Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-2 Τιμήθηκε ο Λυκειάρχης Αναστάσιος Χαλιαμάλιας


   

   Φιλικών αγώνων συνέχεια για τους παλαιμάχους του Πιερικού. Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου 2015 φιλοξένησαν στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου-Ολύμπου την αντίστοιχη ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης Καρδίτσας.
   Σκορ 4-2 με νικήτρια την ομάδα της Κατερίνης.
   Το παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.
   Οι Καρδιτσιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Ζιάγκο. Ο Πιερικός πήρε το προβάδισμα με γκολ των Παπαβασιλείου και Στύλου. Με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ που παραχώρησε ο Πεΐδης ανατρέποντας τον Ζιάγκο, ο Στάθης ισοφάρισε σε 2-2. Ο Στύλος με άλλα δύο τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 4-2. 
   Καλωσορίζοντας τους Θεσσαλούς παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού Νίκος Καλαμπάκας, αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεργασία των δύο σωματείων και ευχήθηκε με υγεία και καλή διάθεση να συνεχίσουν και στο μέλλον ανάλογες ποδοσφαιρικές συναντήσεις.

   Ο προπονητής των παλαιμάχων του Πιερικού Πέτρος Πουρπουτίδης χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές: Παναγιώτη Νάση-Αστέριο Γιώτσα-Λευτέρη Φωτιάδη-Ηλία Τζιώκα-Μπάμπη Πεΐδη-Χαράλαμπο Στύλο-Γιάννη Συμεωνίδη-Δημήτρη Κατσαμάγκα-Παναγιώτη Κωνσταντινίδη-Χαράλαμπο Παντελιάδη-Παναγιώτη Ευθυμιάδη-Στέφανο Ταβουκτσή-Σάκη Παπαβασιλείου-Κώστα Πόδα-Νίκο Θεοδοσιάδη. Την αποστολή συμπλήρωσαν ο γενικός αρχηγός Γιώργος Θεοδοσιάδης (καραμέλας) και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που όμως δεν αγωνίστηκαν Στέφανος Τερζόπουλος και Μπάμπης Μουστακίδης.
   Με την ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης Καρδίτσας αγωνίστηκαν οι: Βασίλης Αντωνίου-Παναγιώτης Μπούτας-Κώστας Τσιφούλης (και προπονητής)-Μιχάλης Κατσούλης-Δημήτριος Λάππας-Στέφανος Κωτσόπουλος-Ευάγγελος Ζιάγκος-Φάνης Στάθης-Σωτήρης Αντωνίου-Βασίλειος Γραβάνης-Γεώργιος Καραπέτσας-Πέτρος Ζευγαράς-Φώτης Μητσογιάννης-Στέλιος Παπαευαγγέλου. Συνοδοί οι Ευάγγελος Πλακιάς (αντιπρόεδρος)-Αναστάσιος Τακόπουλος (γεν. γραμματέας)-Σωτήρης Παπαευθυμίου-Δημήτρης Κουτσόπουλος-Κωνσταντίνος Σαμαράς και Αναστάσιος Χαλιαμάλιας.
   Διαιτητής του αγώνα ο Κώστας Λαφατζής.
ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΛΙΑΜΑΛΙΑΣ
   Πριν από τον αγώνα οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης Καρδίτσας τίμησαν τον συνταξιούχο Λυκειάρχη Κατερίνης και πρώην συμπαίκτη τους Αναστάσιο Χαλιαμάλια, ο οποίος κατάγεται από την Καρδίτσα και την πενταετία 1958-1963 αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στην ομάδα της Θεσσαλίας. Ο κ. Χαλιαμάλιας, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Κατερίνης, το έτος 1963 όταν του αρνήθηκαν την μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό, προτίμησε την επιστήμη εγκαταλείποντας τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο.
   Μετά τη συνάντηση οι γηπεδούχοι δεξιώθηκαν τους φιλοξενούμενους στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Γιώτσα, στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.