Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΜΕ 21 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ 84ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΝΕΑΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΜΠ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

Για τα Ιωάννινα αναχωρεί την Παρασκευή 13/7 η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που θα πάρει μέρος στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων και Α.Μ.Ε.Α. που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15/7 στην Παμβώτιδα λίμνη συγκεντρώνει 300 αθλητές σε 123 πληρώματα.

Εκτροπή φορτηγού στην Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας. Έκλεισε ο δρόμος για μια ώρα περίπου.

Φορτηγό εξετράπη στις 7.30 το απόγευμα στο 20ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης-Ελασσόνας κοντά στα Φωτεινά με συνέπεια να διακοπεί η κυκλοφορία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ κατέληξε, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε πολύ επικίνδυνες αποφάσεις και σχεδιασμούς πολεμικής προετοιμασίας, μέρος των οποίων είναι και η επίσπευση της ένταξης νέων χωρών στη δολοφονική συμμαχία.

Παράταση Της Ημερομηνίας Καταβολής Της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς Υπέρ ΕΛΓΑ Έως Τις 31-08-2018.

Την παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2017, έως τις 31 Αυγούστου 2018 , αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Γ.Α, κατά τη συνεδρίασή του στις 12/07/2017.

Το Συνέδριο της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος - "Οι Συνεταιριστικές Τράπεζες στη Νέα Εποχή".

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Συνέδριο της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος με θέμα οι «Συνεταιριστικές Τράπεζες στη νέα εποχή».

To 7o Γυμνάσιο Κατερίνης σε Διακρατική Συνάντηση στη Γαλλία

Με τη συμμετοχή του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τρίτη και τελευταία Διακρατική Συνάντηση του προγράμματος ERASMUS+ KA2 με τίτλο: "A SECOND CHANCE OF ENVIROΝMENT", που διεξήχθη από 3/7/18 έως 5/7/18, στην πόλη Rieux-Minervois της Γαλλίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ. ΙΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ «ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ».

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας», του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης θα λειτουργήσει Α΄ και Γ΄ Χειμερινό Εξάμηνο...

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ - Για τους εργαζόμενους καθηγητές της ιδιωτικής εκπαίδευσης

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θέμα: Να κατατεθεί άμεσα στους εργαζόμενους καθηγητές της ιδιωτικής εκπαίδευσης το επίδομα ανεργίας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πιερία.

Συνελήφθη χθες (11 Ιουλίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

«Γαλάζιες Σημαίες» στον Δήμο Δίου - Ολύμπου.


Η προσπάθεια τουριστικής αναβάθμισης του τόπου μας, του Δήμου μας, μέσω στοχευμένων κινήσεων, τα τελευταία χρόνια, από το Δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο και τη Δημοτική Αρχή, φέρνει αποτελέσματα.

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την απόκτηση της Ροδούλας Χρυσοστομίδου.

Η Ροδούλα Χρυσοστομίδου είναι γεννημένη το 1999, έχει ύψος 1,78 και αγωνίζεται ως guard -Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΕΚ Καβάλας και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, στους Τιτάνες Δράμας, στην ΜΕΝΤ και στον Ναύαρχο Βότση, ενώ συμμετείχε στα κλιμάκια και τις προεθνικές παγκορασίδων και κορασίδων.

9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018

- Ανοίγει τις πύλες της από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 03 Οκτωβρίου
- Έκπτωση 10 % για κράτηση του χώρου έως 31/7/2018
- Σε καθημερινή βάση οι δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΑΞΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΑΞΙ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018)

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Σύντομη επιγραμματική ενημέρωση για το κοινό και τους φορείς σχετικά με τις δράσεις των επόμενων ημερών που θα πραγματοποιήσουν ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ σχετικά με το θέμα του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Παράταση και Διευκρινήσεις για την Πράξη Συναίνεσης Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Παράταση και Διευκρινήσεις για την Πράξη Συναίνεσης Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού: "ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ: Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω;"

Για το βιωματικό τους χαρακτήρα και την ποικιλία στην προσέγγιση των θεμάτων διακρίνονται οι δράσεις, που με την συμμετοχή πλήθους παιδιών ηλικίας 4 έως 14 ετών υλοποιούνται καθημερινά στις δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού αντίστοιχα.

Πρόσκληση για προσφορά ειδών διατροφής για τις Κατασκηνώσεις & τα Κέντρα Φιλοξενίας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνα

Το Επιμελητήριο Πιερίας στηρίζοντας το σημαντικό και πολυποίκιλο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα, και του Μητροπολίτη μας κ.κ. Γεωργίου, καλεί τα μέλη του να προσφέρουν είδη διατροφής για τις Κατασκηνώσεις και τα Κέντρα Φιλοξενίας της Ιεράς Μητρόπολης που πραγματοποιούνται κατά τη θερινή περίοδο.

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018: Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Εξασφαλίστε έγκαιρα θέση στη μεγάλη αθλητική γιορτή - Άνοιξαν σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο και βάσει της προκήρυξης του αγώνα, οι εγγραφές για τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πιερίας, τον 7ο Αγώνα Δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018.

Εξόρμηση μαθητών λυκείου και φοιτητών από την Ι. Μ. Κίτρους στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Θεσσαλονίκης

Μέσα στα πλαίσια των νεανικών καλοκαιρινών αποδράσεων που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Ιουλίου ημερήσια εξόρμηση 60 φοιτητών και μαθητών λυκείου, η οποία περιελάμβανε αρχικά επίσκεψη στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Γέφυρας Θεσσαλονίκης.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Εξετάσεις Νέων Κυνηγών


Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης σας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις για νέους κυνηγούς θα πραγματοποιούνται δύο φορές τον μήνα, όπως και για όσους κυνηγούς δεν έχουν ανανεώσει την άδειά τους για επτά (7) συνεχόμενα έτη, θα πρέπει εξ αρχής να δώσει εξετάσεις για την απόκτηση άδειας, στην Δ/νση Δασών Ν. Πιερίας, Ηπείρου 10. 

Τι σημαίνει "υπερβαίνω τα όρια" για την ελληνική κυβέρνηση;

Η ελληνική κυβέρνηση απέλασε Ρώσους "διπλωμάτες" με την κατηγορία ότι υπερέβησαν τα όρια και προσπάθησαν να αποκτήσουν επιρροή στην χώρα μας.
Πως βλέπει όμως η κυβέρνηση τον όρο "υπερβαίνω τα όρια";

134 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

927 - Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος Β΄ της Σκωτίας, ο Ίλντριντ Α΄ του Μπάμπουργκ και ο βασιλιάς Όουεν του Στραθκλάιντ αποδέχονται την επικυριαρχία του Έθελσταν της Αγγλίας, οδηγώντας σε επτά χρόνια ειρήνης στο βορρά.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 12 Ιουλίου 2018