Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ο ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Δεν είναι τελικά από την Πιερία ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης, παρά το γεγονός ότι η Πιερία εξέλεξε τρεις βουλευτές της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές.

Εκδήλωση στην "ΕΚΑΒΗ".

Βύθιση Α/Κ σκάφους στην Κατερίνη.

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκάλας Κατερίνης από τον ιδιοκτήτη του επαγγελματικού Α/Κ σκάφους «ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Λ.Κ.1595 ότι το εν λόγω σκάφος προσέκρουσε σε βράχια έξωθεν του νότιου λιμενοβραχίονα...

Προβολή ταινίας σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως

"Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα!" Έως 630 ευρώ για ενοίκιο και 1490 ευρώ εφάπαξ βοήθημα για τους πρόσφυγες.


Όλα αυτά μέσω του προγράμματος "HELIOS" του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση κάνναβης.

Συνελήφθη χθες (21 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Κλειστές πρέπει να είναι οι πόρτες των σχολείων κατά την διάρκεια λειτουργίας τους. Κανείς πλην των εκπαιδευτικών δε μπορεί να παραμένει εντός του σχολικού χώρου.


Εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας μετά από αναφορές περιστατικών που αφορούσαν στην ασφάλεια των μαθητών κατά την παρουσία τους στο χώρο του σχολείου.

Πρόσκληση σε Κοινωνική Συνεστίαση.

TZOYNTO: ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΥΨΗ Ο SAKURA ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 16ο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο “Olimpia” στην πόλη Σόφια της Βουλγαρίας, με τη συμμετοχή να φτάνει τους 740 αθλητές από 65 συλλόγους από χώρες των Βαλκανίων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ -- ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2019-2020 -- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 23 & 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Πρόγραμμα για τις εορταστικές - λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Προστάτιδος και Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, σας προσκαλούν...

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ Κ14 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26-11-2019

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 26-11-2019 και ώρα 15:05 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για φιλικό παιχνίδι.

Μητροπολίτης Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ : «Δημοκρατία καὶ ἀνθρώπινα δικαιώματα σημαίνουν διάκριση τῶν ἑτεροτήτων καὶ ὄχι ἀψυχολόγητη καὶ ἀντιπαιδαγωγικὴ ὁμογενοποίησή τους».


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ Δ.Ι.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.

Τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

«Ημέρα Ανοιχτής Ναυτικής Βάσης» - Ελεύθερη Επίσκεψη Σχολείων στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας στο Πλαίσιο Εορτασμού του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Άγιο Νικόλαο.


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο...

1940 - Τα ελληνικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Κορυτσά.



Νοέμβρης 1940. Έπεσαν ηρωικά για την ελευθερία της πατρίδος.


➤ Στις 22 Νοεμβρίου 1940, ο Υποσμηναγός Δημήτριος Σιδέρης έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση διατεταγμένης αποστολής αναγνωρίσεως στόχων...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

498 - Μετά το θάνατο του Πάπα Αναστάσιου Β΄, ο Πάπας Σύμμαχος εκλέγεται στο ανάκτορο του Λατερανού...

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 22 Νοεμβρίου 2019.