Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Μεγάλη Λιτανεία της Παναγίας Οδηγήτριας στην Παραλία της Σκοτίνας

Ενίσχυση στις πολύτεκνες οικογένειες από τον Δήμο Αγρινίου.

- Συγχαρητήρια στον Δήμο Αγρινίου που δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και βοηθάει στην καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος. - Μακάρι το παράδειγμα του Δήμου Αγρινίου να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι.

Έκδοση ΥΑ για τη διαχείριση και εκμετάλλευση εγκαταλελειμμένων ιδιωτικών δασών της Ελλάδας

Δημοσιεύεται σήμερα στο ΦΕΚ Β΄ 3519 η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου «Διαχείριση και εκμετάλλευση εγκαταλελειμμένων ιδιωτικών ή συνιδιόκτητων μετά του Δημοσίου δασών, από εικοσαετίας και πλέον».

ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ

Άρθρο Όθων Ιακωβίδη

- Τα συλλαλητήρια, σήμερα, δεν είναι το ίδιο που ήταν, όταν ξεκίνησαν. Μετά τα μεγάλα εκείνα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και μετά από λίγο, ταυτόχρονα σε 24 πόλεις σ’ όλη την Ελλάδα, ακολούθησε η υπογραφή (από την κυβέρνηση) της επαίσχυντης και ανιστόρητης «Συνθήκης» της Πρέσπας.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης (Ν.Μαδύτου-ορίων Ν.Θεσσαλονίκης)


Εργασίες συντήρησης στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Μαδύτου – ορίων Νομού Θεσσαλονίκης προς τον οικισμό Βαρβάρας Ν. Χαλκιδικής) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.

Εγγραφές στην ακαδημία του "Βατανιακού 1978".

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ''ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1978'' ανακοινώνει πως οι εγγραφές για την αγωνιστική περίοδο 2018 - 2019 ξεκίνησαν.
 

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Το πολιτιστικό πρόγραμμα της 34ης Εμποροπανήγυρης Κατερίνης

Δήμος Κατερίνης: Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την έναρξη της 34ης Εμποροπανήγυρης

Η βέλτιστη δυνατή οργάνωση και λειτουργία της 34ης Εμποροπανήγυρης προς όφελος των εμπόρων και καταναλωτών τίθενται στο επίκεντρο των προετοιμασιών των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης...

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ: «Τα σκληρά μέτρα συνεχίζονται, όπως και οι βαριές δεσμεύσεις που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας»

Οι Έλληνες πολίτες γίναμε θεατές ακόμη μιας φθηνής παράστασης του Μεγάρου Μαξίμου, με πρωταγωνιστή τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, από το πανέμορφο νησί της Ιθάκης. Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να λέει ψέματα, διχάζοντας τον ελληνικό λαό, την ώρα που θα έπρεπε να επικρατεί η σύνεση και η λογική.

Λαϊκό γλέντι στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη τμήματος της οδού Αντισθένους (περιοχή ΒΑΤΑΝ)

Τη δυνατότητα μίας επιπλέον πρόσβασης στο Δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό της περιοχής ΒΑΤΑΝ και ταυτόχρονα τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων εξασφαλίζει η διάνοιξη τμήματος της οδού Αντισθένους, παρέμβαση την οποία υλοποίησε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Με το σημερινό του διάγγελμα, που θύμισε τη λαϊκή ρήση “εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν”, ο πρωθυπουργός προσπαθεί να κρύψει ότι η δήθεν “νέα εποχή” βασίζεται πάνω στα “αποκαΐδια” των δικαιωμάτων του λαού και της νεολαίας. 

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη οδών στην Δ.Κ. Περίστασης

Στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, στην αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και στην απόδοση δημόσιου χώρου στους δημότες, συμβάλλουν διαχρονικά οι διανοίξεις οδών, τις οποίες υλοποιεί η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 7.2 ΡΙΧΤΕΡ στη Βενεζουέλα


Ισχυρή σεισμική δόνηση 7.2 ΡΙΧΤΕΡ σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στην Βενεζουέλα 400 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας Καράκας. Το εστιακό βάθος ήταν 109 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

392 - Με την υποστήριξη του στρατηγού Αρβογάστη, ο Φλάβιος Ευγένιος κηρύσσεται αυτοκράτορας της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 22 Αυγούστου 2018