Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 5-7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ


ΑΓΕΠ -ΣΦΚ Πιερικός-Αρχέλαος  53-39

Διαιτητής : κ. Χρυσάφης Σ. και Χαρακλιάς Δ.

Δεκάλεπτα : 8-4, 17-17, 25-31, 27-39

Tο σποτ του ΠΑΜΕ για την απεργία της 3ης του Δεκέμβρη

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν.Τ.ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Με το νομοσχέδιο για τα ασφαλιστικό που σχεδιάζει να ψηφίσει η Κυβέρνηση θα δοθεί το τελειωτικό χτύπημα στην Κοινωνική Ασφάλιση με την ενοποίηση όλων των Ταμείων, την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, την ολοκληρωτική ανατροπή του χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος που από δημόσιο, αναδιανεμητικό και αλληλέγγυο θα μετατραπεί σε ατομικό-κεφαλαιοποιητικό, χωρίς την εγγύηση του κράτους, με δραματικά μειωμένες παροχές και κατάργηση των επικουρικών συντάξεων.

Ανακοίνωση - Κάλεσμα του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του Συριζα για την απεργία της 3ης Δεκέμβρη

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, τους/τις άνεργους/ες, τους/τις συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη.
Οι λαϊκοί αγώνες, τα κοινωνικά κινήματα και οι εργατικές διεκδικήσεις αποτελούν κρίσιμο παράγοντα για μια πραγματική δημοκρατία, για την ανατροπή της βαριάς κληρονομιάς που έχει αφήσει η υλοποίηση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών των τελευταίων χρόνων. Μέσα από τις καθημερινές μικρές και μεγάλες μάχες του κόσμου της δουλειάς μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτό το στοίχημα για μια διαφορετική πορεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα. Να απαντήσουμε στους καθημερινούς εκβιασμούς εργοδοσίας και νεοφιλελεύθερων πολιτικών και οικονομικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας. 

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΜΝΗΜΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ»

 Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση «Μνήμες Νικηφόρων Αθλητών» στο Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος.
          Συλλεκτικά μετάλλια, έπαθλα, δάδες Ολυμπιακών λαμπαδηδρόμων, κύπελλα, σπάνιο φωτογραφικό υλικό, στολές και διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα με θέμα τον αθλητισμό, παρουσιάζονται στο κοινό. Η έκθεση που συνδιοργανώνουν , στα πλαίσια των Αικατερινείων η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, ο Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης και ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «Ζευς» αναδεικνύει τους δεσμούς του τρίπτυχου «σώμα, νους και ψυχή».

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης: ΟΣΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ


Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους του Νομού μας, στη  Γενική Απεργία που πραγματοποιείται την προσεχή Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.
Μετά από 6 χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, η κυβέρνηση αθετώντας τις δεσμεύσεις της  συνεχίζει την  ίδια ανάλγητη και καταστροφική πολιτική, εφαρμόζοντας το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο, προωθώντας μέτρα και πολιτικές που εντείνουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης Ηρακλής Τσανικίδης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS


ΕΟΡΤΙΕΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου, εφέτος σε ορισμένους Ιερούς Ναούς, θα τελεστούν και επιπλέον ιερές ακολουθίες και θείες λειτουργίες, κατά την περίοδο των εορτών.
Έχει καταρτισθεί ειδικό πρόγραμμα τελέσεως των Μεγάλων Ωρών, των Θ. Λειτουργιών Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων, των ειδικών Αγρυπνιών και τελετών, σε ειδικό ωράριο, εκτός αυτών που ήδη τελοῦνται σε κάθε Ενορία.

Το πρόγραμμα: 

Αντίστροφη μέτρηση για το Χριστουγεννιάτικο χωριό! 11 ημέρες και σήμερα!

Η Μητρόπολη ανάβει το... δέντρο της!


ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 8.00 το βράδι, μπροστά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί υπαίθρια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Συνάξεων της Κατερίνης.

Στα πλαίσια της εορταστικής εκδήλωσης θα γίνει και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου (φυσικός κέδρος), που βρίσκεται στην αυλή της Μητροπόλεως.

" Η συνταγή της Πωλέτ " Από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου την ταινία " Η συνταγή της Πωλέτ ". Οι προβολές γίνονται στις 19.30 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.

Σκηνοθεσία: Ζερόμ Ενρικό
Παίζουν: Μπερναντέτ Λαφόν,Κάρμεν Μάουρα, Ντομινίκ Λαβάν


Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον το σεμινάριο στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για το ελληνικό τσάι του βουνού


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η Π.Ε.Πιερίας συμβάλλει  στη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την αύξηση της παραγωγής , ανάδειξη και προώθηση των ποιοτικών τοπικών αγροτικών προϊόντων και  ενθάρρυνση των νέων να ασχοληθούν με τη γεωργία»

Το ενδιαφέρον καλλιεργητών και εν δυνάμει καλλιεργητών  της Πιερίας κέντρισε το σεμινάριο Επιμόρφωσης Παραγωγικής Βάσης με τίτλο: «Δημιουργία μητρικών φυτών με στόχο τη διατήρηση ex situ  διαφόρων ειδών Sideritis  L. -“Ελληνικό Τσάι του Βουνού” με τη μέθοδο του μικροπολλαπλασιασμού» που διοργάνωσε  ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε.Πιερίας.

"ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015" Δ.Τ. - Μουσικό πρόγραμμα με πρωταγωνιστές βραβευθέντες μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Την Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κατερίνης - Ώρα: 19.00
Μουσικό πρόγραμμα με πρωταγωνιστές βραβευθέντες μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης
Μουσικό πρόγραμμα, για τέσσερα χέρια παρουσιάζουν οι βραβευθέντες μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης Κοκολάκης Νικόλαος και Παπαφωτίου Θεόδωρος, στο πλαίσιο των «Αικατερινείων 2015».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, ώρα: 19.00 και διοργανώνεται από τον Δήμο Κατερίνης και τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΙΩΣΗΦ ΦΙΛΟΘΕΪΤΟΥ


Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στο Ιερό Φιλοθεΐτικο Κελλίου Γενεσίου Θεοτόκου, τελέστηκε το διετές μνημόσυνο του Ιερομονάχου Ιωσήφ, Γέροντος του Κελλίου.
Προηγήθηκε ο εσπερινός και ακολούθησε η πανυχίδα του μνημοσύνου, κατά την αγιορειτική τάξη.
Έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Αρχιμ. Νικόδημος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Κίτρους Αρχιμ. Βαρνάβας Λεοντιάδης και Ν. Ιωνίας Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης και άλλοι κληρικοί.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος εξέφρασε τις δέουσες ευχές, εκ μέρους όλων των παρισταμένων, στον διάδοχο του μακαριστού Γέροντος, Ιεροδιάκονο Εφραίμ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ

Το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας θα συμμετέχει εκ νέου, στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β. στην από 30/11/2015 συνεδρίαση του Δ.Σ. της,  με αποχή από δευτερογενείς μεταφορές (επανεξετάσεις, εξιτήρια) κατά τις παρακάτω ημερομηνίες 2,3,4/12/2015 και από 7/12/2015 με επιπλέον δέσμευση, για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εάν δεν υπάρξει λύση στα θέματα του διεκδικητικού πλαισίου.
                                Τα θέματα του διεκδικητικού πλαισίου είναι τα παρακάτω:

Αλλαγή ημερομηνίας για την εκδήλωση για τη Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις

Πέμπτη 03-12-2015 και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Κατερίνης, θα δοθεί συνέντευξη τύπου για την εκδήλωση για τη Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αστέριο Φαρμάκη και από εκπροσώπους των Φορέων του Ν. Πιερίας: Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα, Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Δήμου Κατερίνης, Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, ΙΚΑ Υποκατάστημα Κατερίνης, ΠΕΔΥ Μ.Υ. Κατερίνης, ΕΚΑΒ Πιερίας, Συλλόγου Νεφροπαθών Πιερίας, ΕΕΣ Κατερίνης, Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, Εστίας Πιερίδων Μουσών, Σωματεία Εργαζομένων Γ.Ν. Κ.-Ψ.Τ., Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Πιερίας. 

Ο Διοικητής
Αστέριος Φαρμάκης

Εκδήλωση στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. (Φώτο-βίντεο)


(Σε επόμενο ρεπορτάζ θα παρακολουθήσετε και τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.)

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ. Γεώργιος, και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου:


Το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της Κατερίνης


Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Νέα Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου


          Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας γνωστοποιεί την ίδρυση και λειτουργία Νέας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας (Ν. Έφεσο).
          Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη σχολή μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στην Επιτροπή Διαιτησίας και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας έως 31-12-2015.
          Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 23510-27565 και 6944915644 (κ. Μαβίνης).


Από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας

"ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015" - VIDEO: Συμεών Χαραλαμπίδης Δήμαρχος Κατερίνης 1975-1986, " Άνθρωποι του τόπου μας για τον τόπο μας"

Άγγιξε τις ψυχές όλων η ομιλία του κ. Δημητρίου Νικόλσκυ στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.

Άγγιξε τις ψυχές όλων η ομιλία του κ. Δημητρίου Νικόλσκυ Προέδρου της Επιτροπής για τα δικαιώματα Α.Μ.Ε.Α. στο Συμβούλιο της Ευρώπης που έδωσε στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης στις 30/11/2015 με θέμα «Τα δικαιώματα των Α.Μ.Ε.Α.».


Μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη για «Τα δικαιώματα των Α.Μ.Ε.Α.» πραγματοποίησε της Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η Σχολή Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε Συνδιοργάνωση με την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης. Ομιλητής ήταν ο Δημήτριος Νικόλσκυ, πρόεδρος της επιτροπής για τα δικαιώματα των Α.Μ.Ε.Α. στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κατερίνης με συνδιοργανωτή τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης. Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.Παναγιώτης  Κουρουμπλής ο οποίος επειδή έλειπε εκτάκτως στο εξωτερικό έστειλε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Συλλυπητήριο

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πιερίας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Ορέστη Δημόπουλο Πρόεδρο της Δόξας Λιτοχώρου και την οικογένειά του, για την απώλεια του αγαπημένου του πάτερα Στυλιανού.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος Πολυχρόνης

ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΩΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Η ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΕΤΤΥ ΣΚΟΥΦΑ

1-9 Δεκέμβρη,σταθμός Καράκας, Βενεζουέλα.
Προσκεκλημένη της Πρεσβείας της Βενεζουέλας ως μία από τους διεθνείς εκλογικούς παρατηρητές των εθνικών εκλογών της χώρας  για την Εθνοσυνέλευση τους.
Στην διάρκεια της επίσκεψής μου θα επισκεφτώ το εθνικό κέντρο εκλογών ,θα παρακολουθήσω την εγκατάσταση εφορευτικών επιτροπών ,θα επισκεφτώ εκλογικά τμήματα στην Βενεζουέλα και θα παρακολουθήσω την κατανομή των μηχανημάτων ψηφοφορίας.
Την ημέρα των εκλογών θα βρίσκομαι στο Διεθνές Κέντρο Τύπου παρακολουθώντας την καταμέτρηση αλλά και την ανακήρυξη του νικητή των εκλογών.
Στο περιθώριο  της επίσκεψης θα συναντήσω τον Έλληνα πρέσβη και μέλη της Ελληνικής παροικίας στην Βενεζουέλα.

Την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο οδόστρωμα της οδού 7ης Μεραρχίας, η οποία και είχε πληγεί σχεδόν ολοσχερώς την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, όταν και έσπασε ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης της πόλης μας.

 Τα συνεργεία και το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΥΑΚ, δούλεψαν ακούραστα επί τρεις ημέρες, ώστε να παραδώσουν την οδό 7ης Μεραρχίας και πάλι στην κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015, και αφού το απόγευμα αποκαταστάθηκε πλέον η ζημία στον κεντρικό αγωγό και επανήλθε η υδροδότηση στην πόλη, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ παρέμειναν στο σημείο, ώστε να αποκαταστήσουν και τη ζημία που έγινε στο οδόστρωμα ,το πεζοδρόμιο και τα κράσπεδα της οδού 7ης Μεραρχίας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της έντονης νεροποντής.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ

Την Τετάρτη 02-12-2015 και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Κατερίνης, θα δοθεί συνέντευξη τύπου για την εκδήλωση για τη Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αστέριο Φαρμάκη και από εκπροσώπους των Φορέων του Ν. Πιερίας: Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα, Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Δήμου Κατερίνης, Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, ΙΚΑ Υποκατάστημα Κατερίνης, ΠΕΔΥ Μ.Υ. Κατερίνης, ΕΚΑΒ Πιερίας, Συλλόγου Νεφροπαθών Πιερίας, ΕΕΣ Κατερίνης, Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, Εστίας Πιερίδων Μουσών, Σωματεία Εργαζομένων Γ.Ν. Κ.-Ψ.Τ., Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Πιερίας.

Ο Διοικητής
Αστέριος Φαρμάκης

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΖΩΚΑΤ




 Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες  
Την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη συμμετέχουμε στην πανελλαδική  απεργία. Δίνουμε   απάντηση  σε κυβέρνηση, Ε.Ε. και εργοδοσία. Ο προϋπολογισμός που κατάθεσε  στη βουλή η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία ακολουθεί πιστά την ίδια πεπατημένη των προηγούμενων κυβερνήσεων, φορτώνει νέα βάρη στις πλάτες της εργατικής τάξης  και γενικότερα στη λαϊκή οικογένεια με ότι αυτό συνεπάγεται. Μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δαπανών, κλπ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.


Αναχώρησε την Παρασκευή 27/11/2015 5μελές κλιμάκιο του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ε.Ε.Σ., για εβδομαδιαία αποστολή στην Μυτιλήνη στα πλαίσια των ανθρωπιστικών και διασωστικών αποστολών του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, αλλά και την υποστήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΓΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Ο Χρήστος Γκογκίδης στη δεύτερη θητεία του στον Πιερικό Αρχέλαο είναι ένας από τους σταθερότερους παίκτες της ομάδας και η προσφορά του είναι πολύπλευρη. Την Κυριακή πραγματοποίησε ακόμη μία μεστή εμφάνιση απέναντι στο ΣΑΑΚ Ανατόλια και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη με 21 πόντους,3/4 δίποντα.4/10 τρίποντα,3/4 βολές,4 ριμπάουντ,1 κλέψιμο,1 ασίστ και 4 κερδισμένα φάουλ!!

 

Δεκέμβρης, ο μήνας του Χριστουγεννιάτικου χωριού! 11 ημέρες και σήμερα...