Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και... ένα τόξο με 23 βέλη!

Συνελήφθη σήμερα (15 Ιουλίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς...

Δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων Μυδοχαρά στο Μακρύγιαλο Πιερίας 2019 (ΦΩΤΟ)


Ξεκίνησε η φιλοξενία παιδιών από ολόκληρη την Πιερία στο Μοναστήρι Αγίου Γεωργίου Ρητίνης.

H Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος άνοιξε για άλλη μια χρονιά τις πύλες της παλαιάς Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Ρητίνης για τη δωρεάν θερινή φιλοξενία παιδιών από τις Κατηχητικές Συνάξεις.

Ζητούνται Προσφορές από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κατερίνης

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κατερίνης, ζητά προσφορές από τους Κτηνιάτρους του Νομού έως και τις 1 Αυγούστου 2019, για τσιπάρισμα σκύλων των μελών του Συλλόγου.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Νέα μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (16-07-2019) και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Η βραβευμένη ταινία «Αντίκες Φίντελμαν - Restoration», στο Θέατρο Πάρκου Κατερίνης. (16/7, ώρα 9.30 μ.μ.)

Στο πλαίσιο συνεργασίας τού 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου με την τιμώμενη χώρα, το Ισραήλ, αλλά και σε συνδιοργάνωση με την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης, το βράδυ τής Τρίτης 16/7, στις 9.30 το βράδυ, προβάλλεται μια κινηματογραφική ταινία που βραβεύτηκε ως «καλύτερη ταινία» σε δύο Φεστιβάλ. Τίτλος της: «Αντίκες Φίντελμαν - Restoration.

Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα των παγκορασίδων (Κ16) της σκυταλοδρομίας 4χ300 του Αρχέλαου Κατερίνης!

Η περιπετειώδης λόγω άστατου πολύ βροχερού καιρού δεύτερη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος μας επιφύλασσε μια μεγάλη χαρά στο φινάλε της. Η ομάδα των παγκορασίδων (Κ16) της σκυταλοδρομίας 4χ300 κατέκτησε μια μεγάλη νίκη, ένα χρυσό μετάλλιο και τα χειροκροτήματα όλου του σταδίου.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 έως και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019.

Υποβολή ενστάσεων έως 17 Ιουλίου, για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2019-2020

Ο Δήμος Κατερίνης σας ενημερώνει ότι η υποβολή ενστάσεων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2019-2020 λήγει την Τετάρτη 17.07.2019 και ώρα 24:00.

11ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Το Rock School Climbing Wall αναδεικνύει την Κατερίνη και την Πιερία στην αγωνιστική αναρρίχηση. 2 Κύπελλα και πολλά μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

484 π.Χ. - Εγκαίνια του ναού του Κάστορα και του Πολυδεύκη στην αρχαία Ρώμη.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ
ΚΗΡΥΚΟΣ
ΙΟΥΛΙΤΤΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 15 Ιουλίου 2019