Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ Ν, ΠΙΕΡΙΑΣ Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του "Θερινού Δωδεκάλογου"

Την  Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015,η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας  φιλοξένησε στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης παραδοσιακά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων, οργανώνοντας άψογα μια πανδαισία μουσικών ρυθμών και χορευτικών παρουσιάσεων σε μια γιορτή τιμής προς τη λαογραφική παράδοση του τόπου μας. Ήχοι ελληνικοί, χρώματα και γνώριμες κινήσεις της ελληνικής χορευτικής κληρονομιάς, πλημμύρισαν την αυλή του Καπνικού Σταθμού της πόλης μας.
Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας παρουσιάζει  Έκθεση φωτογραφίας με θέμα (Μικρά Ασία από τους αρχαίους χρόνους έως την Μικρασιατική καταστροφή) καθώς και Κούκλα με στολή Ταγματάρχη εκστρατευτικού σώματος Μ. Ασίας. Η Έκθεση θα παραμείνει έως και την Δευτέρα 22 Ιουνίου.


Ευχαριστούμε θερμά την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για το κάλεσμα, την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις που ακολουθούν

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                                                                                                        Γ.Γ. Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"



Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ αποτελεί υπέρτατη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας... Ας το αποδείξουμε έμπρακτα για μία ακόμη φορά, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο μας!
Την ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015, από τις 9 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, ειδικό συνεργείο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης θα βρίσκεται στη Στέγη του Συλλόγου (Νίκης 12 - 2351039364), για να συνδράμει προς αυτό το σκοπό!
Δίνουμε αίμα... χαρίζουμε ΖΩΗ!!!

Με εκτίμηση,


το ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας " Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"

Ανεστάλη η επίσχεση εργασίας από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, Καταβολή πρόσθετων αμοιβών Α’ τριμήνου 2015 στις 27/6

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που διακατέχονται από αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, μετά και από τις σημερινές εξελίξεις ότι θα πληρωθούν στις 27/6/2015 ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται (εξαιρέσιμα Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου 2015) και την δέσμευση του Υπουργού για την αποδέσμευση των χρημάτων για την λειτουργία του Οργανισμού και την εξόφληση των εξαιρέσιμων και εκτός έδρας που εκκρεμούν, αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους προσωρινά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος     Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος   Μπαρκονίκος Χρήστος


Πηγή: somatioekab166.gr

Ενημέρωση για πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ΟΓΑ

Αγαπητά μέλη,

     
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 11-6-2015 αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τις επιχειρήσεις (τουριστικά καταλύματα, ταξιδιωτικά πρακτορεία, βιβλιοπωλεία, θέατρα),που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2015.
Σας κοινοποιούμαι  τα έγγραφα μας στην ιστοσελίδα μας www.makedoniaholidays.gr (http://www.makedoniaholidays.gr/article.php?idr=94) και θα παρακαλούσαμε  να ανταποκριθείτε άμεσα  στην υποβολή των δικαιολογητικών ώστε να έχει χρόνο η Διοίκηση του ΟΓΑ να τα επεξεργαστεί προκειμένου να αρχίσουν όσο το δυνατό  πιο έγκαιρα τα προγράμματα.


Επισημάνουμε:
Όσοι επιχειρηματίες Τουριστικών Καταλυμάτων, πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και ενδιαφέρονται να συνάψουν σύμβαση µε τον ΟΓΑ, προκειμένου να δέχονται στα καταλύµατά τους δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού ή και δικαιούχους του Ιαµατικού Τουρισμού, μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους των Προγραμμάτων (Προϋποθέσεις- Διαδικασίες Ένταξης- Υποχρεώσεις κλπ) από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr (Προγράμματα Αγροτικής Εστίας). Η Αίτηση–∆ήλωση Συμμετοχής θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.oga.gr/katalymata-aitiseis, εν συνεχεία θα εκτυπώνεται και θα αποστέλλεται η έντυπη μορφή της µε τα συνοδευτικά δικαιολογητικά, υπογεγραμμένη νοµίµως, ταχυδρομικά ή ιδιοχείρως µέχρι την 30-6-2015(ημερομηνία σφραγίδας Ταχυδρομείου ή αρ. πρωτ. εισερχομένου ΟΓΑ) στην κατωτέρω διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (Ο.Γ.Α.), ΓΕΝΙΚΗ ∆/ΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΚΛΑ∆ΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, Πατησίων 30, 101 70 ΑΘΗΝΑ

                                                Με εκτίμηση,
                                      Για το Δ.Σ. της Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.
                   Ο Πρόεδρος                                              Ο Γραμματέας
           Γρηγόριος Βεϊδαμενίδης                                   Ιωάννης Χαρίσης
                              


Πανδαισία παραδοσιακών μουσικών ρυθμών στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης Ήχοι ελληνικοί, χρώματα και γνώριμες κινήσεις της ελληνικής χορευτικής κληρονομιάς, πλημμύρισαν την αυλή του Καπνικού Σταθμού της πόλης μας.



Ο κίνδυνος μετατροπής της πολιτισμικής μας κληρονομιάς σ’ ένα μουσειακό πολιτισμικό είδος, οδηγεί στην ανάγκη να συμβάλλει κάθε τόπος και κάθε πολίτης ξεχωριστά, στην προσπάθεια διαφύλαξης της. Συμπολίτες μας, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην παράδοση, είναι άξιοι θαυμασμού και θα πρέπει να αποτελούν πρότυπα μίμησης.

Αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους και τις οικογένειές τους είχε καλεσμένους στην αυλή του Καπνικού Σταθμού, την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και απ’ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση το …κάψανε!

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 στις 7.00 μ.μ. Μαζευόμαστε στην Πλατεία Ελευθερίας για να πούμε ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στον ΕΝΦΙΑ, ΟΧΙ στα Διόδια, επαναφορά του 13ου μισθού, επαναφορά του δώρου, επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων, κατάργηση του ειδικού φόρου θέρμανσης, πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης, επαναφορά των πολυτεκνικών επιδομάτων, αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ σε όλους, κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!!!


ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ UEFA Euro U-19 2015

«Στις 29 Ιουνίου, από την Κατερίνη, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2015. Η τιμή των εισιτηρίων για τους αγώνες στη φάση των ομίλων θα είναι 3 ευρώ, με δωρεάν είσοδο για τα παιδιά κάτω των 16 ετών ενώ για τους ημιτελικούς και τον τελικό η τιμή έχει οριστεί στα 5 ευρώ με δωρεάν είσοδο, και πάλι, για τα παιδιά κάτω των 16.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται σε κάθε πόλη ως εξής:



Κατερίνη από 29/6/2015 και έως το τέλος του τουρνουά

1. Κεντρική πλατεία Κατερίνης (Κιόσκι Διοργάνωσης) 10:00–14:00 & 18:00–21:30

2. Κεντρικό κυλικείο Α ΔΑΚ Κατερίνης 08:00–22:00

3. Ημέρες αγώνων κεντρικό εκδοτήριο Α ΔΑΚ 16:00–Έναρξη αγώνα



Βέροια από 3–6/7/2015 & 9–13/7/2015

1. Κιόσκι Πλατείας Ελιάς 10:00–14:00 & 18:00–21:30

2. Γραφεία Δημοτικού Γηπέδου Βέροιας καθημερινά από 10:00–17:00

3. Ημέρες αγώνα εκδοτήρια γηπέδου 17:00-Έναρξη αγώνα



Λάρισα από 5-9/7/2015 & 15-16/7/2015

1. Κεντρική Πλατεία Λάρισας 10:00–14:00 & 18:00–21:30


2. Ημέρες αγώνων Εκδοτήρια AEL FC 16:00–Έναρξη αγώνα

Από την 1η μέχρι και την 31η Ιουλίου και ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για τρόφιμα

Από την 1η μέχρι και την 31η Ιουλίου, οι ωφελούμενοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις – προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα- «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους», ενώ ως έτος αναφοράς των φορολογικών δηλώσεων ένταξης ορίζεται το οικονομικό έτος 2015, δηλαδή η χρήση 2014.

Αυτό επισημάνθηκε από την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες (σ.σ. Δευτέρα) στο υπουργείο Εργασίας.

Τον Δήμο Κατερίνης (επικεφαλής εταίρος - leader) στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Παπαζιώγας, ενώ παρέστησαν και στελέχη του Δήμου Κατερίνης. Στη σύσκεψη, έλαβαν επίσης μέρος ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Αντώνης Παπαδεράκης, καθώς και περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και δήμαρχοι, οι οποίοι αποτελούν τους επικεφαλής εταίρους (Leaders) των «Κοινωνικών Συμπράξεων» και έχουν αναλάβει τη διανομή της βοήθειας, στο πλαίσιο εφαρμογής των δράσεων του ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους.



Ο κ. Παπαζιώγας είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με την κα Φωτίου για την εξέλιξη του προγράμματος και για τον τρόπο που ο Δήμος Κατερίνης θα προχωρήσει στην υλοποίησή του, ενώ όπως τόνισε σε δήλωσή του αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης: «Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος (leader) στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, έχει ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη του προγράμματος και θα ενημερώσει άμεσα και έγκαιρα όλους τους πολίτες της Πιερίας για το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος».   

Γενικότερα, πρόκειται για ένα πρόγραμμα, για την υλοποίηση του οποίου, απαιτείται η δημιουργία κοινωνικής σύμπραξης με όλους τους κοινωνικούς φορείς που δρουν στην Πιερία. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερωτική συνάντηση όλων των εταίρων της σύμπραξης, των κοινωνικών φορέων υλοποίησης του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD», θα πραγματοποιηθεί όπως είναι γνωστό στο Δημαρχείο Κατερίνης, αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, ώρα 13.00, όπου θα συζητηθούν όλες οι  πρόσφατες εξελίξεις και το στάδιο, στο οποίο βρίσκεται η πρόταση. Η συνάντηση είναι ανοικτή για το κοινό.





Την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 ανοίγουν τα παρατηρητήρια του «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος»

8η χρονιά «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος»

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, μετά από συνεννόηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανακοινώνει την έναρξη του 8ου «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος 2015» και καλεί τους πολίτες της Πιερίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να συμβάλλουν στην εθελοντική πυροπροστασία των δασών μας.


Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η πρώτες βάρδιες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου, στα παρατηρητήρια των Ν. Πόρων και της Πλάκας Λιτοχώρου. Το παρατηρητήριο της Ελάφου, όπως κάθε χρονιά, θα λειτουργήσει μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Καλούνται τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, η οποία συμβάλλει αποτελεσματικά, όχι μόνο στην άμεση προστασία  του εθνικού μας πλούτου αλλά και στην ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον.



ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας στην Αθήνα (Β. Αττική) και Χαλκίδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αθήνα (Β. Αττική) και Χαλκίδα για τις 23 με 24 Ιουνίου 2015.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής, θα συμμετέχουμε και σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας όπως αυτό αποφασίστηκε από όλες τις Συνταξιουχικές Οργανώσεις να υλοποιηθεί στις 23 Ιουνίου και ώρα 18.00.
Το κόστος συμμετοχής κατά άτομο είναι 30,00 Ευρώ και περιλαμβάνει τη μετακίνηση, τη διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο και πρωινό.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Σωματείου επί της οδού Γεωργάκη Ολυμπίου 1 (2ος όροφος) και στο τηλέφωνο : 2351078736 τις ώρες 19.00 – 21.00, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου καθώς και από το τουριστικό γραφείο του κ. Βελώνη επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
    Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γενικός Γραμματέας


Κουτσής Δημήτριος                                                          Τσαλός Αθανάσιος

Την Κατερίνη επισκέφτηκε το καραβάνι των απεργών της coca cola για ενημέρωση.



Ασφαλτοστρώσεις από το Δήμο Κατερίνης στη Δημοτική Ενότητα Κορινού

Την πρώτη φάση ασφαλτοστρώσεων στη Δημοτική Ενότητας Κορινού ολοκλήρωσαν τα συνεργεία του Δήμου Κατερίνης. Οι παρεμβάσεις αφορούν τη συντήρηση και την αντικατάσταση του ασφαλτικού τάπητα σε υφιστάμενες οδούς όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο, εντός της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού, συνολικού εμβαδού 650 τετρ. μέτρων περίπου και επιπλέον 800 τετρ. μέτρων που οδηγούν προς την παραλία του Κορινού.


Τα συνεργεία του Δήμου Κατερίνης, βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα παρεμβαίνοντας κι εκτελώντας άμεσα τόσο τα αιτήματα των πολιτών όσο και τις ανάγκες που παρουσιάζονται στο οδικό δίκτυο, διατηρώντας ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης.



Οι ασφαλτοστρώσεις και οι συντηρήσεις οδοστρωμάτων συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου στην Κατερίνη

Περισσότεροι από 400 αθλητές - αθλήτριες και φίλοι του αθλητισμού από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στον καθιερωμένο αυτό αθλητικό θεσμό. Από τους αγώνες, δεν έλειψαν οι μεγάλες επιδόσεις και τα προσωπικά ρεκόρ, σε όλα τα αγωνίσματα, με τις εντυπώσεις όμως να τις κερδίζει η προσπάθεια και η συμμετοχή σε ηλικίες από 35 έως 100 ετών.

Ευγενής άμιλλα, ρεκόρ και συγκίνηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών ΣτίβουΤο πρωτάθλημα συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου, ο ΣΕΒΑΣ Πιερίας και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

«Άνθρωποι και στιγμές στο ΚΑΠΗ Κατερίνης» Έκθεση φωτογραφίας του Θανάση Μισιτσάκη στην Αστική Σχολή



«Άνθρωποι και στιγμές στο ΚΑΠΗ Κατερίνης» τιτλοφορείται η έκθεση φωτογραφίας του Θανάση Μισιτζάκη, η οποία φιλοξενείται στην Αστική Σχολή (έως τις 21 Ιουνίου ). Την έκθεση συνδιοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.
Δεκάδες φωτογραφικά στιγμιότυπα ασπρόμαυρα και έγχρωμα αποτυπώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και όπως επισημαίνει - αναφερόμενος στην ταυτότητα της έκθεσης - ο ίδιος ο δημιουργός : «Χαρακτηριστικό της είναι η προβολή συνηθειών των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στις εγκαταστάσεις των ΚΑΠΗ Κατερίνης».
Ποιο όμως ήταν το έναυσμα για την θεματική ενότητα της έκθεσης;

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Ενημερωτική συνάντηση κοινωνικών φορέων στο πλαίσιο υλοποίησης του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD».

Ύστερα από τον προσδιορισμό των Κοινωνικών Συμπράξεων για την υλοποίηση των παρεμβάσεων του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD» με την αριθμ. Δ23/οικ. 23761/1507 απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοιν. Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β 1064/05.06.2015), σας καλούμε στο Δημαρχείο Κατερίνης, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, ώρα 13.00, σε ενημερωτική συνάντηση για τις πρόσφατες εξελίξεις και το στάδιο, στο οποίο βρίσκεται η πρόταση.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος

Νίκος Παπαζιώγας


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜμΕ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007-2013»



Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου, στο Επιμελητήριο Πιερίας, προκειμένου να ενημερωθούν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου –Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» για τους τρόπους και τις προϋποθέσεις να λάβουν παράταση υλοποίησης του έργου.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Πιερίας και η ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ. Την ενημέρωση πραγματοποίησαν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ κ. Σπύρος Σκοτίδας και η κα Αμαρυλλίς Μήτση (Στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ). Στην ημερίδα συμμετείχε, επίσης, ο Υπεύθυνος Δημοσιότητας και Πληροφόρησης του Φορέα κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος.

Στην 45η Συνέλευση της Οικονομικής Συνεργασίας Εύξεινου Πόντου ο Ζήσης Ζάννας


Σημαντικές επαφές είχε ο βουλευτής Πιερίας Ζήσης Ζάννας κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε επίσημη αποστολή της Βουλής, στην 45η Κοινοβουλευτική Συνέλευσης της Οικονομικής Συνεργασίας Εύξεινου Πόντου (ΟΣΕΠ) που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας την περασμένη εβδομάδα.
Ο κ. Ζάννας ήταν μεταξύ των επίσημων ομιλητών της Συνέλευσης, όπου αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία που έχει η χρήση των νέων τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας και της παραγωγής, με βασική προϋπόθεση την ενίσχυση των επενδύσεων και τον εκσυγχρονισμό της υπάρχουσας νομοθεσίας.

DANCE for a CAUSE – Χορεύουμε για ένα σκοπό


Το Almira Beach Bar και ο Viva 88.3fm,

σας καλεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 μετά τις 20:00

σε ένα Beach Afternoon Party, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.


DANCE for a CAUSE – Χορεύουμε για ένα σκοπό


Ελάτε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, προσφέροντας στον Εθελοντισμό.

Θεωρούμε υποχρέωση όλων να παρευρεθούμε και να διασκεδάσουμε, σε ένα Party που θα εξελιχθεί σε θεσμό!!!



Μέρος των εσόδων θα διατεθεί  στο Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Παραρτήματος Κατερίνης για αγορά εξοπλισμού.

Αθανασίου Διάκου με Φαρμάκη, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή!




Έκατσε.. το οδόστρωμα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τόσο από τους οδηγούς αυτοκινήτων αλλά και από πεζούς και ποδηλάτες.
Οι κάτοικοι μας είπαν ότι έχει ειδοποιηθεί ο Δήμος εδώ και 2-3 ημέρες για την βλάβη.
Εμείς παρατηρήσαμε ότι ο κώνος που τοποθετήθηκε πάνω στην λακούβα έχει πιαστεί με δυο μικρές βίδες…



Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της ημέρας να έχει αποκατασταθεί η βλάβη ή τουλάχιστον να παρθούν «σοβαρά» μέτρα ασφαλείας για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-2 Τιμήθηκε ο Λυκειάρχης Αναστάσιος Χαλιαμάλιας


   

   Φιλικών αγώνων συνέχεια για τους παλαιμάχους του Πιερικού. Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου 2015 φιλοξένησαν στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου-Ολύμπου την αντίστοιχη ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης Καρδίτσας.
   Σκορ 4-2 με νικήτρια την ομάδα της Κατερίνης.
   Το παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.
   Οι Καρδιτσιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Ζιάγκο. Ο Πιερικός πήρε το προβάδισμα με γκολ των Παπαβασιλείου και Στύλου. Με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ που παραχώρησε ο Πεΐδης ανατρέποντας τον Ζιάγκο, ο Στάθης ισοφάρισε σε 2-2. Ο Στύλος με άλλα δύο τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 4-2. 
   Καλωσορίζοντας τους Θεσσαλούς παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού Νίκος Καλαμπάκας, αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεργασία των δύο σωματείων και ευχήθηκε με υγεία και καλή διάθεση να συνεχίσουν και στο μέλλον ανάλογες ποδοσφαιρικές συναντήσεις.

Παραδοσιακοί χοροί στον καπνικό σταθμό χθες το βράδυ.(Φωτογραφίες)


Η εκδήλωση του Μουσικοχορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία της Καλλιθέας Πιερίας, ο  ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ διοργάνωσε την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή του για το διδακτικό έτος 2014 – 2015.
Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση παραδοσιακών και μοντέρνων χορών τμημάτων του Συλλόγου μας, επίδειξη από το τμήμα των πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα του kick boxing και παρουσίαση τραγουδιών από το τμήμα χορωδίας.

Ο χορός των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.




Η Μαρία Νικολαίδου στην Κρήτη

Σειρά επαφών πραγματοποίησε στην Κρήτη στο πλαίσιο επίσκεψής της στο νησί το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος «Τελεία –Απόστολος Γκλέτσος» και πολιτευτής Πιερίας Μαρία Νικολαίδου .

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε από την Κρήτη το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος «Τελεία –Απόστολος Γκλέτσος» και πολιτευτής Πιερίας Μαρία Νικολαίδου.
Η κα Νικολαίδου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο νησί και συγκεκριμένα στο νομό Ηρακλείου επισκέφτηκε φορείς του νομού, συναντήθηκε με πολιτευτές, μέλη και υποστηρικτές του κόμματος και παραβρέθηκε σε διάφορες εκδηλώσεις που ήταν προσκεκλημένη.
Κατά την παραμονή της ξεναγήθηκε σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα του νομού, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ηρακλείου ενώ μετέβη και στο νομό Λασιθίου προκειμένου να παραστεί σε εκδηλώσεις αναβίωσης της κρητικής παράδοσης.

Η κα Νικολαίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της και δήλωσε ότι στις συναντήσεις που είχε διαπίστωσε για ακόμη μία φορά τη ζεστασιά και τη φιλοξενία των ανθρώπων της Κρήτης.

Καταστατική Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας την Τετάρτη 17/6

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Προς τα μέλη της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας
Σας καλούμε σε Καταστατική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 στο μικρό αμφιθέατρο του 2ου ΓΕ.Λ. Κατερίνης (πρώην Πολυκλαδικό). Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την 
Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00
Θέμα: Αλλαγή του άρθρου 11 ή του άρθρου 24 του καταστατικού της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας, που αφορούν τη διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. και του εποπτικού Συμβουλίου αντίστοιχα.
Θα συζητηθεί επίσης η πρόταση της Ε.Λ.Μ.Ε. προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. για τις ομάδες των σχολείων.
Η πραγματοποίηση καταστατικής Γ.Σ. αποφασίστηκε στη Γ.Σ. της 14ης Μαΐου παρουσία 40-50 μελών της Ε.Λ.Μ.Ε. Ωστόσο για την αλλαγή του καταστατικού απαιτείται η παρουσία των μισών οικονομικά τακτοποιημένων μελών (δηλαδή 351) και αυξημένη πλειοψηφία 75% των παρόντων υπέρ της αλλαγής.

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε.  Ν. Πιερίας

Η ψηφοφορία της 'ΑΛΗΘΕΙΑΣ'


Μην ξεχνάτε την ψηφοφορία μας…

Συμφωνείτε με τα νέα όρια φοίτησης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας;


Ψηφίζετε πάνω δεξιά στην οθόνη σας.