Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο του διημέρου 3/4 Σεπτεμβρίου 2018

Κλοπές, παράνομα τυχερά παιχνίδια και παρεμπόριο περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο του διημέρου 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2018 για την Πιερία.

Συνεχίζεται η ψηφοφορία για να φωτιστεί στις 19/05/2019 η Ελληνική Βουλή με κόκκινο και μαύρο χρώμα.


Όπως έγινε γνωστό, από την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, κατέθεσα πρόταση προς τον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Ν. Βούτση, το Ελληνικό Κοινοβούλιο ανήμερα της 19ης Μαΐου για το έτος 2019, με αφορμή και τη συμπλήρωση των 100 χρόνων, από την έναρξη της δεύτερης και πιο σκληρής φάσης της Γενοκτονίας...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΑ» - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΘ

Κανένας αγρότης και κτηνοτρόφος δεν πρέπει να «τσιμπήσει» στην κυβερνητική προπαγάνδα περί «εξόδου από τα μνημόνια και δίκαιης ανάπτυξης».

Κάλεσμα των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας για το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στις 8 Σεπτεμβρίου

O ελληνικός λαός δεν ξεχνά την ιστορία του γι’ αυτό θα δώσει το παρόν στο νέο μεγάλο Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη για το όνομα της Μακεδονίας.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ YΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ - Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στον Λευκό Πύργο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας θα συμμετέχει στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία που αποφασίστηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και από τις λοιπές Ομοσπονδίες Σωμάτων Ασφαλείας, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Λευκό Πύργο εν όψει της 83ης Δ.Ε.Θ.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του Εσπερινού ΓΕΛ Κατερίνης - Συνέχιση εγγραφών

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Κατερίνης, συγχαίρουν τους μαθητές/τριες του Εσπερινού ΓΕΛ Κατερίνης, για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ποσοστό άνω του 85%.

Μάθιου Νίμιτς προς Σκοπιανούς: "Πάρτε το όνομα της Μακεδονίας τώρα!"

Να αποδεχθούν τη συμφωνία παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας οι Σκοπιανοί ζήτησε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, σε συνέντευξή του στο «Balkaninsight».
"Δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει αν αλλάξει η κυβέρνηση στην Ελλάδα..." είπε ο κ. Νίμιτς!

Έκθεση ζωγραφικής με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Δήμου Κατερίνης

Έκθεση ζωγραφικής με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Δήμου Κατερίνης “COLOURS”- Η ΨΥΧΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΖΕΙ: Ζωγραφικές δημιουργίες του Χριστόφορου Φορίδη στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης.

Χαιρετισμός της Βουλεύτριας Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μπέττυς Σκούφα για τα Ολύμπια εν Δίω 2018

Ως φιλόλογος, εκπαιδευτικός και μητέρα, δεν έχω παρά να εξάρω την τεράστια παιδευτική και παιδαγωγική λειτουργία του θεάτρου και δη της Αρχαίας Ελληνικής Τραγωδίας και Κωμωδίας για τους μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών, καθώς επίσης βέβαια, και για τους ενήλικες.

«Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος»: Γνωρίζοντας τον μυθικό Όλυμπο

Όλυμπος. Μυθικός. Επιβλητικός. Άγριος και πανέμορφος μαζί. Η κορυφή του κόσμου. Το μπαλκόνι των θεών. Τόπος λατρείας των Μακεδόνων. Ένας φυσικός επίγειος παράδεισος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σας προσκαλούμε, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δ. Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ», στην πολιτική εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με ομιλητές τους...

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει το θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες»

Τον πρωτοποριακό θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» που στέφθηκε πανελλαδικά με μεγάλη επιτυχία, για νέες και νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα...

Άμα είναι να κάνεις το καλό, κάνε το σωστά... Ή μια καρυδιά στον δρόμο!

Ο Δήμος Κατερίνης ορθώς ασφαλτόστρωσε τον δρόμο επί της οδού Καρκαβίτσα, "άφησε" όμως στην άκρη του δρόμου (αλλά πάνω στον δρόμο) μια καρυδιά.

Εκδήλωση λήξης του 11ου «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος»

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας καλεί όλα τα μέλη της, τους φίλους της και τις οικογένειές τους να λάβουν μέρος στην εκδήλωση λήξης του «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 19:30 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Η παράδοση του Αιγαίου δια της αδιαφορίας των εθνικών αρχών.

*Γράφει ο Δημήτρης Καζάκης

Σε εξώδικο διαμαρτυρία προς την κυβέρνηση προέβησαν χθες 36 Έλληνες αλιείς, με αφορμή τον «πόλεμο» που έχουν κηρύξει εναντίον τους οι Τούρκοι ψαράδες, οι οποίοι, συνεπικουρούμενοι από το λιμενικό της Τουρκίας λυμαίνονται τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ- ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 «Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας». Ανοίγει τις πύλες της από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 03 Οκτωβρίου

Με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, νέες τεχνολογίες, σύγχρονες εφαρμογές και καινοτομίες θα ανοίξει και φέτος τις πύλες της η 9η ΕΒΕΠ- ΚΜ 2018 την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης (περιοχή Ανδρομάχης). 

Πρόσκληση στα Εγκαίνια της Πινακοθήκης Λιτοχώρου

Τα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Λιτοχώρου με τη μόνιμη έκθεση έργων του καλλιτέχνη Φιλοποίμενος Κωνσταντινίδη (1909-1992) θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Κωνσταντίνος Δημόπουλος, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:00 π.μ.

Πρώτη συνεδρία της Δ.Ι.Σ. για το μήνα Σεπτέμβριο - Στή Συνοδική Επιτροπή Εκκλησιαστικής Τέχνης και Μουσικής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος.


Συνήλθε σήμερα, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018, στην πρώτη Συνεδρία της, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 162ης Συνοδικής Περιόδου.

Γραμματεία Πιερίας του Π.Α.ΜΕ - Ανακοίνωση.

Τα ταξικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συνεχίζουν τις περιοδείες στους τόπους δουλειάς, στο εμπόριο, τα εργοστάσια, τον επισιτισμό-τουρισμό, στους συνταξιούχους, τη νεολαία, ενημερώνοντάς τους για τη συνεχιζόμενη αντεργατική πολίτικη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!

• Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα και αξιοπρέπεια!

• Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών εκπαιδευτικών!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1590 - Ο στρατός του Αλέξανδρου Φαρνέζε αναγκάζει τον Ερρίκο Δ΄ της Γαλλίας να άρει την πολιορκία του Παρισιού.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2018