Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Στο επίπεδο 2 (μέτριο) επιτήρησης η Πιερία στον χάρτη του covid-19 - Τι μέτρα ισχύουν - Τέλος η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους στην Πιερία από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα την ιστοσελίδα https://covid19.gov.gr/ στην οποία μπορεί ο πολίτης να πληροφορηθεί για το επίπεδο συναγερμού για τον κορονοϊό που βρίσκεται η περιοχή του και για τα μέτρα που ισχύουν.

Νίκος Μαντζόλης και Χάρης Βαρυτιμίδης στην λίστα των ομοσπονδιακών προπονητών του ΣΕΓΑΣ για το 2021

Ο ΣΕΓΑΣ έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα την λίστα με τους ομοσπονδιακούς προπονητές για το 2021 και στην λίστα βρίσκονται δύο "δικοί" μας, ο Χάρης Βαρυτιμίδης και ο Νίκος Μαντζόλης.

Οι Δήμοι θα μπορούν να επιχορηγούν αθλητικούς συλλόγους με απόφαση των δημοτικών συμβουλίων

Δικαίωμα επιχορήγησης των Δήμων για έξοδα μετακίνησης σωματείων και αποβολή από εγκαταστάσεις χωρίς εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ. Δύο νέες τροπολογίες από την κυβέρνηση.

Η ΕΡΤ3 στην Κατερίνη και στο 15ο Δημοτικό Σχολείο (ΦΩΤΟ)

Τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ3 βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην πόλης μας και συγκεκριμένα στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και έκανε ρεπορτάζ για τους σχολικούς τροχονόμους της πόλης μας.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί νοθευμένες συσκευασίες μελιού

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για τη νοθεία του μελιού» έτους 2020, προέβη σε δειγματοληψία των προϊόντων:

Μέλος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε ως Διασώστης από το Σχολείο Θαλάσσιας Εκπαίδευσης και Επιβίωσης

Κάθε χρόνο διοργανώνεται από την Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα από το τμήμα Διοίκησης της Αεροπορικής Εκπαίδευσης το «Σ.Ε.Θ.Ε.». Πρόκειται για το «Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης»...

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία

Χθες (8 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 23.40 περίπου, στην Επαρχιακή Οδό Βρυσακίου - Νησίου Ημαθίας...

Σύλληψη για κλοπή στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (8 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας...

Αν συμφωνείς, κάνε like και εσύ! ΟΧΙ στην εγκατάσταση προσφύγων στην παραλιακή ζώνη!

ΟΧΙ στην εγκατάσταση προσφύγων στην Παραλιακή Ζώνη
ΝΑΙ στην προστασία του τουριστικού μας προϊόντος
ΟΧΙ στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση προσφύγων στην Κατερίνη

Διοργάνωση ενημερωτικής τηλεδιάσκεψης από το Επιμελητήριο Πιερίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της συνεχούς, πλήρους και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του και δεδομένης της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης, διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:

Αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Έγινε χθες στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της ομάδας, χωρίς παρουσία κόσμου, αλλά με σύσσωμη την παρουσία του Δ.Σ. της ομάδας.

Σχολικοί τροχονόμοι Δήμου Κατερίνης – Ευχαριστήριο - Ανακοίνωση

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Κατερίνης για τον εξοπλισμό (γιλέκα και STOP) που μας παρείχε και θα βοηθήσει σημαντικά στο έργο μας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

768 – Ο Καρλομάν Α΄ και ο Καρλομάγνος στέφονται βασιλείς των Φράγκων.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριο καιρό με κανονικές θερμοκρασίας θα έχει σήμερα η Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 9 Οκτωβρίου 2020