Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019

Στην Μακεδονία θα διεξαχθεί αυτή την χρονιά o Πανελλήνιος Αγώνας - Άσκηση Εφέδρων ''ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ'' ,στα χνάρια των Ελλήνων που έσπευσαν από κάθε γωνιά του πλανήτη όποτε το Έθνος τους χρειάστηκε, να ελευθερώσουν ή να υπερασπίσουν την γη των προγόνων τους.
 

Παναθλητικός ΑΕ Συκεών – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 78-47

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 78-47 από τον Παναθλητικό Συκεών, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Επταπυργίου, σε αγώνα για τη 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο Νίκος Τσερτικίδης για την σημερινή ημέρα μνήμης και τιμής στον Σ.Σ. Κατερίνης.

Η συγκίνηση της Αντιδημάρχου.

Εγκαίνια νέας αίθουσας ενόργανης γυμναστικής Αρχέλαου Κατερίνης, στο μικρόφωνο ο Πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Διαμαντόπουλος αναφέρεται στο ιστορικό της πραγματοποίησης αυτού του έργου.

ΒΙΝΤΕΟ - Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των 43 εκτελεσθέντων Ελλήνων από τους Γερμανούς στον Σ. Σ. Κατερίνης

ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 44-40

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 44-40 από τον Ζαφειράκη Νάουσας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάουσας, σε αγώνα την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Δήμος Κατερίνης - Γραφείο Πολιτικής Προστασίας: Αποχιονισμός σε ποιμνιοστάσια ορεινών περιοχών - Επιχειρησιακή δράση & στην παραλιακή ζώνη


Η  επιχειρησιακή δράση του μηχανισμού και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και με το πρώτο φως της ημέρας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό.

Τιμήθηκε η 141η Επέτειος της Επανάστασης του Ολύμπου στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Με Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο, τιμήθηκε φέτος η 141η επέτειος της Επανάστασης του Ολύμπου 1878 στο Λιτόχωρο, ενώ η παρέλαση ματαιώθηκε λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι αρχές της Κατερίνης τίμησαν τους 43 εκτελεσθέντες Έλληνες πατριώτες από τους Γερμανούς

Οι αρχές της Κατερίνης τίμησαν τους 43 εκτελεσθέντες Έλληνες πατριώτες από τους Γερμανούς σήμερα το πρωί στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.

Με άποψη: Ανεβάσαμε τον "Χατζηαβατισμό".

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Βρισκόμαστε σε λάθος δρόμο και νομίζω ότι βάφτισαν "το κρέας, ψάρι".

Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε λάθος δρόμο, διότι βάφτισαν "το κρέας, ψάρι", καθώς, οι μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο προσφέρουν πληθώρα πηγών και μπορεί ο καθένας να ξεχωρίσει τη μυθολογία από την πραγματικότητα.


Αρχέλαος Κατερίνης - Φαίακας Κέρκυρας 27-28

Με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ο Αρχέλαος Κατερίνης γνώρισε την ήτα από την Κέρκυρα που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Α2 χάντμπολ.

Εθνική Γυναικών: Η κλήρωση για το EURO 2021

Με την Γερμανία, την Ουκρανία, το ΕΪΡΕ και το Μαυροβούνιο κληρώθηκε η Εθνική Γυναικών στον 9ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2021, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στην Αγγλία.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

303 - Ο Γαλέριος εκδίδει διάταγμα με το οποίο ξεκινά το διωγμό εναντίον των Χριστιανών στις υπό τον δικό του έλεγχο επαρχίες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2019