Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Σημαντικά εφόδια στους εργαζόμενους της Πιερίας δίνουν τα ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής

Σημαντικά εφόδια για την αναζήτηση εργασίας απέκτησαν νέοι και νέες της περιοχής, συμμετέχοντας στα ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (Παράρτημα Κ. Μακεδονίας)σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης, την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018.

Πρώτος και στα μπαράζ...

Ισόπαλοι με 2-2, Βόλος και Ηρακλής στο γήπεδο της Θεσσαλικής πόλης σε ένα ντέρμπι γοήτρου (και οι δυο ομάδες ανεβαίνουν στην Β΄ Εθνική) με κερδισμένη την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού εξασφάλισε μετά την άνοδο και την πρώτη θέση στα μπαράζ.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Η Βουλή των Ελλήνων αναγνώρισε τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου το 1994, και καθιέρωσε τη 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης.

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης σε περιστατικό πυρκαγιάς. (ΦΩΤΟ)

Ταχύτατη και άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης σε κλήση για πυρκαγιά επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη (γωνία με Σβορώνου) πριν από λίγα λεπτά.
Τα δυο οχήματα που ανταποκρίθηκαν στην κλήση χρειάστηκαν τρία μόλις λεπτά για να φτάσουν στο τόπο της πυρκαγιάς.

Η μεγάλη ευκαιρία για τον ελληνικό λαό...


Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ελληνικής κοινωνίας εξελίσσεται η υπόθεση της  ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων. Εντέχνως ακούγονται διάφορα απαράδεκτα ονόματα με απώτερο σκοπό να απορριφθούν (όπως και είναι λογικό), ώστε τελικά τα Σκόπια να ονομαστούν "Άνω Μακεδονία" ή "Νέα Μακεδονία" και να το παρουσιάσουν ως επιτυχία...

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (18 Μαΐου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 56χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην οικία της...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας – Κοζάνης


Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας – Κοζάνης, λόγω εργασιών συντήρησης του οδικού δικτύου.

Ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» στη θεματική εβδομάδα του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης

Στο θεσμό της θεματικής εβδομάδας, όπως αυτός αποτυπώθηκε στις δράσεις του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στον άξονα με επίκεντρο τη διατροφή και την ποιότητα ζωής, συμμετείχε ο σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ».

Απάντηση του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης " Ο ΑΡΓΟΣ" στον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης.

Επιστολή-απάντηση του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης " Ο ΑΡΓΟΣ" προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης που με επιστολή του ζητούσε την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων από τους δρόμους της Κατερίνης.


Πόσο εύκολο ή... δύσκολο είναι να κάνεις ποδήλατο σε έναν κεντρικό δρόμο της Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

"Γολγοθάς" μπορεί να αποδειχθεί για κάποιον η προσπάθεια του να ποδηλατήσει σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Κατερίνης.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" κάνει και αγαπάει το ποδήλατο και έτσι αποφασίσαμε να ποδηλατήσουμε στο κέντρο της πόλης.

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, για τη γενοκτονία των Ποντίων.

«Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους.
Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους.

ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ - Για την Ρωμανία , για την πίστην εμούν , τα ταφία και τα ιερά των πατεράδων εμούν ,ομνύω να μην αφήνω κανένα ν ατιμάζ ατά και να πέρ ατά! ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2016 ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ-ΟΡΚΟΣ

"Να σώσουμε την Μακεδονία" - Ίων Δραγούμης, «Μαρτύρων και ηρώων αίμα»

«Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε».




ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

Νέες οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων από Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σε Σχολεία της Πιερίας.

Δείτε σε ποια σχολεία της Πιερίας δημιουργούνται νέες θέσεις ειδικοτήτων (Γαλλικών-Γερμανικών-Καλλιτεχνικών-Πληροφορικής-Θεατρικής Αγωγής). Οι εκπαιδευτικοί που θα τοποθετηθούν στα Δημοτικά σχολεία της Πιερίας προέρχονται από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ''ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ''

Σήμερα Σάββατο 19 Μαΐου στις 7.30μμ ανοίγει η αυλαία για το έργο: «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ» που θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα «ΑΤΑΚΑ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου Δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου.

Θα δοθούν επιπλέον δύο παραστάσεις την Κυριακή 20 Μαΐου και το επόμενο Σάββατο 26 Μαΐου στο ίδιο χώρο, την ίδια ώρα.
 

80 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση; ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

715 - Εκλέγεται ο Πάπας Γρηγόριος Β΄.

1051 - Ο Ερρίκος Α΄ της Γαλλίας παντρεύεται την Άννα του Κιέβου.


Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 19 Μαΐου 2018