Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Δ.Ε. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Για τη βίαιη επίθεση εναντίον του Δ/ντή Γυμνασίου Αιγινίου και τη θρασύτατη «προσαγωγή» του σε Αστυνομικό Τμήμα, η Ένωση Συλλόγων Γονέων των Δ.Ε. Κατερίνης, εκφράζει απερίφραστα τον αποτροπιασμό της.

Για την επιστροφή στις επιτυχίες ο Δίας Δίου κόντρα στον Ατρόμητο Κατερίνης παρά τις απουσίες

Με σημαντικές απουσίες αλλά και με αποφασιστικότητα για την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (11/12 – 15:00) ο Δίας Δίου απέναντι στον Ατρόμητο Κατερίνης...

ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Κύριοι και κυρίες βουλευτές του Νομού Πιερίας,

Συνεχίζονται τα Εσπερινά Κηρύγματα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης

Συνεχίζονται, υπό το συντονισμό και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, τα εσπερινά κηρύγματα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, μία ακόμη σημαντική ποιμαντική και κατηχητική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, που έχει πλέον καθιερωθεί.

Η λεηλασία των ελληνικών και ξένων αρχαιοτήτων και οι φρούδες ελπίδες για τον επαναπατρισμό τους

του Παναγιώτη Γ. Αλεκάκη

Στα ξένα μουσεία και τις ιδιωτικές συλλογές οι ελληνικές αρχαιότητες κατέχουν παντού την πρωτοκαθεδρία.

ΑΔΕΔΥ Πιερίας: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (Οι παράνομοι που διώκουν και απειλούν τους νόμιμους)

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πιερίας καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη φασιστική επίθεση σε βάρος του Δ/ντή του Γυμνασίου Αιγινίου Πιερίας.

EKAB be S.A.F.E.: Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης & Πρόληψης «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!»

Το ΕΚΑΒ, ως επίσημος Δημόσιος φορέας παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, στα πλαίσια του Πανελλαδικού εκπαιδευτικού σχεδίου δράσης του διοργανώνει, για 8η χρονιά και συγκεκριμένα από τις 12 έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2021, τη Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης & Πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα: «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.- Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!».

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη στις 15 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνελήφθησαν 11 άτομα στην Πιερία για αρπαγή από κοινού του Διευθυντή σχολικής μονάδας

Συνελήφθησαν σήμερα (10 Δεκεμβρίου 2021) στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 11 ημεδαποί (9 άνδρες και 2 γυναίκες), γα αρπαγή από κοινού, του Διευθυντή σχολικής μονάδας στην Πιερία.

ΝΕΟ Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε την Πέμπτη (9-12-2021) τροποποιείται και αναβαθμίζεται σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης πάνω στην παροχή των πρώτων βοηθειών, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, μετά από πρόσκληση της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων), βρέθηκε στη ΔΟΥ Κατερίνης, όπου και πραγματοποίησε παρουσίαση και εκπαίδευση στους υπαλλήλους.

Εκδήλωση τιμής από το δήμο Πύδνας-Κολινδρού για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821-Προβολή Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Φέτος συμπληρώθηκαν 200 χρόνια από την Εθνική παλιγγενεσία, την ηρωική επανάσταση του 1821.

Προσφορά βιβλίων από το ΠΟΚΕΛ στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Πόρων

Εκατό βιβλία παιδικής λογοτεχνίας προσέφερε το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών του Νομού Λάρισας (ΠΟΚΕΛ) στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Πόρων του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πιερίας καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ακραία φασιστική ενέργεια εις βάρος του Δ/ντή του Γυμνασίου Αιγινίου Πιερίας.

Κιτιξής Κωνσταντίνος : Ευχαριστήριο και κάλεσμα συμμετοχής

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 3.585 πολίτες της Πιερίας, φίλους και μέλη του Κινήματος, που προσήλθαν στις εκλογές ανάδειξης προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και μας τίμησαν.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 10η Δεκεμβρίου είναι η 344η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (345η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 21 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Άστατος ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2021