Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

''Μαθήματα Α΄ Βοηθειών με πιστοποίηση από το ERC'' ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΩΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ

Απόκτησε διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό και ενίσχυσε το βιογραφικό σου
Το Τμήμα θα είναι κλειστό με λίγα άτομα – Κόστος πιστοποίησης 35€
ΕΓΓΡΑΦΕΣ

45 χρόνια μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου καλούμαστε να αντισταθούμε σ’ εκείνους που σήμερα καταδυναστεύουν το λαό μας.


Του Βασιλείου Π. Κερμενιώτη

Σήμερα, 45 χρόνια μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο λαός μας έχει να αντιμετωπίσει μια νέα πρωτοφανή υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και περιφρόνηση της βουλήσεώς του.

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής

Οι επονομαζόμενοι αμετάθετοι συναντιούνται με τους Βουλευτές ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Πιερίας. Οι δε Βουλευτές «…Αναγνωρίζουν το δίκαιο των αιτημάτων τους και δεσμεύονται ότι θα τα μεταφέρουν στον Υπουργό …».

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 18-11-2018

Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι λόγω της υφιστάμενης κακοκαιρίας και της πρόβλεψης για παράταση της, οι προγραμματισμένοι αγώνες για τα πρωταθλήματα υποδομών, της Κυριακής 18-11-2018 αναβάλλονται.

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ - Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ. (ΦΩΤΟ)

Τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2018 από το περιοδικό Αθηνόραμα απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε μια επετειακή βραδιά, αφιερωμένη στα 20 χρόνια του θεσμού.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Τιμούμε την αντίσταση του ελληνικού λαού ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα του 1967.
Σάββατο 17- Νοέμβρη -2018, ώρα 6.30 μ.μ. στο συντριβάνι.

Συνάντηση των βουλευτών Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με "αμετάθετους"εκπαιδευτικούς.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/11 στα γραφεία της Ν.Ε Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α μεταξύ των 3 βουλευτών,Ελισσάβετ (Μπέττυς) Σκούφα, Χαρίλαου Τζαμακλή , Αστέριου Καστόρη...

Συνελήφθησαν στην Κατερίνη για κλοπές από καταστήματα

Συνελήφθησαν χθες (16 Νοεμβρίου 2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 4 αλλοδαποί ηλικίας 35, 19, 18 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού...

Μη χαϊδεύετε άλλο τον Ράμα. Πάρτε αντίμετρα που πονούν.

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Το δικτατορικό καθεστώς της Αλβανίας συνεχίζει το ασίγαστο μένος του κατά παντός ελληνικού.

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου.

"Για να τιμήσουμε την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αναλαμβάνοντας το δικό μας χρέος και τη δική μας ευθύνη σήμερα για να διασφαλίσουμε τα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκαν οι φοιτητές το ΄73."

Νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Κατερίνης.

Μετά από τις υποψηφιότητες των Σάββα Χιονίδη, Γιώργου Νταντάμη, Θανάση Λιακόπουλου, Κώστα Κουκοδήμου, Γρηγόρη Ζάννα, Γιώργου Μιχαηλίδη και του ΚΚΕ, την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Κατερίνης θα ανακοινώσει...

Το Πολυτεχνείο αποτελεί κορυφαίο σύμβολο του δημοκρατικού αγώνα

Το Πολυτεχνείο είναι ένα κορυφαίο σύμβολο δημοκρατικού αγώνα, με μηνύματα ισχυρά που αντιστέκονται στη φθορά του χρόνου. Είναι η ενεργή μνήμη της δημοκρατίας, το παράδειγμα για τη νέα γενιά.

ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΡΙΤΗ 20-11-2018

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 20-11-2018 και ώρα 15:10 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Απόψε στα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ: «Απ’ τον Αττίκ στον Γούναρη» - Μία μουσική παράσταση του Δαυίδ Ναχμία με τον Θάνο Πολύδωρα και την Εβελίνα Νικόλιζα

«Απ’ τον Αττίκ στον Γούναρη» τιτλοφορείται η μουσική παράσταση του Δαυίδ Ναχμία, την οποία φιλοξενούν τα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018», σήμερα Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Με «ΙΧΝΗ ….ΜΕΛΩΔΙΚΑ» από την Χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και τους Μελωδούς της Παράδοσης.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΠΑΠ) ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ - ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018: Μουσικό Σεργιάνι σε «ΙΧΝΗ ….ΜΕΛΩΔΙΚΑ».

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ : ΝΕΩΝ ΗΛΙΚΙΑ :2003-2004
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19-11-2018

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο...

Ανακοίνωση - Κάλεσμα

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι Συνταξιούχοι, συνεχίζουμε όλοι ποιο μαζικά και ποιο αποφασιστικά αδιάκοπα στον δρόμο του ΑΓΩΝΑ.!!!!!

Ελλάδα - Εσθονία | Uefa Nations League Κυριακή 18/11 , 21.45

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένοι αγώνες για τα πρωταθλήματα υποδομών του Σαββάτου 17-11-2018 αναβάλλονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, για τους αυριανούς θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ - Μήνυμα του πρ. Προέδρου, Δημήτρη Ανδριά, για τις Δημοτικές Εκλογές αλλά και ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

474 - Ο αυτοκράτορας Λέων Β΄ πεθαίνει μετά από βασιλεία δέκα μηνών. Ο πατέρας του, Ζήνων, γίνεται ο μοναδικός ηγεμόνας της Βυζαντινής αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ
➤ ΜΑΞΙΜΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 17 Νοεμβρίου 2018