Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Άνοιξε τις πύλες για το κοινό η 10 Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας. (ΦΩΤΟ)


Η Μπάντα Δρόμου του Κρουστόφωνου στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2019 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Το περίπτερο της Τροχαίας Κατερίνης στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας.

Από τα πιο ενδιαφέροντα περίπτερα της έκθεσης για μια ακόμη χρονιά, είναι αυτό της Τροχαίας Κατερίνης και πρέπει σίγουρα να το επισκεφτείτε.

«ΠΑΝΟΠΛΟΣ» Ο ΔΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ

Με γεμάτο το «οπλοστάσιό» του στην ιστορική εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παλαμά θα παραταχθεί ο Δίας Δίου.

"Η ποίηση ταξιδεύει" - Ανακοίνωση από την Ένωση Συγγραφέων Πιερίας

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ κατά το διάστημα 11-14/10/2019 θα συμμετέχει σε Διεθνή Δράση Λογοτεχνών και Ποιητών στην γειτονική μας Κωνσταντινούπολη με αποστολή Μελών της.

6η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού στο 2ο ΓΕ.Λ. Κατερίνης


«Αγαπώ την άθληση-αγαπώ την υγεία μου» το θέμα της 6ης πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού.

Απεργία ξανά την Τετάρτη από την ΑΔΕΔΥ.

Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για συνέχιση των κινητοποιήσεων την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019. Συγκέντρωση ώρα 11.00 π.μ., πλατεία Κλαυθμώνος.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ -- Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς 2019 – Γίνε Ήρωας Καρδιάς

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στηρίζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, το μεγαλύτερο, παγκοσμίως, πρόγραμμα για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις καρδιαγγειακές παθήσεις, μεταξύ των οποίων οι καρδιοπάθειες και τα εγκεφαλικά.

Άμεσο λίφτινγκ θέλει να κάνει ο Δήμος Κατερίνης στην δημοτική βιβλιοθήκη. Κάτι ξέχασαν...

*Σχόλιο "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Το παιδάκι στο καροτσάκι με τις ειδικές ανάγκες, πώς θα ανέβει στον 1ο όροφο της δημοτικής βιβλιοθήκης στην Εκάβη;

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Γράφει ο Χρήστος Γκουγκουρέλας

Σε συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος θεωρεί επιβεβλημένη την υπογραφή της Συμφωνίας αεροπορικής αστυνόμευσης (ή ‘‘air policing’’ όπως είναι παγκοσμίως γνωστή κατά την ορολογία του ΝΑΤΟ)...

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ για το περιστατικό χρηματισμού ιατρού στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε φαινόμενο διαφθοράς και χρηματισμού δημοσίων λειτουργών ιδίως στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας.

10η ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ Π. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Σας προσκαλούμε στην «10η Καστανογιορτή» που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Παλιού Παντελεήμονα Πιερίας την Κυριακή 13/10/2019 στις 10.30 π.μ.

Το υπό κατασκευή "Πολιτιστικό Κέντρο" επιθεώρησε ο Δήμαρχος Κατερίνης. Προσπάθεια για δημιουργία περισσότερων θέσεων.

Το εργοτάξιο του Πολιτιστικού Κέντρου (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων) Κατερίνης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κουκοδήμος...

Κάλεσμα στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου

Αγαπητοί γονείς, προπονητές και υπεύθυνοι σωματείων

Σας καλούμε στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού την Κυριακή 29/9/2019 και ώρα 10:30 -12:30 στο Αθλητικό μας Κέντρο στην Νέα Έφεσσο...

Η νέα φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο μπάσκετ. «Τα χρώματα του Ηρακλή είναι το λευκό και το κυανό (μπλε) εμπνευσμένα από τα χρώματα της ελληνικής σημαίας...»

«Τα χρώματα του Ηρακλή είναι το λευκό και το κυανό (μπλε) εμπνευσμένα από τα χρώματα της ελληνικής σημαίας (κατά επέκταση του Ελληνισμού) ως ένδειξη της εθνικότητας και του πάθους των μελών του για την απελευθέρωση της υποδουλωμένης τότε Θεσσαλονίκης από την Οθωμανική Αυτοκρατορία», γράφει η Ιστορία μας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1066 - Ο Γουλιέλμος ο Κατακτητής σαλπάρει με τον στρατό του από τις εκβολές του ποταμού Σομ για να κατακτήσει την Αγγλία.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ
ΖΗΝΩΝ
ΕΠΙΧΑΡΗΣ
ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2019