Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Συλλυπητήριες ευχές.

O Σύλλογος Κρητών Πιερίας "Το Ξαθέρι" εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Δημήτρη Κυριακού. Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ευχόμαστε ανάπαυση της ψυχής του...

Νέος προπονητής στον Πιερικό... ξανά!

Νέος προπονητής στον Πιερικό... ξανά!
Με δελτίο τύπου ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη στην θέση του Δημήτρη Χριστοφορίδη, που ανέλαβε την ομάδα πριν από... ένα μήνα!


Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: Συλλυπητήρια μηνύματα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το θάνατο του Δημήτρη Κυριακού 

Εκφράζω την ειλικρινή μου θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Θεολόγου και Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, Δημήτρη Κυριακού, που βύθισε σε βαθύτατο πένθος την τοπική κοινωνία της Κατερίνης.

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ - Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 11πμ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Έκδοση ψηφίσματος για την απώλεια του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και αντιδημάρχου του Δήμου Κατερίνης Δημήτριου Κυριακού

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, στη διάρκεια κατεπείγουσας συνεδρίασής του, σήμερα, ημέρα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οφείλω ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Εφέσου να ευχαριστήσω δημόσια την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Μαυρίδου Σοφία και τους συνεργάτες της για το ενδιαφέρον που έδειξαν μετά τις πλημμύρες του περασμένου Νοέμβρη για τον καθαρισμό ρεμάτων της περιοχής αλλά κυρίως για τον καθαρισμό της Τάφρου Στουπίου.

ΑΝΑΦΟΡΑ Του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου προς τον Υπουργό Οικονομικών - Θέμα: Ανταλλάξιμη Περιουσία-Ανασύσταση του ΤΑΠΑΠ (Ταμείο Αποκατάστασης Αστών Προσφύγων

Κύριε Υπουργέ,

Με επιστολή τους οι Ποντιακοί Σύλλογοι Ν.Πιερίας θέτουν το θέμα της ανταλλάξιμης περιουσίας, που προέκυψε από τα μουσουλμανικής ιδιοκτησίας ακίνητα που υπήρχαν στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση της Ανταλλαγής Πληθυσμών, ως απόρροια της Συνθήκης της Λωζάνης, μιας περιουσία που σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο η χρήση της θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση προσφύγων του ’22.

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων
Τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση των αγώνων της 2ης φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Παίδων και Νέων απένειμαν στην ΕΠΣ Πιερίας, τόσο οι νικητές (και στις δύο κατηγορίες) της ΕΠΣΜ (Θεσσαλονίκη), όσο και οι ηττημένοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησία).

Στη μνήμη του Δημήτρη Κυριακού

Στη μνήμη του Δημήτρη Κυριακού
Ένας σύγχρονος και άξιος μαθητής του Χριστού υπήρξε ο Τάκης Κυριακού. Αυτό αποδεικνύει η παρουσία του στην κοινωνία, στην εκπαιδευτική κοινότητα, στην εκκλησία, στην οικογένεια του. 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡ.ΦΕ.Ο.


Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) με την αναγγελία της απώλειας του προσφιλούς ιδρυτικού εταίρου αλλά και επί σειρά ετών διοικητικού μέλους του Οργανισμού, Δημητρίου Κυριακού, συνελθών εκτάκτως, αποφάσισε ομόφωνα. 

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1878 ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Η φλόγα του αγώνα δεν θα σβήσει ποτέ!

του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά

Είναι πράγματι βαριά και τραγική η ιστορική μοίρα του Ελληνισμού, καθώς δεν πήρε και δεν χάρηκε τίποτα απ' όσα του ανήκουν, χωρίς να χύσει κρουνούς αίματος, χωρίς να στήσει βωμούς.

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης - Θα σε θυμόμαστε πάντα…

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης - Θα σε θυμόμαστε πάντα…
Με μεγάλη θλίψη, ο Σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης αποχαιρετούμε σήμερα τον αγαπημένο μας Διευθυντή Δημήτριο Κυριακού. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Οι Διοικήσεις της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας και του Συνδέσμου Πολιτικών Υπαλλήλων Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Πιερίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία που οργανώνουν τα αδελφά Σωματεία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ΙΚΑ Νομού Πιερίας.

Το χιονισμένο «ονειρεμένο» Ελατοχώρι-Φώτο Γιάννης Γραμματικόπουλος


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ - ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Δυστυχώς πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που ο Δήμαρχος, αυθαιρετώντας εμφανώς, αποφάσισε μόνος του να αναπλάσει, χωρίς τις απαραίτητες συλλογικές αποφάσεις, την Πλατεία Δημοκρατίας (η γνωστή πλατεία με τα πολλά ονόματα). 

ΔΙΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Με άφατη συγκίνηση και θλίψη αποχαιρετούμε τον εκπαιδευτικό, Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, πολύτιμο συνεργάτη και φίλο Δημήτρη Κυριακού. Πάλεψε γενναία μέχρι τέλους σε μια άνιση μάχη..

Παγκόσμια ημέρα επιληψίας - Αφίσα για την επιληψία στα σχολεία

Παγκόσμια ημέρα επιληψίας - Αφίσα για την επιληψία στα σχολεία
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα επιληψίας, που έχει διεθνώς καθιερωθεί να είναι η δεύτερη Δευτέρα του Φεβρουαρίου κάθε χρόνο, ο Συνήγορος του Πολίτη, στο πλαίσιο της αποστολής του ως Συνήγορος του Παιδιού, αποστέλλει στις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης ενημερωτικές αφίσες για να διανεμηθούν σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Σεισμική δόνηση 4.1 Ρίχτερ πριν από λίγο στην Αλόννησο, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2018