Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή Βασιλόπιτας Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Ν. Πιερίας

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Παραρτήματός της  Ε.Α.Α.Σ. Ν. Πιερίας (Κανάρη 2 ,2ος όροφος ) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, νέο μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Κατερίνη!


Ένα νέο μεγάλο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας βρίσκεται στα σκαριά!

Χρυσοί Σκούφοι 2019 από το Αθηνόραμα - Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

- Χρυσοί Σκούφοι 2019 από το Αθηνόραμα.
- Η Τελετή Απονομής & τα Βραβεία.
- 6 εστιατόρια της Βόρειας Ελλάδας ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.

Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Πιερίας

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019...

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΗΣ «ΕΛΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σύσσωμη η Τεχνική Επιτροπή των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας, ο πρόεδρος Στέργιος Τόκας και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι ποδοσφαιριστές Νέων και Παίδων...

Νεκρός συνταξιούχος πυροσβέστης στην Λαγόραχη Πιερίας

Τραγικός θάνατος για 63χρονο συνταξιούχο πυροσβέστη στη Λαγόραχη Πιερίας όταν στην προσπάθεια του να...

Ανακοίνωση της ΠΓ του ΕΠΑΜ για τις «συνομιλίες» μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας

Η συνέχεια του εγκλήματος της εθνικής μειοδοσίας με την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στούς καλούς μας γείτονες συνεχίζεται. Έτσι, μετά τις "Πρέσπες", μεταφερθήκαμε σε Θράκη και Αιγαίο, ως αποτέλεσμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στον “δημοκράτη”, όπως τον χαρακτήρισε, Σουλτάνο, και στη δυτική πλευρά, στα σύνορα της Αλβανίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ 'ΟΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ'

Εκτεταμένες αναπλάσεις πεζοδρομίων στην οδό Αγίου Δημητρίου - Εφιστάται η προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς

Με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των δημοτών, παρεμβάσεις διαπλάτυνσης πεζοδρομίων επί της οδού Αγίου Δημητρίου (περιοχή ΒΑΤΑΝ) ξεκίνησαν από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

«Ταξίδι στο Ηλιακό Σύστημα: Πενήντα τέσσερα Χρόνια επί τόπου Εξερεύνησης των Πλανητών».

Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ ) του νομού Πιερίας, μετά από τρία χρόνια προσπάθειας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ. θα τιμήσει την πόλη μας με μία ομιλία ο Ακαδημαϊκός κ. Σταμάτιος Κριμιζής στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη».

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΤΕΤΑΡΤΗ 20-2-2019 και ώρα 15:30 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης, αφού έλαβε υπόψη τα άρθρα 8,9 και 10 του Καταστατικού, σας προσκαλεί τη Δευτέρα 04 Μαρτίου 2019 ώρα 17:00 στα Γραφεία του Συλλόγου (ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ 3 Α – Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ), σε τακτική Γενική Συνέλευση με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Με αξιοπρέπεια !!!

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Οι επικείμενες εθνικές, αλλά και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, θεωρούνται από πολλούς, κρίσιμες και αποφασιστικές, για πάρα πολλούς λόγους.

Πριν προχωρήσω όμως παρακάτω, οφείλω να εξηγήσω, γιατί αναφέρομαι στον όρο αξιοπρέπεια.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή, καλεσμένος είναι ο Γιώργος Παπαδημητρίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

Εγκαινιάζεται η ανακαινισμένη αίθουσα γυμναστικής που παραχώρησε ο Δήμος Κατερίνης στον Γ.Α.Σ. «ΑΡΧΕΛΑΟΣ»

Τα εγκαίνια της αίθουσας γυμναστικής, η οποία παραχωρήθηκε από τον Δήμο Κατερίνης στο αντίστοιχο τμήμα του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου του Αρχελάου Κατερίνης, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 π.μ., παράλληλα με τη «Γιορτή της ενόργανης», με την παρουσία Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών του δημοφιλούς αθλήματος.

3η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:«Καλές πρακτικές προγραμμάτων άθλησης και η αλληλεπίδραση προπονητή- γονιού-αθλητή»

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Νίκου Μακρίδη για το Δήμο Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

Φίλες και φίλοι,

το 2019 είναι μια ξεχωριστή χρονιά…

Ελπίδες, για την Ελλάδα να βρει την έξοδο από την κρίση, για την κοινωνία μας, να θρέψει τις πληγές της από την οικονομική ύφεση, για την αυτοδιοίκηση, να βρει τις δυνάμεις που θα της ενισχύσουν το ρόλο της στις ζωές όλων μας.

Εναπομείνας παραδοσιακός πλινθόκτιστος μαντρότοιχος στην Κατερίνη, στοιχείο της πολιτιστικής κληρονομιάς της.

Εναπομείνας παραδοσιακός πλινθόκτιστος μαντρότοιχος στην Κατερίνη, στοιχείο της πολιτιστικής κληρονομιάς της.
*Του Δημήτρη Ρουκά

Ένα από τα κύρια και πιο ενδιαφέροντα κεφάλαια του ανθρώπινου πολιτισμού είναι η ιστορία της δομικής δραστηριότητας του.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

197 – Ο αυτοκράτορας Σεπτίμιος Σεβήρος νικά τον σφετεριστή Κλαύδιο Αλβίνο στη μάχη του Λούγδουνουμ, την πιο αιματηρή μάχη μεταξύ ρωμαϊκών στρατευμάτων.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΦΙΛΟΘΕΗ
➤ ΑΡΧΙΠΠΟΣ
➤ ΝΙΚΗΤΑΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2019