Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Δεξίωση στις Αρχές και το κοινό στο Δημαρχιακό Μέγαρο για την Απελευθέρωση της Κατερίνης.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης και το Δημοτικό Συμβούλιο θα δεξιωθούν τις Αρχές και το κοινό στο Δημαρχείο Κατερίνης στις 16 Οκτωβρίου στις 1:00 το μεσημέρι αμέσως μετά την παρέλαση.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

80.000,00 ευρώ στον Δήμο Δίου-Ολύμπου για την αντιμετώπιση της... λειψυδρίας.

2,6 εκατ. ευρώ σε δήμους της χώρας για την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία και για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Δήμος Κατερίνης: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ "ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του κόσμου μπορούν να ΣΩΣΟΥΝ μια ζωή" - Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, Κεντρική Πλατεία Ελευθερίας.

ΔΑΟΚ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ:Τμήμα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ 10.1.07 ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ 10.1.08

«ΔΡΑΣΗ 10.1.08 -ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΛΕΠΙΔΟΠΤΕΡΩΝ-ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ» - «ΔΡΑΣΗ 10.1.07 -EΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΖΙΖΑΝΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΥΖΩΝΕΣ».

Η ΛΕΦΕΔ Πιερίας στον αγώνα "Τρέχω για την Κατερίνη".

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο 7ος αγώνας "Τρέχω για την Κατερίνη".

Οικολόγοι, Δήμος Κατερίνης και εθελοντές ΜΑΖΙ για την κλιματική αλλαγή.

Στην Κατερίνη το ετήσιο συνέδριο του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κατερίνης και με την συνεργασία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης.

ΕΦΑ Πιερίας - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2018

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας σας προσκαλεί στις παρακάτω δράσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2018, «Πνοές Ανέμων», που υλοποιείται στις 18 – 20 Οκτωβρίου 2018.

Ανακοίνωση ΕΛ.Γ.Α για τους παραγωγούς Τ.Κ. Κατερίνης

Ο ΕΛ.Γ.Α ενημερώνει τους παραγωγούς Τ.Κ. Κατερίνης που υπέβαλαν δήλωση ζημιάς από το ζημιογόνο αίτιο ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ της 20/04/2018, ότι από...

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ"

Πρόσκληση σε ανοιχτή συνδιάσκεψη.

36ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΠΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Από Τετάρτη 28 Νοεμβρίου έως Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 36ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, κορυφαίος θεσμός του Νομού Καρδίτσας, πρότυπο επαρχιακού Διεθνούς Φεστιβάλ.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ

*Του Γιώργου Κυριακίδη.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 5-10-2018, ο Δήμαρχος κ. Χιονίδης, ανέφερε ότι "κάποιοι λαϊκίζοντας γυρνούν στα καφενεία και μιλούν για υπόγεια πάρκινγκ στην πλατεία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην συνεστίαση των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Τρίτης ηλικίας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, σας προσκαλούν στην συνεστίαση όλων των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας...

Να τον πάρει τηλέφωνο ο Αλέξης...


Με διάγγελμα του ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ προσφέρει αμνηστία σε όσους λιποτάκτησαν από τον στρατό και διέφυγαν είτε στο εσωτερικό της χώρας είτε στο εξωτερικό.

1.848.248,61 ευρώ ΕΝΦΙΑ θα πληρώσει η Εκκλησία στο κράτος


Συνήλθε σήμερα, Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 162ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Γιατί αυξάνονται τα αδέσποτα;


*Του Γιάννη Φάκα.

Ο νομοθέτης έχει προβλέψει την υποχρεωτική ηλεκτρονική σήμανση των δεσποζόμενων ζώων (Νόμος 4039/12).

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

680 - Μάχη της Καρμπάλα: Ο Χουσεΐν ιμπν Αλί, εγγονός του προφήτη του Ισλάμ Μωάμεθ, αποκεφαλίζεται από δυνάμεις του χαλίφη Γιαζίντ Α΄.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΥΛΑΜΠΙΟΣ
➤ ΕΥΛΑΜΠΙΑ
➤ ΒΑΣΙΑΝΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 10 Οκτωβρίου 2018