Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινάνε οι προπονήσεις στο παλαιστικό τμήμα του Αρχέλαου Κατερίνης καθώς και εγγραφές νέων αθλητών

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 ξεκινάνε κανονικά οι προπονήσεις στο παλαιστικό τμήμα του Αρχέλαου Κατερίνης στο Β' ΔΑΚ (κολυμβητήριο).

ΦΣΛ Όλυμπος - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

7ος καλύτερος σύλλογος στην τοξοβολία στην Ελλάδα ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης για το 2019

7ος καλύτερος σύλλογος στην τοξοβολία στην Ελλάδα ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης ανάμεσα σε 31 συλλόγους με σύνολο βαθμών 142, στην λίστα που δημοσίευσε η Ελληνική Ομοσπονδία τοξοβολίας και αφορά το έτος 2019.


Κατερίνη - Ζευγάρι αφαίρεσε από κατάστημα προϊόντα αξίας 1200 ευρώ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και μίας ημεδαπής γυναίκας...

Ενημέρωση για τη συγκομιδή και εμπορία ακτινιδίων στην Π.Ε. Πιερίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει όλους τους συναλλασσόμενους στον κλάδο εμπορίας των ακτινιδίων (παραγωγούς, εμπόρους, συσκευαστήρια, κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας...

Αίτηση Καταχώρησης της ονομασίας «Φακή Εγκλουβής» ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ)

Σας ενημερώνουμε ότι έχει υποβληθεί στην αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ αίτηση καταχώρησης της ονομασίας «Φακή Εγκλουβής» ως προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ).

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ μη ασφαλούς τροφίμου: Σουτζουκάκι 45 γρ. ΚΤΨ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2020, προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία:

Τελικά δεν... γλύτωσαν τα δέντρα στο Β΄ ΔΑΚ

Είχαμε γράψει χθες στην "ΑΛΗΘΕΙΑ", για την πιθανότητα κοπής κάποιων πεύκων στο Β΄ ΔΑΚ, ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες για το φυσικό αέριο.

Ενημέρωση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης για προσλήψεις και θέσεις

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ενημερώνει τους πολίτες της Π.Ε. Πιερίας για τις μέχρι σήμερα (από 01-01-2020) προσλήψεις και προκηρύξεις θέσεων ιατρικού και λοιπού προσωπικού.

(Σ.Ε.Α.) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - Ανακοίνωση για την Απόφαση του ΣτΕ

Ολοκληρώθηκε η νομική διαδικασία για την Συνταγματικότητα των νόμων Κατρούγκαλου – Βρούτση, με την πιλοτική δίκη, με την οποία εκδικάστηκε 10/1/2020 το αίτημα του ΕΦΚΑ με εντολή του κ. Βρούτση και όχι των Συνταξιούχων. 

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για διακίνηση ναρκωτικών


Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς και υλικά για την πρόσμιξη κοκαΐνης. Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. 

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου ώρα 9:00 μ.μ. - 12:30 π.μ. Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης. 

Το ερώτημα είναι εμείς τι θα κάνουμε...

Αν αληθεύει η είδηση που διαρρέουν οι "φίλοι" μας οι Γερμανοί, ότι ο Ερντογάν ήθελε να καταρρίψει ελληνικό μαχητικό ή να βουλιάξει πλοίο μας...

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ PRE LEAGUE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ιστορικές στιγμές ζει το βόλεϊ της Κατερίνης καθώς η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού ανέβηκε στην Pre League Εθνική κατηγορία.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

44 π.Χ. - Η Κλεοπάτρα Ζ΄ της Αιγύπτου ανακηρύσσει το γιο της Πτολεμαίο ΙΕ΄ Καισαρίωνα συμβασιλέα της Αιγύπτου.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριο καιρό θα έχει σήμερα η Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΙΕΡΙΑ

Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης - ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Επειδή θεωρούμε ότι η ζωή μας συνεχίζεται και επειδή σημαντικό κομμάτι της ζωής μας είναι ο χορός, άρα και ο χορός, όπως η ζωή, συνεχίζεται!