Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 36-62

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 36-62 του Ολυμπιακού Βόλου, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Βόλου, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Παρέμβαση των "Ελεύθερων Μακεδόνων Κατερίνης" στην ομιλία Μητσοτάκη στην Βέροια. (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση των "Ελεύθερων Μακεδόνων Κατερίνης" σήμερα στην Βέροια στην αίθουσα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναζήτηση χορηγού από το Λύκειο Κονταριώτισσας (Μαθητική Μεταποιητική)

Θέλει κάποιος να βοηθήσει το σχολείο και τη μαθητική επιχείρησή μας, να αποκτήσει αυτόν τον εξοπλισμό;

To ΕΠΑΜ για τις δηλώσεις του κ. Βίτσα στην πακιστανική κοινότητα

Τη στιγμή που οι Συριζαίοι υπουργοί όπου και να κυκλοφορήσουν δημοσίως γίνονται στόχος έντονων αποδοκιμασιών από τον κόσμο, ο κ. Βίτσας κατάφερε να βρει ένα κοινό πρόθυμο να τον χειροκροτήσει και μάλιστα με θέρμη! Πρόκειται για τα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας της Ελλάδας, όπου έδωσε ομιλία, στο πλαίσιο εκδήλωσης, την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ εν ώρα γεύματος και χαλάρωσης λίγο πριν ριχτούν τα παλικάρια μας στην αρένα του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για τον 3ο τελικό του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, με τον Θησέα Αγριάς σήμερα στις 16:00.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην Κατερίνη.

Εντυπωσιακή η συμμετοχή στην πολιτική εκδήλωση της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης με κεντρικό ομιλητή τον πρ.Πρόεδρο της Ν.Δ. και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μειμαράκη. Μήνυμα Νίκης και μεγάλης πολιτικής αλλαγής!

Θέλουμε Ανάπτυξη; Αγοράζουμε Ελληνικά!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης*

Αν οι μισοί μόνο Έλληνες είχαμε πιο προσεκτική καταναλωτική συνείδηση επιλέγοντας για τις καθημερινές, καταναλωτικές μας ανάγκες μόνο προϊόντα που έχουν στην συσκευασία τους την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ»...

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (30 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομική έρευνα του οχήματος που χρησιμοποιούσε καθώς και στην οικία του...

Ακούστε ζωντανά από το Ράδιο Ενημέρωση 92,2 fm το Eπιστημονικό Συνέδριο : "Ελληνική Γλώσσα ή Γλώσσα των Μακεδόνων".

Ακούστε τώρα σε ζωντανή σύνδεση, (από την Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ), το Ράδιο Ενημέρωση 92,2 fm από το Eπιστημονικό Συνέδριο με θέμα: "Ελληνική Γλώσσα ή Γλώσσα των Μακεδόνων".

"Μακεδονία, Μαρτύρων και Ηρώων Γη." Επίκαιρη θεατρική παράσταση. Σήμερα Κυριακή στις 8:30 στον Άγιο Φώτιο

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στις 8.30 μ.μ., στο πνευματικό κέντρο της Ι. Μητροπόλεως «Άγιος Φώτιος» για να παρακολουθήσουμε την επίκαιρη θεατρική παράσταση «Μακεδονία, μαρτύρων και ηρώων γη», από τον σύνδεσμο χριστιανών νέων Θεσσαλονίκης «Λύχνος».

ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 71-80

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 71-80 του Βατανιακού, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 25η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

80η Διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες" από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στον χώρο του πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί η 80η διανομή προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες" από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” .

Τι γιορτάζουμε σήμερα Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως;

Σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου, είναι η τρίτη Κυριακή των Νηστειών. Ονομάζεται Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως και εορτάζεται 28 ημέρες πριν το Πάσχα.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

307 - Μετά το διαζύγιό του με τη Μινερβίνη, ο Κωνσταντίνος Α΄ νυμφεύεται τη Φαύστα, κόρη του Ρωμαίου αυτοκράτορα Μαξιμιανού.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΥΠΑΤΙΟΣ
➤ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ
➤ ΑΥΔΑΣ
➤ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 31 Μαρτίου 2019