Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σας προσκαλούμε, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δ. Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ», στην πολιτική εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με ομιλητές τους...

 Βουλευτές Κωνσταντίνο Τσιάρα, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Ιάσων Φωτήλα, Αν. Τομεάρχη Υγείας και Μάξιμο Χαρακόπουλο, Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών, με αφορμή την επίσκεψη και ομιλία του Προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει, την Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ), η Νέα Δημοκρατία, με ομιλητές τους Βουλευτές Κωνσταντίνο Τσιάρα, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Ιάσων Φωτήλα, Αν. Τομεάρχη Υγείας και Μάξιμο Χαρακόπουλο, Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει της 83ης ΔΕΘ και της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι τρεις Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θα βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής στην Πιερία, όπου θα επισκεφθούν παραγωγικές μονάδες και κοινωνικούς φορείς της περιοχής. Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο Βουλευτής της Ν.Δ. στην Πιερία Κώστας Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννης Κουρινιώτης και τοπικά κομματικά στελέχη.

Η εξόρμηση θα ξεκινήσει το πρωί από τον Κολινδρό με επισκέψη στη μονάδα εκτροφής γαλακτοπαραγωγής αγελάδων «φάρμα Γλυκός» και τη Βιομηχανία κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων “Ginox” στο Αιγίνιο. . Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί την εταιρία παραγωγής παραδοσιακών σαλατών «Άλφα Γεύση» στην Κατερίνη, την κοινωνική δομή «Μέριμνα Παιδιού», την εταιρία επεξεργασίας και τυποποίησης επιτραπέζιας ελιάς Κωνσταντόπουλος Α.Ε - «OLYMP», ενώ το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με αγρότες του Δήμου Δίου Ολύμπου στη ΣΠΕΚΟ Βροντούς.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΝΔ ξεφεύγει από τα στενά εθιμοτυπικά όρια της επίσκεψης στη Συμπρωτεύουσα και συγκροτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων επισκέψεων με ευρύτερη θεματολογία, από τις 3 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου. Η ΝΔ σύσσωμη στη Β. Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία που μοχθεί, που παράγει, που εργάζεται και που αισιοδοξεί!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗΣ