Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Πιερία για την καταπολέμηση του παρεμπορίου - Συνελήφθησαν 13 άτομα και κατασχέθηκαν 14.000 είδη παρεμπορίου

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου.

Καπνικός Σταθμός Κατερίνης: Χώρος κοινωνικής ωρίμανσης, καλλιέργειας και παιδείας

Οι κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, σε αυτή την μέχρι πρότινος ξεχασμένη γωνιά της πόλης, είναι ένα διαφορετικό «σχολείο», είναι μια «άλλη οικογένεια» η οποία συμβάλλει στην αναβίωση ξεχασμένων αξιών και αποτελεί έναν ευρύτερο χώρο κοινωνικής ωρίμανσης, καλλιέργειας και παιδείας!

Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου - Τσεχικός Κινηματογράφος

Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου
Τσεχικός Κινηματογράφος
«Κόλια»
Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018
Ανοικτό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης
Είσοδος Ελεύθερη

Η Αριστερά σε αποδρομή: Ελπίδα υπάρχει;

Άρθρο Γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη(*)

Έπεσε στην αντίληψή μου, ένα άρθρο του Βασίλη Φασούλα στην Liberal της 8/8/18, με τίτλο «Τσίπρας: Ο πρώτος και ο τελευταίος «ηγέτης» της Αριστεράς» (**).

Ακολουθίες τον Δεκαπενταύγουστο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για την εορτή της Κοιμήσεως Θεοτόκου θα τελεστούν στην Κατερίνη 2 Αγρυπνίες και 1 ορθρινή, δηλαδή πολύ πρωινή, λειτουργία.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ U20 σήμερα στις 19.30 μμ

Σήμερα στις 19.30 μμ ένα σπουδαίο φιλικό θα δώσει η ομάδα μας με αντίπαλο τους πρωταθλητές ΠΑΟΚ U20 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης. Είναι το δεύτερο φιλικό της ομάδας μας μετά το φιλικό με τον Απόλλων Λιτοχώρου και σίγουρα ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη.

Αναμόρφωση συστήματος Εισαγωγής στις Ανώτερες Σχολές Δραματικής Τέχνης

Ψηφίστηκε την 1η Αυγούστου 2018 τροπολογία με την οποία αναμορφώνεται η διαδικασία εισαγωγής των σπουδαστών στις Ανώτερες Σχολές Δραματικής Τέχνης, χωρίς να αίρεται ο χαρακτήρας των σχολών ως ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα...

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης ζητά τη βοήθεια σου!

Μεταξύ 9 και 14 Αυγούστου 2018, καθημερινά από 10:00 έως 13:00, στην κλιματιζόμενη αίθουσα της «Παραμυθούπολης», θα πραγματοποιείται απογραφή υλικού των Κοινωνικών Δομών του Καπνικού Σταθμού. Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

"Στο φως του φεγγαριού." Πανσέληνος 2018 στους αρχαιολογικούς χώρους της Πιερίας.

Δείτε ποιοι αρχαιολογικοί χώροι, πότε και τι εκδηλώσεις μπορείτε να επισκεφτείτε δωρεάν το τριήμερο 25/26/27 Αυγούστου στην Πιερία κάτω από το φως του φεγγαριού.



Ανακοίνωση Της ΕΔ/ΕΠΣ Πιεριας

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιεριας ανακοινώνεται ότι όποιες ομάδες του νομού μας επιθυμούν να γίνει ενημέρωση από τα μέλη της επιτροπής...

Υπογράφηκε η εργολαβική σύμβαση του έργου για τη συντήρηση της 13ης Εθνικής Οδού και της 17ης Επαρχιακής Οδού από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Την εργολαβική σύμβαση, του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΚΜ (Συνεχιζόμενο έργο 2013ΕΠ00800027),ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017,2018,2019»

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου με άλμα στα 14.60 μέτρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.

164 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 11 Αυγούστου

106 - Το νοτιοδυτικό τμήμα της Δακίας (στη σημερινή Ρουμανία) γίνεται ρωμαϊκή επαρχία.

Γιορτάζουν σήμερα 11 Αυγούστου:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 11 Αυγούστου 2018