Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΡΤ3 στην Κατερίνη και στο 15ο Δημοτικό Σχολείο (ΦΩΤΟ)

Τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ3 βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην πόλης μας και συγκεκριμένα στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και έκανε ρεπορτάζ για τους σχολικούς τροχονόμους της πόλης μας.

Αφορμή για το ρεπορτάζ ήταν η δωρεά από τον Δήμο Κατερίνης, γιλέκων και πινακίδων STOP στους 21 σχολικούς τροχονόμους των Δημοτικών Σχολείων της Κατερίνης.

Από τον Δήμο Κατερίνης μίλησαν ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσαλός και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Γιάννης Νταντάμης, ενώ εκ μέρους των σχολικών τροχονόμων της πόλης μας μίλησε ο κ. Κανταρτζής Μιχάλης σχολικός τροχονόμος του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Συζητήθηκε η δωρεά του Δήμου Κατερίνης γιλέκων και πινακίδων STOP, ενώ ο κ. Νταντάμης έβγαλε ακόμα μία ευχάριστη είδηση για τους σχολικούς τροχονόμους, αφού όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3, μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Δήμος Κατερίνης θα δώσει και μπουφάν στους σχολικούς τροχονόμους.

Από την μεριά του ο κ. Κανταρτζής Μιχάλης τόνισε την σπουδαιότητα και την σημασία του έργου που παράγουν οι σχολικοί τροχονόμοι της Κατερίνης, τις δυσκολίες που έχουν και τα αιτήματα τους, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο Κατερίνης για την δωρεά του εξοπλισμού τους.

Η συνέντευξη μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ3, ενώ αναλυτικό ρεπορτάζ θα παρουσιαστεί στα επόμενα δελτία ειδήσεων του καναλιού.