Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Οι αγώνες και οι διαιτητές του Σ/Κ για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας

Το πρόγραμμα του συνδυασμού "Ανανέωση Τώρα", για τον Δήμο Κατερίνης.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 16 & 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Διοργάνωση Ημερίδας από το Επιμελητήριο Πιερίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Βιωσιμότητα – Προληπτική Αναδιάρθρωση – Ρευστότητα Επιχειρήσεων», τα τρία κλειδιά για την επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9, 1ος όροφος).

Ο Δημήτρης Συριανίδης στην ραδιοφωνική εκπομπή "Όλα είναι Θέμα Παιδείας" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm.

Σήμερα Πέμπτη 14.03.2019 στις 8:00 το βράδυ στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm με τον Ναούμ Ευαγγελόπουλο, "Όλα είναι Θέμα Παιδείας".

Η νέα Γ΄ Γενικού Λυκείου και το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΝΟ.Δ.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ

Από τη ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας ανακοινώνονται τα 3 νέα πρόσωπα που ορίζονται Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Δράσης.

Πρόσκληση σε Συνέδριο Ελληνικής Γλώσσας


«Οι γυναίκες που ύμνησαν και δόξασαν τον Μακεδονικό Αγώνα»| ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος με τους Σοροπτιμιστικούς Ομίλους της Μακεδονίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας , διοργανώνουν και παρουσιάζουν μια εκδήλωση – αφιέρωμα με θέμα : «Οι γυναίκες που ύμνησαν και δόξασαν το Μακεδονικό Αγώνα - Αφιέρωμα στην Πηνελόπη Δέλτα και στις γυναίκες Μακεδονομάχους»

Ξεκινά η Αναπαλαίωση του ιστορικού Δημοτικού Σχολείου Πλαταμώνα

Παραδόθηκε από την Πιερική Αναπτυξιακή η μελέτη για την αναβάθμιση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Πλαταμώνα, στο Δήμο Δίου – Ολύμπου, ως συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής για αξιοποίηση του ιστορικού, για τον Πλαταμώνα, κτιρίου και τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών εκπαίδευσης.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


Το νέο Δ.Σ. του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Αφιέρωμα από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας σε ένα πρότυπο ανθρωπισμού και κοινωνικής προσφοράς, στη Helen Zaxos

H Helen Zaxos είναι κόρη Ελλήνων μεταναστών και γεννήθηκε στο Ντάργουιν της Βόρειας Αυστραλίας. Μετά το Λύκειο, συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές τις πάνω στο νοσηλευτικό και παραϊατρικό κλάδο.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Τιτάνες Δράμας

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τους Τιτάνες Δράμας την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΑΟΚ Αιγινιακός – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 67-44

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 67-44 από τον Αιγινιακό, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει για δεύτερη φορά στον Όλυμπο

Στις 8 και 9 Απριλίου θα διοργανωθεί το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΟΛΥΜΠΟΥ, στο ξενοδοχείο Sentido Mediterranean Village.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (Κόμβος Κ-12)

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ" στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή, φιλοξενείται το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ".

ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0

Νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Πιερικού στο ντέρμπι κορυφής της ΄Β Εθνικής κατηγορίας καθώς κέρδισε στο ΄Β ΔΑΚ την ομάδα του Αστέρα Γρεβενών με 3-0 σετ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

44 π.Χ. - Τη νύχτα πριν τη δολοφονία του Ιουλίου Καίσαρα, ο Κάσκας και ο Κάσσιος αποφασίζουν να αφήσουν ζωντανό τον Μάρκο Αντώνιο.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ
ΕΥΣΧΗΜΟΣ
ΕΥΦΡΑΣΙΟΣ
ΕΥΤΥΧΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 14 Μαρτίου 2019