Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας -Συλλυπητήρια

Ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συμπατριώτη μας Δημήτρη Κυριακού,τέως Πρόεδρο του Συλλόγου και αξιόλογο συνάνθρωπό μας. Λόγω του τραγικού συμβάντος ο χορός γυναικών που επρόκειτο να γίνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου,αναβάλλεται.

Καλό ταξίδι Δημήτρη.

Καλό ταξίδι Δημήτρη.
Οι μελωδίες των παιδιών του Μουσικού Σχολείου που τόσο αγάπησες ας σε συνοδεύουν στο τελευταίο ταξίδι σου.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια σου. Τιμή μας που σε γνωρίσαμε φίλε Δημήτρη, καλό ταξίδι να έχεις...


Σάββατο 24 Φεβρουαρίου Σεμινάριο με θέμα " Ηγεσία:Τι είναι και ποιος τη χρειάζεται; " με τον Ιγνάτιο Μειμάρη

Η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: "Ηγεσία: Τι είναι και ποιος τη χρειάζεται; Μια συζήτηση πρακτική για όλους"
Ομιλητής μας είναι ο κύριος Μειμάρης Ιγνάτιος, Χημικός Μαθηματικός, Συμβουλευτική ψυχολογία και ιδρυτής του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ -ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Εκδήλωση του ΚΚΕ την Παρασκευή 23 Φλεβάρη και ώρα 6:30 μ.μ. στο δημαρχείο του Αιγινίου με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλο. 

Κούλουμα στο ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - Με τον παραδοσιακό τρόπο γιορτάζουν και φέτος την Καθαρά Δευτέρα στην κεντρική πλατεία στο Αιγίνιο Πιερίας.


Πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ 2017-18 ο Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 62-59 της ΑΓΕ Πιερίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννίτσων Έλλη Μυστακίδου, στον τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ και κατέκτησε τον τίτλο για πέμπτη συνεχόμενη φορά και έκτη τα τελευταία επτά χρόνια.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Το Δ.Σ. του Αθλητικού, Πολιτιστικού, Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Δημητρίου Κυριακού, αγαπητού φίλου, συναθλητή και μέλους του συλλόγου, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει την ιδιαίτερη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια της εκπαιδευτικής μας κοινότητας στην οικογένειά του διακεκριμένου συναδέλφου και Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, Δημήτρη Κυριακού.

Κατερίνη, 19 Φεβρουαρίου 2018
Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ‏ ΠΙΕΡΙΑΣ 2018

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ‏ ΠΙΕΡΙΑΣ 2018
Τα Κούλουμα γιόρτασαν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, με κύριο έθιμο της ημέρας το πέταγμα του «χαρταετού». Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού οργάνωσε τα πατροπαράδοτα Κούλουμα, όπου προσφέρθηκαν παραδοσιακά νηστίσιμα εδέσματα και η παραδοσιακή φασολάδα σε όλους τους παρευρισκομένους στο Αθλητικό κέντρο Κολινδρού.


Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κατερίνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με κέφι, μουσική και χορό έριξε αυλαία και εφέτος το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τις Απόκριες και τα Κούλουμα, που διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης.

«Μια καραμελιένα δράση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαρίας»

«Μια καραμελιένα δράση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαρίας»
Η χημικός Σβετλάνα Συνοδινού με τους εκπαιδευόμενους και τις εκπαιδευόμενες του σχολείου προέβησαν (14/02) στην παρασκευή ευωδιαστής καραμέλας (caramelization).

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (18-2-2018) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου – Ολύμπου, 36χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας...

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Καθαρά Δευτέρα σήμερα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Καθαρά Δευτέρα σήμερα, 19 Φεβρουαρίου 2018