Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Στέλιος Χατζηιωάννου και Χρήστος Ξηρομερίτης στον πάγκο του γυναικείου του Πιερικού Αρχέλαου

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των Γυναικών του Πιερικού Αρχέλαου, η οποία η οποία θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Θανάσης Τοπούζης προπονητής του ανδρικού του Πιερικού Αρχέλαου

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των Ανδρών του Πιερικού Αρχέλαου, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από ένα διάλειμμα μίας χρονιάς.

Εκδήλωση "Κάτω απο την Πανσέληνο" με τον Λευτέρη Κογκαλίδη

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι καλό να τονισθεί από την διοίκηση του Πιερικού ότι ΜΟΝΟ την φετινή χρονιά θα υποδεχόμαστε ελεύθερα σε όλα τα τμήματα ηλικιών με την μηνιαία συνδρομή οποιοδήποτε παιδί θελήσει να στελεχώσει την ακαδημία μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη ως πολίτης της Πιερίας και όχι μόνο, να ευχαριστήσω…


Αισθάνομαι την ανάγκη ως πολίτης της Πιερίας και όχι μόνο, να ευχαριστήσω τον διευθυντή της ορθοπεδική κλινικής και χειρουργό ΣΑΡΙΔΗ Αντώνιο, την αναισθησιολόγο ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ Σίσι τον Διευθυντή του ακτινολογικού ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ Δημήτριο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό...

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Τετάρτη βράδυ, όπως κάθε Τετάρτη τα τελευταία 8 χρόνια, ποδηλατούμε παρέα διεκδικώντας καλύτερες υποδομές για τους ποδηλάτες της Κατερίνης αλλά και εκπαιδεύοντας τους συμμετέχοντες στη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή και οδική ασφάλεια.

Δήμος Δίου - Ολύμπου. Ρύθμιση - διαγραφή οφειλών προς τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος και τη χορήγηση ειδικού βοηθήματος.

Σύσταση επιτροπής για την ΔΕΗ. Ρύθμιση - διαγραφή οφειλών προς τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος και τη χορήγηση ειδικού βοηθήματος.

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την πυρκαγιά σε εγκατάσταση ανακυκλώσιμων υλικών στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες της συμμετείχε στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την προηγούμενη Κυριακή σε εγκατάσταση ανακυκλώσιμων υλικών στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης και συνέχισε τόσο χτες, όσο και σήμερα τις μετρήσεις των ατμοσφαιρικών ρύπων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας

Εργασίες συντήρησης (αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας επί της δεξιάς οριογραμμής (με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών)...

Κλοπές σε σπίτια στην Κατερίνη είχε διαπράξει 42χρονος.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάιο, διέπραξε κλοπές από δύο οικίες στην Κατερίνη...

Αυτά τα σκουπίδια ποιος θα τα μαζέψει;

Σε χώρο εναπόθεσης κάθε λογής σκουπιδιών έχει μετατραπεί το υπαίθριο πάρκινγκ ανάμεσα στο λιμανάκι και τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, στην Παραλία Κατερίνης.

5.009.645,76 εκατ. ευρώ στον Δήμο Κατερίνης για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών προς τρίτους

- 554.236,11 ευρώ στον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού.
-Ενισχύσεις 46,6 εκατ. ευρώ σε Δήμους της χώρας για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους.
-Αναλυτικά τα ποσά.

Διάγγελμα του Πρωθυπουργού για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια

Ιθάκη, 21.08.2018

- Σήμερα στην πατρίδα μας ξημερώνει μια καινούργια μέρα.

Μια μέρα ιστορική.
Τα μνημόνια της λιτότητας, της ύφεσης και της κοινωνικής ερήμωσης, επιτέλους, τελείωσαν.

Η επόμενη μέρα χωρίς πανηγυρισμούς αλλά με ρεαλιστική προσέγγιση

Άρθρο του Δημήτρη Μπέη .

Η Ελλάδα από αύριο μετά από οχτώ χρόνια σκληρής λιτότητας για τους Έλληνες και απώλειας 25% του ΑΕΠ θα σταματήσει να δανείζεται από τους εταίρους με φτηνό επιτόκιο αλλά παράλληλα και εφαρμογή μέτρων και θα ζητήσει χρήματα από τις αγορές με υψηλότερο επιτόκιο και ψηφισμένα μέτρα έως το 2060.

Εκδηλώσεις Πανσελήνου 2018 από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας συμμετέχοντας και φέτος στον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις της.

ΥΠΑΡΧΕΙ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ; Μα το έχουν ήδη υπογράψει!

Του Φώντα Μπαραλιάκου
Οικονομολόγου – Συμβούλου επιχειρήσεων

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά γιατί πέρασαν και 8 χρόνια από την ημέρα εισαγωγής της χώρας μας στα μνημόνια.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για το τέλος των μνημονίων και τη νέα μέρα για τη χώρα

Μια νέα μέρα ξημερώνει για τη χώρα. Η σκοτεινή εποχή των μνημονίων είναι πια παρελθόν.

Μνημόνιο τέλος με: Τσεκούρι σε συντάξεις – αφορολόγητο – επιδόματα, αύξηση του ΕΝΦΙΑ , σκληρή επιτροπεία

Από σήμερα τέλος το μνημόνιο με δανεικά. Θα είχαμε βγει και νωρίτερα αν το 2012 η ΝΔ και το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κορόιδευαν τον κόσμο, υπόσχοντας ανέξοδη επιστροφή στη ζωή που ξέραμε μέχρι το 2009.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας θα πραγματοποιήσει για τα μέλη των ΚΑΠΗ τετραήμερη εκδρομή στη Λήμνο, το χρονικό διάστημα από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου (τρεις διανυκτερεύσεις).

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού «Από το BROADWAY στο HOLLYWOOD»

Κυριακή 26 Αυγούστου/ Είσοδος ελεύθερη

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, την πιο μαγευτική βραδιά του καλοκαιριού, διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Δήμος Κατερίνης: Πράσινη παρέμβαση με τοποθέτηση φυτοσυνθέσεων – ανθοσυνθέσεων σε μπαλκόνια & ζαρντινιέρες - Ένας «κατακόρυφος κήπος» το Δημαρχείο

Σε έναν «κατακόρυφο κήπο», που βελτιώνει τις βιοκλιματικές συνθήκες του κτιρίου τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά και αναβαθμίζει την όψη του χώρου μετατρέπεται το Δημαρχείο Κατερίνης κατόπιν της τοποθέτησης φυτοσυνθέσεων – ανθοσυνθέσεων σε ζαρντινιέρες, στα μπαλκόνια, σε κάθε πλευρά του Μεγάρου.

Ανοιχτή στο κοινό η ανανεωμένη μόνιμη έκθεση του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα

Από σήμερα, λοιπόν, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν, μεταξύ άλλων, αντικείμενα κατασκευασμένα από τα συντρίμμια του Ζέπελιν, μετάλλια και προσωπικά αντικείμενα πεσόντων του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου...

ΒΙΝΤΕΟ - Δρόμος Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους 2018

Στην τελική ευθεία για τον 5ο αγώνα δρόμου ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Έτοιμες και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον 5ο αγώνα δρόμου ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου, με αφετηρία και τερματισμό τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1192 - Ο Μιναμότο νο Γιοριτόμο γίνεται σόγκουν και de facto κυβερνήτης της Ιαπωνίας.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 21 Αυγούστου 2018