Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ – ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ (Τραγικό περιστατικό με ασθενοφόρο)

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα κατά την πρωινή βάρδια στο ΕΚΑΒ Πιερίας με παραλίγο θύματα Διασώστες εν ώρα υπηρεσίας. Σε ασθενοφόρο που κινούνταν στο Εθνικό οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης – Αθηνών με ταχύτητα περίπου 100 χλμ\ωρα διαλύθηκε στην κυριολεξία το μπροστινό αριστερό ελαστικό.

Περικλής Αμοιρίδης - Με όρεξη για προσφορά και φρέσκες ιδέες ζητά την εμπιστοσύνη σας για τον Δήμο Κατερίνης.

Ο Περικλής Αμοιρίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Πολίτες σε Δράση" του Σάββα Χιονίδη, δείχνει ότι είναι μια υποψηφιότητα που έχει δυναμική, έχει νέες ιδέες και κυρίως όρεξη για δουλειά και άμεσα αποτελέσματα στην καθημερινότητα του πολίτη. 

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Από τη ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας ανακοινώνεται ότι, έπειτα από απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού Ν.Δ. κ. Στυλιανού Κονταδάκη, η προσωρινή ανάθεση όλων των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας...

Μαρία Μπανάσα - Σολομωνίδη. Υποψήφια τοπικός σύμβουλος Σβορώνου.

Τέταρτη η Μαρία Μητσιοπούλου του Αρχέλαου Κατερίνης στους Μεσογειακούς αγώνες στην πάλη

Επέστρεψε από την Τυνησία η εθνική ομάδα ελευθέρας πάλης όπου συμμετείχε στους Μεσογειακούς αγώνες.

«Παράβαση της εβδομάδας» (Υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος)

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

Τι Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θέλουμε; Σήμερα Τρίτη στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm) στις 6:00 το απόγευμα.

Έγιναν έργα στην Πιερία; Μπορούσαν να γίνουν περισσότερα; Υπήρξαν λάθη; Τι γίνεται με τον ποταμό Λεύκο (Πέλεκας); Αξιοποιήθηκε στον βαθμό που μπορούσε ο Όλυμπος; Τα Πιέρια Όρη; Χρειάζονται νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, νέες πολιτικές στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας;

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ"

Συναυλία αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης αφιερωμένη στο Νίκο Γκάτσο στην πάνω αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Κατερίνης Εκάβη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- Η επόμενη μέρα.

Ερώτηση του ΚΚΕ προς τον Υπουργό Υγείας για το Νοσοκομείο Κατερίνης

Θέμα: Προβλήματα στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Ένα ακόμα νοσοκομείο, αυτό της Κατερίνης, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του...

ΤΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε αύριο Τετάρτη 8-5-2019 στις 14.00 στο Αμφιθέατρο του Τμήματος να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις σχετικά με την ένταξη του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στο νέο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος...

Διαδραστική αφήγηση για μικρούς και μεγάλους του βιβλίου της Κατερίνας Νίκα Μάνου: «Παιδί και Αετός»

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου και η Ελληνοεκδοτική καλούν μικρούς και μεγάλους, γονείς και παιδιά σε μια όμορφη απογευματινή συνάντηση την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, ώρα 6.30 μ.μ. στο κέντρο «Νερόμυλος» στο φαράγγι του Ενιπέα...

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΤΜΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ -- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Νεανίδων.

ΑΡΑΓΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;…

Αγαπητή υποψήφια, αγαπητέ, υποψήφιε,

Ειλικρινά, ξεκινώ με τη γενική προσφώνηση, όπως τη διαβάζεις, θέλοντας μ’ έναν απρόσωπο συμβολισμό να τονίσω την γενικευτική αξία, που κρίνω ότι έχουν οι απόψεις, που θα εκθέσω για όλα τα πρόσωπα των συνδυασμών που θα διεκδικήσουν εκλογή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύλληψη στην Κατερίνη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συνελήφθη χθες (6 Μαΐου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας...

"Νοσταλγικά τραγούδια - Χορευτικές Θύμισες" από το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης

Τελετή απονομής βραβείων του 6ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2019 στις 11:30 το πρωί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των νικητών του 6ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας θα πραγματοποιήσει για τα μέλη των ΚΑΠΗ 6ήμερη εκδρομή στην Κρήτη, το χρονικό διάστημα από 15 έως 20 Ιουνίου.

Ομιλία με θέμα : Εμβολιασμός παιδιών και ενηλίκων

Ο πολιτιστικός σύλλογος Κόρες Πιερίων, οι Κατερινιώτισσες σε συνεργασία με το σύλλογο τριτέκνων Ν. Πιερίας, ο Όλυμπος σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα “Εμβολιασμός παιδιών και ενηλίκων”.

Για δες καιρό που…

Της Έφης Μπάσδρα

Αύριο είναι Πρωτομαγιά και απομένουν 26 μόνο μέρες για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση του Σύριζα μετά τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Οι δημοσκοπήσεις, με τελευταία αυτή του Σαββάτου για την Αττική δείχνουν συντριπτική κατάρρευση από το 36% των τελευταίων εκλογών.

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

- ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Α΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2019 (ΕΣΣΚΕΔΥΜ)
- ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης


Βασίλης Τσακιρίδης: "Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το σπίτι μας." - Τέσσερις απαντήσεις σε τέσσερις ερωτήσεις.

Ποια είναι η γοητεία του να ασχολείται κανείς με τα κοινά;

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το σπίτι μας και για το τι γίνεται στο σπίτι μας πρέπει να έχουμε λόγο. Διότι αυτό που αγαπώ θέλω να το υπηρετώ, αυτό μου δίνει την ώθηση ώστε να προσφέρω στον τόπο μου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

558 - Καταρρέει ο τρούλος της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ιουστινιανός Α´ διατάσσει άμεσα την ανακατασκευή του.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΚΟΔΡΑΤΟΣ
ΑΚΑΚΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 7 Μαΐου 2019. (Όλυμπος, το βουνό των Θεών)