Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

2021. ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ

Νέα χρονιά, ίδια αρχή.
Εγώ και η αναλώσιμη ζωή μου.
Στο βάθος μέσα μου, ακούω μια φωνή,
Δεν είσαι εσύ, μα η ψευδαίσθηση μου.

Ο εκ Λιτοχώρου Πιερίας Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ, ορίστηκε τοποτηρητής της Μητροπόλεως Καστορίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ, αναλαμβάνει τοποτηρητής στην χηρεύουσα Μητρόπολη Καστορίας μετά την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ.

Το 96% των περιστατικών βίας σε θρησκευτικούς χώρους στην Ελλάδα το 2019 ήταν κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Στην δημοσιότητα δόθηκε η Έκθεση Περιστατικών εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας στην Ελλάδα έτους 2019, με τα περιστατικά να αφορούν στην συντριπτική πλειοψηφία τους, (βανδαλισμοί, διαρρήξεις, κλοπές, ιεροσυλίες, νεκροσυλίες, ληστείες, τοποθετήσεις εκρηκτικών μηχανισμών και λοιπές βεβηλώσεις), την Ορθόδοξη Εκκλησία, 96% και 504 περιστατικά.

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων ΠΕΒ - ΕΥΧΕΣ 2020-21

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος.

Η κυβέρνηση ετοιμάζει κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στον... Έβρο

Απορία και πολλά ερωτήματα γεννούνται από την απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, να δημιουργήσει κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στο Φυλάκιο Έβρου.

Και στην Κατερίνη δεν θα τελεστεί δοξολογία για το Νέο Έτος

Λόγω της πανδημίας και της λήψης αυξημένων μέτρων, σε πανελλαδικό επίπεδο, για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVI-19, η καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης και η τελετή κοπής της βασιλόπιτας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν.

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από τους αστυνομικούς σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Κατερίνη και στην Κεντρική Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διοργανώθηκε και φέτος εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα.

Χωρίς δοξολογία για το Νέο Έτος στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Λόγω της πανδημίας δεν θα τελεστεί η δοξολογία για το φετινό εορτασμό της 1ης του Νέου Έτους 2021 στο Δήμο Δίου-Ολύμπου.

94.381 ευρώ από τον ΕΛΓΑ στην Πιερία για αποζημιώσεις

Καταβάλλονται, αύριο, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις (Κ.Ο.Ε.) ύψους 4.332.447,15 ευρώ που αφορούν το Πρόγραμμα Ενισχύσεων «Ετήσιο 2017» σε 4.176 δικαιούχους.

500 οικογένειες στην Πιερία, στηρίζει εβδομαδιαία το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς ενισχύουν τη φιλανθρωπική διακονία του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Πώς είναι το ξημέρωμα στην Κατερίνη; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
«Ευλογία» να βλέπεις αυτά τα υπέροχα χρώματα στο ξεκίνημα της ημέρας σου. Συνειδητοποιείς πόσο όμορφος είναι ο κόσμος που ζεις.

ΕΥΧΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ - ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΧΡΟΝΙΑ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

999 - Οι ενωμένες δυνάμεις του Μάνστερ και του Μιθ προκαλούν συντριπτική ήττα στους συμμαχικούς στρατούς του Λένστερ και του Δουβλίνου στην Ιρλανδία.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Συνεχίζεται η καλοκαιρία και σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 στην Κατερίνη, σύμφωνα με τις προβλέψει της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία.Τετάρτη σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2020