δώρο» για το Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ Κατερίνης


Χθες, Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στις 09:00 το πρωί, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης παραδόθηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα, μεγάλη ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στη διεύθυνση του Κρατικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Τα υλικά προέρχονται από δωρεές που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία Ελλήνων μεταναστών και την στήριξη απλών Γερμανών πολιτών με στόχο την ενίσχυση κρατικών νοσοκομείων και κοινωνικών δομών της χώρας μας.

Σεμινάριο προπονητών με γερμανική σφραγίδα στην Πρέβεζα


Σεμινάριο για εν ενεργεία και μη προπονητές, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές , αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται  να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στον τομέα της προπονητικής στο ποδόσφαιρο, θα διοργανωθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου στο ξενοδοχείο ΚΑΝΑΛΙ BEACH.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Ερώτηση με πρωτοβουλία του Βουλευτή Επικρατείας της  ΝΔ  Θεόδωρου Φορτσάκη κατέθεσαν βουλευτές της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων ο Κ.Κουκοδήμος.

Δείτε την ερώτηση:

ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟ Α΄ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟ Α΄ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟ Α΄ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

  Το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής στο ποδόσφαιρο,  διοργανώνει το τριήμερο 22 έως 24 Απριλίου 2016 στο Λιτόχωρο Πιερίας (ξενοδοχείο Olympian bay), η Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος σε συνεργασία με το Ορθοπαιδικό Κέντρο Thessaloniki Minimally Invasive Surgery Center.

Αύριο όλη την ημέρα το Υπαίθριο Παζάρι του 19ου Δημοτικού Σχολείου στην κεντρική πλατεία Κατερίνης


Διοργάνωση 2ου Υπαίθριου Παζαριού με σκοπό να στηθεί η σχολική βιβλιοθήκη του 19ου Δημοτικού Σχολείου.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Υπαίθριο παζάρι στην κεντρική πλατεία Κατερίνης. Μόνο σε περίπτωση βροχής το παζάρι θα μεταφερθεί στην Αστική Σχολή. Το παζάρι θα λειτουργήσει όλη την ημέρα από τις 9πμ- 9 μμ

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των Υπευθύνων Θεματικών Τομέων Δράσης της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας του Ν. Πιερίας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των Υπευθύνων Θεματικών Τομέων Δράσης της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας του Ν. Πιερίας.

Οι 10 θεματικοί τομεάρχες που εξελέγησαν είναι οι εξής:

Καλημέρα, Πέμπτη σήμερα 7 Απριλίου 2016