Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

11ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Το Rock School Climbing Wall αναδεικνύει την Κατερίνη και την Πιερία στην αγωνιστική αναρρίχηση. 2 Κύπελλα και πολλά μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης.


Εξαιρετική παρουσία είχαν οι 13 αθλητές του Rock School Climbing Wall στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Αγωνιστικής Αναρρίχησης στο αγώνισμα της δυσκολίας.

Το 11ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή στις 22-23 Ιουνίου. Η ομάδα του Rock School Climbing Wall, που πάντα συμμετέχει με το σύλλογο του Ο.Σ. Αιγινίου, κατάφερε να κερδίσει δύο κύπελλα και εννέα από τα δέκα μετάλλια, που συγκέντρωσε συνολικά ο σύλλογος, αλλά και πολλές άλλες αξιόλογες θέσεις.

Να σημειωθεί εδώ ότι έγιναν δύο απονομές, μία για τον συγκεκριμένο αγώνα της Κομοτηνής και μία για την ανάδειξη των κυπελλούχων, συνυπολογίζοντας τις βαθμολογίες και από τους δύο αγώνες κυπέλλου δυσκολίας.

Ο Ο.Σ. Αιγινίου μέσα από την συνεργασία που έχει με την ομάδα του Rock School Climbing Wall και ουσιαστικά την ενοποίηση των δύο ομάδων υπό την επίβλεψη της προπονήτριάς τους Στέλλας Κερασίδου, εξακολουθεί να διατηρεί την πρώτη θέση πανελλαδικά στην κατάταξη των ορειβατικών συλλόγων που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο κύπελλο αγωνιστικής αναρρίχησης για το 2019.

Αξίζει να πούμε ότι ο Ο.Σ. Αιγινίου είναι ο μοναδικός ορειβατικός σύλλογος στην Πιερία που συμμετέχει στους αγώνες αναρρίχησης.






➤ Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου, ανά κατηγορία: 


11ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων Κομοτηνή 22-23/6
Γενική κατάταξη Πανελληνίου Κυπέλου 2019
Κορασίδες Α


Σπανού ευτυχία
2η  θέση
1η θέση
Κοκτσίδου Μαριάνθη
5η θέση
4η θέση
Κιτιξή Κέλσυ
6η θέση
5η θέση
Ευαγγελοπούλου Μαρία
4η θέση
10η θέση
Παίδες Α


Μπένος Ιωάννης
2η θέση
3η θέση
Παπατριανταφύλου Νικόλαος
4η θέση
4η θέση
Κορασίδες Β


Δουλουκιτάκη Αικατερίνη
16η θέση
8η θέση
Οικονομίκου Γεωργία-Μαρία
17η θέση
12η  θέση
Παίδες Β


Φουντούκης Γεώργιος
7η θέση
8η θέση
Κορασίδες Γ


Παπατριανταφύλου Φανή
5η θέση
3η θέση
Τοπαλίδου Σοφία
4η θέση
4η θέση
Παίδες Γ


Αποστολόπουλος Ιωάννης
4η θέση
1η θέση
Ζουλούμης Αναστάσιος
3η θέση
2η θέση
Φουντούκης Κων/νος
1η θέση
3η θέση
Σπανός Νικόλαος
5η θέση
4η θέση



Rock School Climbing Wall