Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Γενικός Αρχίατρος της Φλόριντα των ΗΠΑ: «Να μην εμβολιάζονται οι άντρες 18-39 ετών.»

Επίσης το Παιδιατρικό τμήμα της Φλόριντα συνιστά να μην εμβολιάζονται υγιή παιδιά και έφηβοι ηλικίας 5 ετών έως 17 ετών όπως και  βρέφη και παιδιά κάτω των 5 ετών.

Δίκαιη ήττα για το χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, η νεανική ομάδα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης και ηττήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον Φοίβο Συκεών με σκορ 36-18.

ΠΩΣ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ (1964- 2009)

Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας*- φιλόλογος

(Μια συνέντευξη του Δ. Καζάκη : οικονομολόγου – αναλυτή , προέδρου του ΕΠΑΜ προς τον δημοσιογράφο Γ. Σαχίνη, που το περιεχόμενο της έπρεπε όλοι να γνωρίζαμε, αλλά…)

Στο "the HUB" η ομάδα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης

Λίγο πριν αναχωρήσει για την πρεμιέρα της Α2 Ανδρών και την αναμέτρηση με τον Φοίβο Συκεών, η ομάδα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης έκανε στάση στο "the HUB"...

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΤΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στο Μετόχι του Ιερού Ησυχαστηρίου Γενεσίου Θεοτόκου Πανοράματος Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται στη Ρητίνη Πιερίας.

4ο σωματείο στην ΕΛΛΑΔΑ σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση της δράσης από την ΕΟΟΑ ο ΕΟΣ Κατερίνης

Με βάση τα έντυπα αξιολόγησης που κατατέθηκαν στην Ε.Ο.Ο.Α για την ορειβατική δράση έτους 2021 η κατάταξη των σωματείων – μελών Ε.Ο.Ο.Α αναλύεται ως εξής:

Προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις αύριο Κυριακή 09 Οκτωβρίου στην Κατερίνη

Ανακοινώνεται, ότι, την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022 και από ώρα 10:30 π.μ. έως 13:00 σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. και βάσει των υποδείξεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας (Τμήμα Τροχαίας)...

Πρεμιέρα σήμερα για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Ανδρών - Καλή επιτυχία Αρχέλαε!

Ξεκινάει σήμερα το απόγευμα τις υποχρεώσεις της η ανανεωμένη και νεανική ομάδα χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-20023.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 110ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (16-10-1912)

Για την 110η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό, θα πραγματοποιηθούν στις 09, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 8η Οκτωβρίου είναι η 281η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (282η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 84 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός και σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Σάββατο σήμερα 8 Οκτωβρίου 2022