Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Σύλληψη για κλοπή από παγκάρι παρεκκλησίου στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (6 Αυγούστου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 29χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου να αφαιρεί χρήματα από παγκάρι παρεκκλησίου.

Συνελήφθησαν στην Κατερίνη 2 γυναίκες και 2 άνδρες μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Σε συνέχεια του από 28-7-2018 Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη 2 ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι προφασιζόμενοι ηλεκτρολογική βλάβη ή με άλλα προσχήματα έμπαιναν στα σπίτια ηλικιωμένων και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα,

Αντιμετώπιση της Διάβρωσης Ακτών στον Πλαταμώνα: 3.230.000 € στο Δήμο Δίου – Ολύμπου

Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Δίου – Ολύμπου για την κατασκευή του λιμενικού έργου «Αντιμετώπιση της Διάβρωσης Ακτών στον Πλαταμώνα» προϋπολογισμού 3.230.000 € που υποβλήθηκε στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας...

ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ

Την Κυριακή 5/8 έπεσε η αυλαία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών στη Γλασκόβη, με την κατάκτηση της 5ηςθέσης στον τελικό του σκιφ γυναικών από την Κατερίνα Νικολαϊδου που είναι και η καλύτερη θέση για τα ελληνικά πληρώματα που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Ο Ηρακλής μπορεί πλέον να κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του!

Δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ (ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ) η έναρξη της εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για την σύσταση νέας ΠΑΕ και η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης μπορεί πλέον να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ζημιών από ημίαιμους χοίρους και αγριόχοιρους

Με αφορμή τα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει στην αγροτική οικονομία και σε αστικές-περιαστικές περιοχές από τον μεγάλο αριθμό, σε συγκεκριμένα σημεία της χώρας, ημίαιμων χοίρων και αγριόχοιρων...

Συναυλία ελληνικής παραδοσιακής μουσικής

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και η σχολή της Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος σας προσκαλούν την Τρίτη 7 Αυγούστου στις 9:00 το βράδυ στην πλατεία της Ολυμπιακής ακτής (Κατερινόσκαλα) σε μια βραδιά ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

«Υποβολή Δηλώσεων Συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2018».

Σχετικά με τις Δηλώσεις Συγκομιδής που υποχρεούνται να υποβάλλουν οι αμπελοκαλλιεργητές ετησίως μετά το πέρας του τρυγητού, η ΔΑΟΚ Πιερίας, κατόπιν σχετικών οδηγιών του ΥΠΑΑΤ, και προκειμένου να τηρούνται οι Εθνικές και Κοινοτικές διατάξεις για το σύνολο των αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων, διευκρινίζει στους υπόχρεους τα εξής:

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!

Τετάρτη βράδυ, όπως κάθε Τετάρτη τα τελευταία 8 χρόνια, ποδηλατούμε παρέα διεκδικώντας καλύτερες υποδομές για τους ποδηλάτες της Κατερίνης αλλά και εκπαιδεύοντας τους συμμετέχοντες στη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή και οδική ασφάλεια.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με την υπ’ αριθμό 79 / 2018 διαταγή της Ειρηνοδίκου Κατερίνης εγκρίθηκε η τροποποίηση των διατάξεων των άρθρων 22 και 26 του καταστατικού του σωματείου «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ», με έδρα τη Νέα Έφεσο Πιερίας και σκοπό τον αναφερόμενο στο καταστατικό.

Εκδηλώσεις στον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού.


160 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

322 π.Χ. - Οι Μακεδόνες νικούν τους Αθηναίους στη μάχη της Κραννώνας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 7 Αυγούστου 2018