Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Για τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό. Πικετοφορία Πέμπτη 16 Δεκέμβρη, 18:30, Σιντριβάνι-Πλατάνι

Η κατάθεση του φετινού κρατικού προϋπολογισμού συμπληρώνει και ολοκληρώνει τη σφαγή των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων της εργατικής τάξης που προηγήθηκε, συμπληρώνει τον νόμο-έκτρωμα του Χατζηδάκη αλλά και τους υπόλοιπους αντεργατικούς νόμους που ψηφίστηκαν στο φόντο των έκτακτων αναγκών της πανδημίας.

Ανακοίνωση τής Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό του θανάτου της 55χρονης παιδιάτρου στην Σκοτίνα Πιερίας, όπου την παρέσυρε το ρέμα Ζλιάνα, η Τομεακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ, καταγγέλλει για άλλη μία φορά τις ελλείψεις που υπάρχουν τόσο σε αντιπλημμυρικά έργα, όσο και σε οδικά δίκτυα που θα εξασφαλίζουν την ασφαλή μετακίνηση των εργαζομένων, του λαού συνολικότερα, από και προς τον προορισμό του.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Ο Χιονοδρομικός όμιλος Κατερίνης, ενημερώνει τα μέλη του και το κοινό της Πιερίας, ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος εγγραφών της Ακαδημίας εκμάθησης Ski και Snowboard για τη νέα χρονιά, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από την πανδημία που προβλέπονται από τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ανακοίνωση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πιερίας για τον θάνατο της 55χρονης παιδιάτρου από την Κατερίνη

Την 12/12/2021 και περί ώρα 07:47΄, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας για την ύπαρξη τυχόν εγκλωβισμένου ατόμου εντός οχήματος, το οποίο είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στην περιοχή της Σκοτίνας, θέση ρέμα «Ζηλιάνας», του Δήμου Δίου – Ολύμπου Πιερίας.

EΛΜΕ Πιερίας - ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Στήριξη από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πιερίας

H EΛΜΕ Πιερίας για τη Δευτέρα 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 κηρύσσει, τρίωρη διευκολυντική στάση για τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου, ώστε οι συνάδελφοι – μέλη του συλλόγου μας να...

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Με επιτυχία διοργανώθηκαν ο 15ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας και τα 6α Ολύμπια Μονοπάτια

Με τη συμμετοχή άνω των 600 αθλητών από Ελλάδα και εξωτερικό διοργανώθηκαν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 ο «15ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας» και τα «6α Ολύμπια Μονοπάτια – Viola striis-notata» μήκους 23 χλμ και 11 χλμ αντίστοιχα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ στην συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Πλατεία Ελευθέριας, την Τρίτη 14/12

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – OAEE – ΙΚΑ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η μελανόλευκη ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή, θερμά και βαθύτατα συλλυπητήριά τους...

Ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο της Κυριακής 12-12-2021 (ΙΑ' Λουκά - Προπατόρων) με απόδοση στην νεοελληνική

Το Αποστολικό Ανάγνωσμα
(᾿Εφεσ. ε´ 8-19)


Αδελφοί, ὡς τέκνα φωτὸς περιπατεῖτε· – ὁ γὰρ καρπὸς τοῦ Πνεύματος ἐν πάσῃ ἀγαθωσύνῃ καὶ δικαιοσύνῃ καὶ ἀληθείᾳ· – δοκιμάζοντες τί ἐστιν εὐάρεστον τῷ Κυρίῳ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 12η Δεκεμβρίου είναι η 346η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (347η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 19 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βελτιώνεται πρόσκαιρα ο καιρός σήμερα στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Κυριακή σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2021