Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ


Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, προπονητών και ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία που τύχαμε στο μεταξύ μας παιχνίδι ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-  ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, η οποία ήταν υποδειγματική.
 Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια με το «ευ αγωνίζεσθε» τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στην φιλόξενη κερκίδα του γηπέδου σας. Αυτό δείχνει το υψηλό αθλητικό πνεύμα, αθλητικό πολιτισμό και αγωνιστική κουλτούρα που διακατέχει τόσο εσάς όσο και τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ. Αναμένουμε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία σας στο γήπεδό μας στο μεταξύ μας αγώνα του β΄ γύρου. Ευχόμαστε καλή πορεία με επιτυχίες.


                                          Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ


Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου τελέστηκαν τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Ευγενίου Τραπεζουντίου στην Ν. Τραπεζούντα Πιερίας.
Προηγήθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Πάτρια- Ράχη

Κ. Γκιουλέκας , Δ Μπέης και ο οικοδεσπότης Δ Ντούρος στα Πάτρια στη Ράχη .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ

Είσοδος
ΘΥΡΑ 5:  5 Ευρώ
ΘΥΡΑ 2,3,4:   10 Ευρώ
Μαθητές, παιδιά, γυναίκες, δωρεάν

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Αύριο στην Κατερίνη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης


Ερώτηση βουλευτών της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων ο Κώστας Κουκοδήμος προς τους κκ. Υπουργούς Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γεώργιο Σταθάκη, Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, Επικρατείας, κ. Νικόλαο Παππά

Θέμα: «Διγλωσσία της Κυβέρνησης σχετικά με το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων»
Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2015
Σύμφωνα με το ν. 4336/2015 (ΦΕΚ 94 Α’, 14/08/2015) (εφεξής «Τρίτο Μνημόνιο»), η Ελληνική Κυβέρνηση δεσμεύτηκε να προχωρήσει με το υπό εξέλιξη πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, βάσει του Σχεδίου αξιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων (Asset Development Plan, «εφεξής ADP») που ενέκρινε το ΤΑΙΠΕΔ στις 30/7/2015. Μάλιστα ρητά προβλέπεται ότι το ADP αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Τρίτου Μνημονίου, ως παράρτημά του, ενώ το ίδιο προβλέπεται και για τον κατάλογο των κρατικών δράσεων σε εκκρεμότητα που έχει ήδη εγκριθεί από το ΤΑΙΠΕΔ, και φέρει ημερομηνία 23/7/2015.

Ξεκίνησαν τα ΠΑΤΡΙΑ στην Ράχη Πιερίας.

''ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ''

Η Ενορία Αγίας Άννης Κατερίνης και το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο Σας προσκαλούν σε φιλανθρωπική συνεστίαση την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:30 μ.μ. στο κέντρο ΑΡΙΑ. 
Τα έσοδα θα διατεθούν στο ημερήσιο πρωινό γεύμα που χορηγεί η ενορία μας σε παιδιά άπορων οικογενειών και σε άλλες φιλανθρωπικές δράσεις για τα παιδιά.

Επιστημονικό Συνέδριο αφιερωμένο στο έπος του ’40 και συναυλία δημοτικού τραγουδιού σήμερα στη Ράχη


Με το επιστημονικό συνέδριο που φέτος είναι αφιερωμένο στο θρυλικό έπος του ’40 συνεχίζονται σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο της Ράχης τα ΚΗ’ Πάτρια.
Στο μουσικό μέρος των Πατρίων, απόψε και ώρα 8&30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία δημοτικού τραγουδιού. Ερμηνεύουν Χρήστος Τσιαμούλης, Παναγιώτης Λάλεζας, Σταυρούλα Δαλιάνη. Μαζί τους ένα εκλεκτό επιτελείο μουσικών.

Παράλληλα το πρόγραμμα των Πατρίων περιλαμβάνει: μουσικοχορευτικά, θρησκευτικά δρώμενα, με την ευκαιρία της πανήγυρης του πολιούχου του χωριού Αγίου Λουκά, εθελοντική αιμοδοσία,  κινηματογραφικές προβολές κ.α.

Νόμος του κράτους το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα με 154 «ναι»



Το πολυνομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τη συμπολίτευση με 154 «ναι» σε σύνολο 294 ψηφισάντων (140 καταψήφισαν), καθώς απουσίαζε στο Μεξικό η Βασιλική Κατριβάνου, η οποία έστειλε επιστολή με την οποία διαβεβαίωνε ότι αν ήταν παρούσα θα ψήφισε «ναι». Στην ονομαστική ψηφοφορία επί των άρθρων, καθώς ο Νίκος Νικολόπουλος από τους ΑΝΕΛ καταψήφισε τα άρθρα  1, 2, 3 ,5, 8, 13, 14 και 15 αλλά ψήφισε «ναι» στο σύνολο.