Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΨΗΦΙΣΜΑ Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, ενόψει των τελευταίων κρίσιμων εξελίξεων, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα 28 Μαρτίου 2020, ελήφθησαν, κατόπιν διαλογικής συζήτησης, οι κάτωθι αποφάσεις:

Αίτημα προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για να προστεθεί, στους λόγους κατ’ εξαίρεση άδειας μετακίνησης, η σύντομη προσευχητική επίσκεψη των Ορθοδόξων στους Ιερούς Ναούς

Οι άνθρωποι του λαού μας, ορθόδοξοι χριστιανοί, στην πλειονότητά τους, είναι ευσεβείς, εκκλησιάζονται, και, ιδιαίτερα στις δύσκολες δοκιμασίες της ζωής τους, σπεύδουν στους Ιερούς Ναούς...

Περί δασκάλων και δημοσιογράφων...

της Κατιμερτζή Μαγδαληνής
Εκπαιδευτικού Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας


"Τεμπέληδες", "ανειδίκευτοι", "αργόσχολοι" και άλλα παρόμοια επίθετα προσάπτουν κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές συντεχνίες στους εκπαιδευτικούς τις τελευταίες ημέρες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΟΡΑΤΟ" ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΟΡΑΤΟ" - Μήνυμα της διμοιρίας Πιερίας από τον Έβρο


Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας ΟΛΥΜΠΟΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά...

Παρατάσεις προθεσμιών υποβολής δηλώσεων

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, κατόπιν εισήγησης του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή...

Και κλείστε την τηλεόραση σας, καλό θα σας κάνει...

Ιδίως τα δελτία ειδήσεων....

Ενημερωτικά βίντεο του Ε.Ε.Σ. για ορθή πλύση χεριών και αφαίρεση μάσκας-γαντιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μας δείχνουν τους σωστούς τρόπους πλυσίματος χεριών, αφαίρεσης μάσκας προσώπου και γαντιών μίας χρήσης.

Οι εκπαιδευτικοί το μοναδικό στήριγμα των μαθητών μας στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία

Μέσα στη δίνη της παγκόσμιας εξάπλωσης του ιού COVID-19 τα σχολεία στην Ελλάδα βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας «μέχρι νεωτέρας» από τις 11 Μαρτίου.

Δήμος Κατερίνης - Διεύθυνση Καθαριότητας: Κορωνοϊός & διαχείριση απορριμμάτων - Τι πρέπει να προσέχουν οι δημότες

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες και κυρίως στους εργαζόμενους στην καθαριότητα που έχουν αναλάβει την ορθή διαχείριση αποβλήτων του Δήμου Κατερίνης...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

193 - Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Πέρτιναξ δολοφονείται από Πραιτωριανούς φρουρούς, οι οποίοι στη συνέχεια πωλούν σε δημοπρασία το θρόνο στον Δίδιο Ιουλιανό.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΗΡΩΔΙΩΝ
ΙΛΑΡΙΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 28 Μαρτίου 2020

Ψυχολογική διαχείριση της πανδημίας του Κορωναϊού

Γράφει ο Μπίσμπας Λάζαρος
Κλινικός Ψυχολόγος


Ο φόβος, για την μόλυνση από έναν ιό, είναι ένα ισχυρό και χρήσιμο συναίσθημα για την επιβίωσή μας, εάν είναι ανάλογο με τον επικείμενο κίνδυνο (στην προκειμένη περίπτωση από τη μόλυνση μιας ασθένειας).